Fakirka Malvin TAR miluju, víte, že se stále natáčí? Akorát mají ty série větší časový odstup od sebe a v covidových letech byl úplně (logicky) přerušen. Já jsem věrný příznivce Phila ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mermaid Prima vědět.Tak to někdy zapatram, jak se posunuli. Mně se líbila ta kombinace cestování, soutěže a trošku té rivality.
Luna zde, vůbec se nechytám, ale já jsem úplně mimo i se seriály, nesleduji nic
andulka01 Jo, tak seriály taky vůbec. Já nechápu, kde na to lidi berou čas.![]()
černá káva ani ja. Uplne v rannem začátku Prostřeno, pak uz to nebylo o vareni, tak jsem to vzdala. Jinak to jde mimo me.
Já českýho Baču ani nedokoukala, od půlky mě to už vůbec nebavilo. Slováci tu Růžu měli fakt lepší.
Pinot Noir Ty nejsi jedna z místních fanynek Zrádců? Možná je to Sweet Potato .
Stardance a Peče celá země mě docela baví, ale nepovažuju to vlastně za reality show, to už by byl reality show pomalu i AZ-kvíz, ne? ![]()
Jinak občas koukám na Výměnu manželek a nejsem na sebe teda hrdá, zároveň si říkám, že radši se snad účastnit tohohle, než těch seznamovacích věcí. To je fakt trh s bílým masem... O Bachelorovi jsem slyšela v podcastu Poprask a o víkendu s tím člověkem četla rozhovor a úplně jsem se otřásala! Biologický úděl ženy plodit děti incl. ![]()
Luna Taky žádné nesleduju, ani jsem nesledovala, nějak nejsem cílovka těchto pořadů. Znám jenom některé názvy odsud, že se tu o nich občas píše. A seriály taky skoro nesleduju, i když bych ráda, ale kdy? Vloni jsem sledovala dánský Most, má to celkem asi 35 dílů, začala jsem někdy v březnu s dokoukala jsem ho těsně před Vánoci.
Aranel Zrádci nejsou RS. Zrádci jsou hra.
Já na RS dříve koukala, Superstar, Vyvolení, Farmář hledá ženu, Farma (slovenská byla nesrovnatelně lepší)
Myrtila35 dílů ![]()
Já mám teď rozkoukáno Děcko a Limity, za tři týdny jsem zvládla tři díly dohromady. Večer mi dost často schází energie sledovat něco, co chci fakt vidět a ne jen tak na půl oka.
Sweet Potato ale tím, že ty hráči v tom nějaký čas žijí, nejdou večer domů, bych to za RS klidně označila. Ale stydět se za to nemusíš
Když to tak vezmeš, tak Survivor je taky vlastně hra.
Luna tak ja bych cas teoreticky mela. ale nejak nechapu duvod, proc bych to delala![]()
Do štatistiky. Pozerám iba Pečie celé Slovensko, tam je to super, súťaž, ale aj tak si pomôžu . Ostatné vobec.
Aranel jak píše Sweet Potato - to je hra, nikoli reality show, jak tvrdí sami tvůrci. ![]()
Ale za reality show jsem teda nepovažovala ani ty pěvecké soutěže, ale koukám, že je tu jmenujete, tak těch jsem pár řad v jejich začátcích taky viděla.
Ale teda seriály jedeme ve velkém.
Hledá se táta a máma, to byl dobrý bizár
AranelJako že to není úděl? Tak má každá dvě možnosti, buď rodit a nebo nerodit, nebo je stran biologie pro ženy ještě něco jiného? Jako že by mi život něco zatajil? Že jsem se mohla biologicky realizovat ještě jinak?
Jo, tohle byl wtf výrok. Teď jsem zrovna četla, že nějaká účastnice se tam sesypala, že jí to připomnělo, jak žila ve vztahu s domácím násilím.
Evaeva Já se nestydim. To jen cituju autory, ti na tom označení dost trvají. S RS a diskuzním fórem o nich jsem svého času užila dost zábavy, než šly postupně všechny do kopru.
Za mne nejlepší nejen pěvecká soutěž byl kdysi Robin Hood - Cesta ke slávě. Pamatujete někdo?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí