Sweet Potato dělám si legraci.
Neznám přesnou definici RS, takže bych to za RS klidně označila navzdory autorům. (Taky jsem se koukala, vtáhlo mně to)
Sweet Potato dělám si legraci.
Neznám přesnou definici RS, takže bych to za RS klidně označila navzdory autorům. (Taky jsem se koukala, vtáhlo mně to)
Torrah já tyhle, kde jde o "lásku" taky nechápu. Ale četla jsem nějaký komentář, který mi to osvětlil. Ti lidi tam vůbec lásku hledat nejdou, jsou to lidi, kteří nějakým způsobem vydělávají na "ksichtu". Prostě chtějí být známější, tím pádem budou mít víc sledujících a nakonec víc peněz.
Ale tak nejde jen o "lásku"... do všech těch "reality show" (přičemž s reality to nemá nic společnýho) lezou jen zoufalci - buď z řad prostýho lidu kterej si potřebuje nějak přilepšit, nebo z řad "VIP" (který ta TV zlanaří kvůli vyšší sledovanosti), který si taky potřebujou přilepšit, jednak zviditelněním když jim popularita smutně upadá a nakonec i honorářem. A pak choděj a vykládaj že to vzali protože je to "výzva"
Tak určitě ![]()
Kan Jo, má dvě možnosti, ale Bachelor (Bača, díky Lama_z_Lana
) tu druhou jaksi nepřipouští.
Evaeva připadá ti to hodně? Ono to taky tak vychází, zhruba jeden díl týdně. Ale předtím jsem hodně let nekoukala na nic. Naposledy kdysi dávno na How I met your mother.
Aranel Dacan jeden, za to bude bublat v kotli se samejma feministkama. :D
Tyjo to mi před připomnělo, že kdysi jsem viděla nějaký první díl něčeho, kde rodina měla žít myslím během letních prázdnin jakože během protektorátu?
Umístili je na nějakou chalupu, oblikli do dobových hadrů, sebrali mobily.
Nevíte co to bylo? Určitě to bylo české.
žluťásek Dovolená v protektorátu. Ale jen jsem to zaregistrovala, ani nevím, jestli to odvysílali celé.
Sweet Potato dík! To by mohl být program na mou chřipečku ![]()
Aha, tak to není dostupné. Nic, musím si zas číst :-))
Myrtila ne, to ne. Jen, že teď bych to taky nedala, pokud se bavíme o nějakém soustředěnějším sledování.
Nakupoval jste prosim nekdo z Etsy z tretich zemi? Nevite kdo ty baliky v čr vozi a resi clo?
Evaeva No, ony to byly 4 série, které na sebe navazovaly jen mírně, takže v rámci té série jsem to v hlavě udržela, celé bych to asi taky nezvládla ![]()
monis objednávala jsem z Británie. Clo neřešili, ale kdo balík přivezl, vlastně nevím. Nebyla jsem týden doma a zásilku mi hodili do schránky. Kdyby to bylo větší než obálka, nevím co by dělali. Ani mi nedali vědět, kdy budou zásilku doručovat. Je asi lepší počítat se vším.
ice diky za odpoved, postovne mi prave prislo dost vysoke, takze to mozna uz maji nastavene jako DDP.
žluťásek Dovolená v protektorátu. Ale jen jsem to zaregistrovala, ani nevím, jestli to odvysílali celé.
jé, na to už jsem úplně zapomněla, ale viděla jsem asi dva díly a docela se mi to líbilo, bylo to zajímavé....myslím, že ani neodvysilali všechno
olte na iVysílání ČT to není ke shlédnutí. Ale už jsem se dočetla, že ta rodina nejen že měla žít jako před sedmdesáti lety, ale hráli si tam vyloženě na ten protektorát, sousedi, partyzáni... To mi přijde nějaký blbý.
Já myslela, že tam budou jen hospodařit, vyšívat ubrusy a setkat dřevo. To by asi byla nuda ![]()
žluťásekCT to tenkrat dost schytala za tenhle blbej napad:D
barbucha já nevím, já jsem viděla jen nějaký začátek.
Ale hrát si na válku, na strach že nás sebere gestapo.. nevím, přijde mi to takový nějaký nedůstojný.
Ale hodnotím jen podle recenzí na ČSFD, tam to dost schytali.
žluťásek mně vadí, že v tom byly zapojené děti. Myslím, že jsem nějaký díl viděla a že byly relativně malé(?), nebyli žádní puberťáci.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.