Kokoska Ze Stopy si pamatuji jen Černého jezdce. Už vůbec ale nevím, proč tam byl :-D
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Ta Stopa asi nějak propadla, píšou, že bylo natočených jen 20 dílů. Ale Pevnost Boyard byla v dřevních dobách naše srdcovka. Pak i na rodinných oslavách probíhala domácí verze pro děcka-pamatuji si, že pro jeden klíč se muselo sáhnout hluboko do čmaje (meruňkový kvas), nějaký byl někde ve sklepě s hojností pavučin atd. a pak tam byl i Děda Fura :-D
to zní parádně.
Mrs.Robinson My jsme Pevnost Boyard nejednou chystali v oddíle. Nebo naopak někdo pro nás. Hroznou spotřebu klíčů jsme měli.
Kokoska Ze Stopy si pamatuji jen Černého jezdce. Už vůbec ale nevím, proč tam byl :-D
Já hlavně ty šílené schody zpátky na vlak.
Jo a ještě ze jsem nikdy nevěděla, jestli Xatapanu nebo Xapatanu.
Sweet Potato Evaeva Oki, tak taky vyřazuju z kategorie reality show. ![]()
Sweet Potato To muselo být taky bezva. S tím si vyhrajou všichni, i ti co to chystají.
onehdá jsem přišla na nějaké stránky, kde byl archiv snad všech dílů, i těch hodně starých, ve francouzštině teda. No říkala jsem si, že si jich někdy pár pustím, ale už to nemůžu najít.
Garfie Ale chápu tě. Když je RS třeba Superstar, tak proč ne tohle. Třeba ta soutěž vznikla dřív než ten termit?
Mně vadí, že dnes musí být RS, aby měla sledovanost, plné "celebrit".
Zrovna jsem někde četla, že se chystá nový, drsnější, Survivor.
https://www.novinky.cz/clanek/kultura-tv-streaming-survivor-cesko-2025-kdo-vypadl-40507152
Mně ten českej Survivor přijde děsnej. Dlouhej, utahenej, všechny soutěže na jedno brdo, prostě nulová dynamika. A jako ty duely po kmenovce, ty to úplně zabíjejí
. Jo a není tam Jeff Probst ![]()
Přesně tak bych si tu reality show představovala. Chtělo by to ale aspoň pro každýho účastníka na měsíc, a hodně dílů
Pro mladý k nezaplacení... ale nahnala bych tam i senilní seniory, plačící dneska na socsítích nad hnusným kapitalismem a pitomou demokracií. By se jim trochu osvěžila paměť.
TV s přehráváním zpětně máme asi rok, co nebylo v ivysílání, tak jsme nestíhali koukat souvisle. Tím pádem jsem viděla od všeho trochu a nic nesledovala celé. Asi nejvíc jsem viděla první sérii Vyvolených. To dávali hodně pozdě v noci. A pak stardance, která na tom ivysílání byla.
Moc se mi líbila RS, kde se páry měli co nejrychleji dostat v nějaké cizí zemi do určitého místa. Už je to strašně dávno, dával to nějaký kanál naší tehdejší kabelovky. Ani si to moc nepamatuju. Ale bylo to pokaždé jinde, takže zajímavé země, sestříhané svižně, žádné tlachání o blbostech. To bylo super.
Garfie Sweet Potato Zrádce jsem neviděla ani jeden díl, jen čemu se nedalo vyhnout v médiích. A za RS jsem to doteď měla. Ale přijde mi to jako skvělý marketingový tah. Není to RS, to se budou dívat i ti, kteří nemají RS rádi nebo rádobyintelektuálové, kteří by to nikdy nepřiznali. Chytrý ![]()
notna vyhejbat se tomu dá celkem slušně, že jde v TV nějaký Zrádce vím jen odsud a vůbec nevím, co to je.
Ale jako nepovažuji to za žádnou svou přednost, jen mě to úplně míjí, vůbec mě to nezajímá. Zpravodajství mám nastavené aby se mi zobrazovalo jen domácí a zahraniční, žádný bulvár ani nevidím.
Když pak kliknu tady na ty VIP vlákna, vůbec nevím co to je za lidi ![]()
Já mám teda určitě nějakou poruchu rozpoznávání obličejů, ani třeba známé herce nejsem schopná si zapamatovat kdo je kdo. ![]()
žluťásek Čemu jsem se nevyhla, tím jsem myslela, že ty moje informace asi jsou zkreslené tím, že jsem jen občas zahlédla upoutávku v tv nebo nějaký titulek na netu a za RS to považovala. Nějak cíleně se nevyhýbám. Nemám důvod.
notna to byl určitě Amazing race, ten závod v cestování, jako první to v ČR dávali na AXN, až později to koupila Nova
Mermaid Dík. to bude ono. Kanál AXN jsme kdysi měli. Sledovala jsem tam tohle a ještě Myšlenky zločince.
notna Já mluvila o Pevnosti Boyard. Zdrádce jsem viděla jen první díl, poté co je tu všichni chválili, ale za zbytek musím platit a to se mi nechce.
Podle toho, co jsem o nich četla, bych je taky zařadila mezi RS.
Lama_z_Lana přesně! Prý to dělá nějaká turecká produkce nebo kdo, takže stejný pořad běží asi v půlce Evropy, si představuju. Někde jsem to četla, že natáčení těch soutěží trvá celé hodiny, hned vedle soutěží jiné národy... Přitom to jsou akorát skoro stejné překážkové dráhy furt dokola.
žluťásek znáš hru městečko Palermo? Tak to jsou zrádci. Akorát den tam trvá opravdu den. (Zkratka samozřejmě, ale pro představu
)
Garfie Jejda, pardon! Si v jiném vlákne dělám starosti, jestli mi nestárne muž, přitom já nezvládnu sledovat jedno vlákno, o čem je řeč ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí