Prosím , jak najít určitý dům na netu, adresu vím. Ne přes cuzk. Myslím jak vypadá reálně . Před lety jsem to uměla , ale teď jsem nějak mimo .
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Tak Bettypřes google maps a pak si dáš do mapy toho panáčka jak je dole tuším vlevo.
Děkuji, šlo mi to.
Tak Betty A mapy.cz mají v některých lokalitách aktuálnější údaje. Jinde zase Google, kdyžtak se podívej na oboje.
Gatita
prepáč
Tomu sa vraví kopa roboty pre nič
Gatita mě napadlo půjčit si ho po tom, co po čištění od naší pravidelné paní na okna a gauč vypadal pořád stejně špinavý. Což jí teda nevyčítám, s malým dítětem a psem prostě je ten náš gauč špinavý jako prase
to by ho musela drhnout celý den, aby ho vyčistila.
Ale jestli s těmi potahy nehnula pračka, tak nevím, jestli tepovač pomůže.
Gatita jestli to bylo hodne spinavy a dlouho necisteny, prani na 30 to rozhodne nezvladne. Nemyslim roky nebo mesice necisteny, ale proste kdyz se ty fleky nevycisti zacerstva, tak jak to zaschne, moc to uz vlaznou vodou nepusti.
Gatita my jsme ten tepovac měli pujcenej v rámci záchvatu bydlenkovatosti pred narozením druhyho dítěte a prislo mi to k nicemu, vidim to na novej potah, v našem případě spis na novou sedačku, protoze kočky se s ni teda nemazlej
Gatita a vanish si dala?
Vanish, škvŕn a špiny sa zbavis
Potrefenáhusa ten tepovač je spíš na ty potahy, co nejdou sundat, ne?
Já děkuju bohu za náš gauč v barvě čokolády se strukturou. Na tom není vidět nic.
Myrtila Janulik03 Potrefenáhusa Kokoska ten potah byl fakt hrozne zabedbany. Deti do nej matlaly Lipanky, kocce do nej v terminalnim stadiu rakoviny tekly nudle, deti mely nejake nehody... ja to jakoby vzdycky vzala mydlinkami a kartackem, ale ve vysledku byla vzdycky z maleho fleku velka skvrna. Ten potah ma akorat vyhodu, ze to na nem tak nebije do oci. Tepovac jsem mela pujceny jednou od nasich, ale neslo mi to (kladla jsem to za vinu tomu stroji, byl nejaky old school, a memu nedostatku know how). Jsem moc rada, ze jste me tu postrcily aspon k tomu, abych se nebala dat to do pracky. Urcite to je lepsi, ale stejne bude vyhledove novy gauc. Budu asi sbirat tipy v prislusnem vlakne:)
Gatita ja by som to hodila do práčky ešte raz, na 40 a fakt skysila ten vanish
Na môj biely tkany behun v kuchyni mužovi spadol kus naloženého mäsa. Skvrna nejde dolu a i na 60 v práčke, ani penou na škvrny. Tak som celkom naštvaná, za tie rojy doteraz vydržal stále krásny biely aj napriek kockam, psovi, len ten muž, no......
A nejde koupit na nějakým bazaru náhradní potah?
Janulik03 a nejde ho obratit? Koberec teda myslim! Nebo je to naskrz?
Kokoska on je aj trosku z druhej strany. Fak nie že by som sa zrutila keby som objednala nový, len muž tvrdí že tam nič nevidno, ja ro vidím ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí