"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Sweet Potato
40530 příspěvků moje polička 04. února 2025 21:26

žluťásek Souhlasím.

Online Isca
4892 příspěvků moje polička 04. února 2025 22:56

Úplná ulička vzpomínek toto, napřed jsem si říkala, že jsem se koukala jen na Superstar a Stardance, pak jsem si vzpomněla, že jsem v devadesátkách shlédla pár dílů pevnosti Boyard, a pak se mi v paměti začalo míhat něco o utíkání z uličky, než poběží kuličky, s postavou Japonce, a vygůglila jsem Takešiho hrad! Pamatujete některá?

Offline Potrefenáhusa
38930 příspěvků moje polička 04. února 2025 23:35

Isca

jooo, to bylo teda hodně ujetý 

Offline Kokoska
35053 příspěvků moje polička 05. února 2025 00:11

Isca jo! 

A co Hry bez hranic? To nebyla reality show, jen soutez, ale sveho casu v nasi rodine dost popularni.

Offline Kokoska
35053 příspěvků moje polička 05. února 2025 00:27

barbucha to by teprv byla reality show! Ale muselo by to byt i v kulisach tech opryskanych domu, zadne shopping centrum, jen male jednodruhove obchody, aby clovek musel jinam do fronty pro boty (jine ve vasem cisle nemame), pro svetr (nemame, ptejte se az prijde pristi tyden zbozi), pro toaletak (nemame, prijde mozna v pristim zbozi, ale maximalne 2 ks na osobu). Zadnej internet, pekne Rudy pravo se zapisem ze sjezdu Ksc (zapsan i potlesk za kazdym odstavcem, dlouhotrvajici potlesk za kazdym druhym). Do Cedoku pro poukaz maximalne do Bulharska v jedinem nevyprodanem terminu do jedineho nabizeneho hotelu. V samosce v regalu 3 metry kysaneho zeli a 2 metry cinskeho veproveho ve vlastni stave, banany na 1. maje a na kubanske pomerance si laskave stoupnete do fronty, chleba uz nemame, ve dve hodiny prece chodi lidi z fabriky a vykoupi ho, co mne je do toho, ze mate cas na nakup az v pul paty a koukejte vypadnout, v pet zavirame a musim tu jeste vytrit... V praci schuze ROH a koukejte vyplnit prihlasku do strany, nebo si o postupu a lepsim platu nechte zdat a komentare si soudruhu odpustte, jestli se vam to nelibi, uklizecek a pruvodcich neni nikdy dost, muzete nacerpar trochu uvedomeni mezi delnickou tridou

Jojo, sladkej zivot to byl!

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 05. února 2025 01:59

Kokoska hry bez hranic byly boží! Koukali jsme na ně o prázdninách s bratracemi u babičky na černobílé televizi, to byly časy Před pár lety je opakovali, viděla jsem asi 2 díly, a teda v barvě to byl zase trochu jiný zážitek, jak bylo vidět, kdo ke komu patří

Offline Garfie
28596 příspěvků moje polička 05. února 2025 05:22

Já nesleduju prakticky nic jen Stardance, začali jsme kvůli spřáteleným tanečníkům a už nám to zůstalo. Bývaly to super párty, sešli jsme se s partou a sledovali společně...jenomže to není reality show, stejně jako Superstar, kde jsem viděla první ročník. 

To už spíš ti Zrádci odpovídají definici RS, ale viděla jsem jen první díl, na základě zdejších pochval!

Mám pocit, že jsem v pravěku viděla asi dva díly Pevnosti Boyard a Vyvolených, ale to je všechno. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. února 2025 06:58

Myrtila hry bez hranic patří i k mým prázdninám na chalupě

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. února 2025 07:01

Garfie pevnost Boyard je taky spíš soutěž. První superstar byla velký fenomén, mně bylo -náct, takže jsem v neděli večer neměla dovoleno dívat se tak dlouho (až na finále), vždycky jsem viděla jen to zpívání. Kdo vypadl jsem si ráno přečetla v těch novinách Metro To byla doba (nebyla jsem jediná)

Offline Garfie
28596 příspěvků moje polička 05. února 2025 07:37

Evaeva Asi jo, i když já mám pocit, že oni jsou tam taky nějakou dobu zavření? To je pak takové na pomezí....ale já už si to moc nepamatuju. 

Jako ty se Superstrar to mám teď podobné se Stardance. Jak máme časový posun, sledujeme ji ze záznamu, často i s několikadenním zpožděním a já v tu dobu už vždycky vím kdo vypadl a rodina mě za to nesnáší!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. února 2025 07:45

Garfie zavření? To nevím, nic takového si nevybavuju.

Teď je půlka těch RS na voyo a tak předem, takže v normálním vysílacím čase už to ví skoro všichni, mi přijde.

Offline Garfie
28596 příspěvků moje polička 05. února 2025 08:58

Evaeva Já měla za to, že oni tam tráví nějaký čas a průběžně jsou ty soutěže....ale fakt už nevím, je to už pravěk, co jsem to viděla. 

Offline Sweet Potato
40530 příspěvků moje polička 05. února 2025 09:09

Garfie Nene, to se natočilo celkem rychle. Jejich "život" se přizom nijak nešmíroval.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. února 2025 09:09

Garfiejá myslela, že je to jednorázová akce, ale určitě bude víc verzí, byla i nějaká ta VIP a tak

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 05. února 2025 09:16

Kokoska Myrtila Hry bez hranic a Stopa Xapatanu!!!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. února 2025 09:31

Mohučanka tu stopu neznám, slyším to poprvé

Offline Torrah
3399 příspěvků moje polička 05. února 2025 09:39

Evaeva i já o Stopě Xapatanu slyším poprvé, a to už mám dost let

Offline Sweet Potato
40530 příspěvků moje polička 05. února 2025 09:53
Reakce na Mohučanka:

Kokoska Myrtila Hry bez hranic a Stopa Xapatanu!!!

​Jooo!

Offline Kokoska
35053 příspěvků moje polička 05. února 2025 10:16

Mohučanka jo, na Stopu jsme taky koukali, ale už si to moc nepamatuju.

Offline Mrs.Robinson
608 příspěvků moje polička 05. února 2025 11:10

Ta Stopa asi nějak propadla, píšou, že bylo natočených jen 20 dílů. Ale Pevnost Boyard byla v dřevních dobách naše srdcovka. Pak i na rodinných oslavách probíhala domácí verze pro děcka-pamatuji si, že pro jeden klíč se muselo sáhnout hluboko do čmaje (meruňkový kvas), nějaký byl někde ve sklepě s hojností pavučin atd. a pak tam byl i Děda Fura :-D