"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Online Evaeva
příspěvků moje polička 05. února 2025 14:50

Pinot Noir mně přijde, že v podstatě všichni tam tahali nějaké osobní sympatie a antipatie. Je to jedno, jak píšeš. Ale třeba ten Survivor mi přijde podobný princip. (Jako jasně, je to úplně o něčem jiném, ale není to o jejich životě jako výměna manželek nebo xy hledá ženu)

Offline Aranel
6639 příspěvků moje polička 05. února 2025 15:43

Ještě Ano, šéfe! mě jednu dobu dost bavilo. To podle mě reality show je.

Offline Potrefenáhusa
38930 příspěvků moje polička 05. února 2025 15:58

Hodne zajímavá byla americká výměna manželek, to fakt byly kolikrát světy, o jakých se nam

tu ani nesni 

Offline Pinot Noir
29955 příspěvků moje polička 05. února 2025 16:06

Aranel a jo, Ano, šéfe! jsem sledovala poctivě! 

Offline Bowle
606 příspěvků moje polička 05. února 2025 17:01
Reakce na Lama_z_Lana:

Mně ten českej Survivor přijde děsnej. Dlouhej, utahenej, všechny soutěže na jedno brdo, prostě nulová dynamika. A jako ty duely po kmenovce, ty to úplně zabíjejí . Jo a není tam Jeff Probst

​americkej survivor dávali jeden čas na prima cool, žrala jsem všechny díly. ten českej s wannabe influencerama a celebritama jsem nezapnula ani jednou. 

Offline Černá kočka
1775 příspěvků moje polička 05. února 2025 18:53

Luna Další co nic nesleduje, si připadám, že jsem vylezla z pralesa, protože kromě těch starých jako Pevnost Boyard a slovenské Nákupné maniačky jsem asi nic neviděla.  A teď mi v jiném vlákně docvaklo, že B. Censori se asi nerozvádí s K. Westem, když už zase chodí na veřejnosti jenom v silonkách?

Offline dorota
1231 příspěvků moje polička 05. února 2025 19:14

Sledovala som asi 3 série Superstar, pevnosť Boyard, Nákupné maniačky (tie najnovšie diely sú však už dosť o ničom, často sú tam divné typy, čo móde nerozumejú, hádajú sa, porotkyňa podľa mňa tiež móde veľmi nerozumie). Farma, Výmena manželiek a zoznamovacie reality show typu Bachelor, idú mimo mňa, občas som kúsok videla a nechápem, ako to ľudia môžu sledovať.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 05. února 2025 22:12

Amazing race som zrala. Ale stvalo ma tam, ze akokolvek rychlo splnili ulohy, aj tak vacsinou skoncili na letisku cakajuc na rovnake lietadlo :)

Neviem na ktorom programe to islo, ale na rovnakom davali aj pretek/prechod cez nejake hory. Sutazili skupinky, islo sa niekolko dni, mozno az tyzdnov? Bolo to dost drsne a narocne, vela z nich zavod ani nedokoncilo. Nepamatate si to dakto o co islo? 

Offline Gatita
8648 příspěvků moje polička 06. února 2025 14:38

Zkouseli jste prosim nekdo vyprat potahy na ikea nockeby sedacku? Je tam napsano, ze se to nesmi prat. Nahradni potahy me nenapadlo koupit a ted uz se nedaji sehnat, tak asi leda objednat cisteni. Nebo?

Offline luciole
1232 příspěvků moje polička 06. února 2025 15:10

Tady ještě k těm přijímačkám, kdyby někdo potřeboval, přehled:

Kolik potřebujete získat bodů na vysněnou školu? Přinášíme mapu k přijímačkám

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 06. února 2025 15:14

Gatita Kámoš to normálně pere v pračce, ale nevím jako na kolik. Ale nechodí s tím do čistírny. To čištění nedoporučuju, ono to není uplně levný, aby se to vyplatilo na nějakou běžně levnou sedačku, na sedačku střední velikosti je to tak 1500. A jakmile to vyčistíš, tím víc je na tom vidět bordel a můžeš to čistit dvakrát do roka....

Offline Potrefenáhusa
38930 příspěvků moje polička 06. února 2025 15:40

continuity tak uz vím, kterej sportovní gympl jsi myslela :-)))) ten, na kterej jsem koukala, to neni, ale ten jeden z místních blízkých neni o moc míst nad nim :-) 

naopak ten druhej místní je (v závislosti na zaměření) na špici zájmu 

Offline Janulik03
20331 příspěvků moje polička 06. února 2025 16:36

Gatita ja som videla že náhradné poťahy šiju na sedačky aj z IKEA, myslím že dekoria.cz.

Ale prať sa dajú, myslím že na 30 st.

Dcera mala biely poťah na ikea sedačke a raz za dva tri týždne prala. Natahovala ešte mierne vlhké, ale šlo to

Offline Gatita
8648 příspěvků moje polička 06. února 2025 16:40

Karja dekuju! Zeptam se muze, jestli by mu v pripade neuspechu kdyztak nevadilo ten gauc vyhodit, a risknu to. Mam prave dilema, nabidka na cisteni je kolem 3000 (s cestovnym), sedacka stala asi 15 a je po letech s detmi a kockou straslive skvrnita, ale jinak ji nic neni.

Offline Gatita
8648 příspěvků moje polička 06. února 2025 16:45

Janulik03 dekuji! V nabidce tento typ nemaji, ale treba by to umeli. Nasla jsem ten nas typ u jine firmy, ale bylo by to za cenu nove sedacky. No ja si pripadam hrozne, za deset let jsem nic neprala. Ale uz je to vazne nechutne.

Offline Janulik03
20331 příspěvků moje polička 06. února 2025 16:46

Gatita neboj sa toho, daj na 30 a uvidíš 

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 06. února 2025 18:45

Gatita To fakt nemá smysl. My máme gauč asi za 13, a právě vydržel asi třeba 3 roky v cajku, pak jsme to vyčistili a teď je to potřeba co půl roku....u nás to má naštěstí kámoš, ale taky je mi blbý si to casto půjčovat. Na tvém místě bych to rozhodně zkusila vyprat. Gauč jsem chtěla kupovat nový, ale ta blbá kočka to furt cupuje...

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 06. února 2025 19:19

Gatita Kdyžtak se dá půjčit tepovač, třeba Karcher za asi 600 na víkend. 3000 za čištění bych taky nedala. My jsme si ho půjčili na naši sedačku, manžel ji vzal celkem 9x během toho víkendu, tak pečlivě by ji nikdo nevyčistil ani za ty tři tisíce. 

Offline continuity
43218 příspěvků moje polička 06. února 2025 19:22

Velká rohová sedačka a křeslo mě tady stala před dvěma lety na čištění 1250 a dobrý. Nešpiní se to nijak zásadně, akorát z ní systematicky vyháníme tchýně psa. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 06. února 2025 19:25

luciole dik. Tady v kraji do Semil stacilo 17bodu . A i nej gympl zde ma o 11 bodu nizsi latku nez muj obyc prazsky osmilety. Pac skore 635/60 je mazec. To je vic nez 4x nez bylo za me. Drzim palce vsem, kterych se to letos tyka.