"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 26. února 2025 19:53

Catherinne Aha, já myslela, že se jedná čistě o nějaké jarní druhy.

Ale fakt je, že my občas mívali na Velikonoce také cukroví. Vánoční, vytažené z mrazáku.

Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 26. února 2025 20:06

Lilly_Ku jsme si tuhle s drahym rikali, ze by asi strhl povyk, kdyby se se do prace daly misto psu brat pravidelne treba deti nebo senilni rodice, ze sak nunu a nikdo nema co namitat...

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 26. února 2025 20:14

Pavlena

Hele, ale to vážně nemůžete říct, že v práci psa nechcete?
To mi teda přijde jako lepší řešení jednou to vyřešit a vyčistit vzduch, než se tím dokola donasírat...

V podvědomí to stále tepe a pak se člověk ani nemůže soustředit na práci. A potom se to vnitřní naštvané nastavení přenáší na úplně jiné obasti, které by třeba byly řešeny asertivněji. 

Offline Zuzuli
3810 příspěvků moje polička 26. února 2025 20:26

Evaeva vzhledem k tomu, jak casto jsem ted cestou do skolky videla, jak nekdo na druhe strane silnice venci psy na trave s popraskem snehu a ty jejich hovna jen zahrne dalsim snehem a pokracuje dal, tak tu ma dcera prisny zakaz lezt na travu. Ale vzdycky to videla i ona a komentovala, ze ty lidi jsou cunata, co by meli dostat na zadek (jak se nam to detske vlakno ted spojuje), tak na tu travu neleze.

Ale v tomhle musim uznat, ze ani Hanspaulka nebyla lepsi. Hriste teda byly krasne ciste a uklizene, ale chodniky hruza. Uzke, krive, do kopce, s prekazejicimi lampami a popelnicemi a kazdych deset metru hovno. S kocarem to byla fakt lahudka. Jedno jsem projela cestou na prvni navstevu u pediatra s novorozencem, vsimla si toho jako prvni sestra, kdyz jsem vjela s kocarem do cekarny 

Offline Malvin
1650 příspěvků moje polička 26. února 2025 20:38

Chápu veškeré fobie ze zvířat. Ale abych srovnala skóre, tak přiznávám, že  mne pohled na zvíře zlepší den. Doufám, že se pes nechá pohladit ( vždy se předtím ptám majitele, zda můžu). Na vesnici vyhlížím kočky, aby se přišly pomazlit. A to mám za sebou i nějaká nepříjemná setkání. Treba mně kousnul tetin pes ( naštěstí malý, takze nic vážného, ale jizvu mam), ktery byl zlý a nakonec ho teta musela dát pryč. Nebo jako děti jsme na louce potkali vlčáka, co utekl z areálu továrny, a ten šílené zuřivě štěkal. Uprostřed louky, daleko od stavení, jsme holt jít museli a doufali, že zůstane u toho štěkání. Ale přesto zvířata miluji. Mnohem víc nez lidi. 

Online RoSa
10200 příspěvků moje polička 26. února 2025 20:41

Samantha u nás se pekl jen velikonoční beránek... jo a mazanec vlastně

a pak slaná nádivka, "velikonoční hlavička"

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 26. února 2025 20:41

Tak Bettyjá kočky hodně, hodně, hodně nerada. Přesně jak to popisuje MP Meri u psů. Když se někde o mě kočka někde otře, je mi úplně fyzicky nedobře. A strašně mi smrdí. Na nic se nevymlouvam, moji přátelé akceptují, že jsem kočko-hater .

Ale teda strašně se mi ještě eklujou ty kočičí hajzlíky v bytech, eeeh

Offline Malvin
1650 příspěvků moje polička 26. února 2025 20:47

Lama_z_Lana kočičí toaleta je jedno z nejčistších a nejvoňavější míst u nás doma. Uklízí se dvakrát denně a voní po borovici z peletek, které se jim tam sypou.

Já jsem v domácnostech zatížena na kuchyňské hadry a houbičky. Když někdy vidím, v jakém jsou stavu, tak doufám, že jim funguje myčka a případně, že horká voda v čaji bakterie zničí. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 26. února 2025 20:48

Malvin eklovat se mi bude, i když bude vonět Chanelem. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. února 2025 20:49

Zuzuli mně to tady přijde šílené fakt třeba poslední půlrok, vůbec nechápu, co se změnilo. Ne, že by tu před tím bylo naprosto neposkvrněné okolí, ale nebála jsem se vypustit děti, něco jsme domů donesli třeba dvakrát za rok. Teď se to fakt nedá. Na té kamínkové ploše u nás v rondelu někdo musí denně venčit tak tři velký psi, tam fakt je hovno vedle hovna, ještě před rokem si tam děti hrály. Pořád číhám na pachatele, i když teda pochybuju, že moje promluva něco změní. Ale tak třeba půjde aspoň jinak Dost mně to štve, zhoršilo se to i jinde, takže to nebude jen jeden majitel - debil. Ale nevím, co s tím.

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 26. února 2025 20:51

Evaeva ja zacala psy potazmo teda pejskare ale bez nich bytu ti psi nebyli nenavidet prave s detmi.. tady v brne neudelas krok mimo chodnik abys neslapla do hovna. a za brnem na louce/v lese jsou ta hovna rozeseta uplne nezastrene a jeste ti psi smecky utoci na kone

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. února 2025 20:52

viktorka_od splavu no jo, jenže já tu s dětmi chodím už sedm let a poslední půlrok pozoruju úplně brutální změnu 

Offline Pinot Noir
29956 příspěvků moje polička 26. února 2025 20:54

Evaeva u nás je to takhle hrozné, co tu bydlím. 

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 26. února 2025 20:56

Evaeva Já myslím, že stačí jeden dva neuklízeči a ti ostatní se k nim prostě přidají, protože proč uklízet to svoje, když je tam několik dalších cizích :( 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 26. února 2025 20:57

Ja vlastně vůbec nemám ráda zvířata Teda takhle - já jsem prakticky vegetarián, mám ke zvířatům úctu, soucitim s nima, chapu důležitost, obdivuju rozmanitost přírody, vzdycky jsem prvni, kdo se ozve, kdyz se někde řeší prava zvířat ... ale ja je proste vubec nechci mít ve svoji blízkosti

Nechodim ani do ZOO Přitom přírodu jako takovou miluju. Ale jsem spis na to rostlinstvo. To se me nevyžádané nedotýká, neslintá, nebobkuje a tak:)

Offline Potrefenáhusa
38930 příspěvků moje polička 26. února 2025 20:58

Tady je to taky strašný, přesně i hovna na dětským hřišti 

minulej tejden jsem mela psa natesno přivázanyho u kočáru asi 3 metry od cesty a nekdo s velkým psem ho nechal na vytažený flexine dojit až natesno k trnce, takze chvíli na sebe vrčeli z 5 cm, trvalo docela dlouho než odtáhli (byla jsem daleko na dětským hřišti) 

ty lidi jsou proste fakt debilni

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. února 2025 21:00

DruI no ale na celém sídlišti? Takhle si vysvětluju náš rondel, ale přijde mi to horší i jinde. A vždycky, když se koukám okolo, tak vidím lidi uklízet. A nepřijde mi, že to dělají, že by si mně všimli. Automaticky vytáhnou z kapsy pytlík...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. února 2025 21:04

Potrefenáhusa mně to tak vytáčí! Za domem máme i v létě stín, je tam příjemně, prolézačka, stromy, kde si kluci rádi hráli, stačilo se vyvalit před dům, pohodička. Teď je tam vůbec nemůžu nechat opustit chodník. Psi mi nevadí, i přesto, že se jich syn bojí, ale proč nakupovat u mít větší práva než lidi

Offline Aranel
6641 příspěvků moje polička 26. února 2025 21:05

Evaeva To je teda fakt zvláštní měla jsem pocit, že to bejvalo hodně v devadesátkách a hodně se to od tý doby zlepšilo, i když je fakt, že jak padne sníh, mají pejskaři pocit, že ty hovna asi roztajou s ním či co.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. února 2025 21:07

Aranel jo, to říkala vždycky i máma, že jak roztaje sníh, je to všude děsný. Taková její každoroční prupovídkaAle tady byl tuhle zimu sníh asi tak 2x 7 dní, takže tím to bohužel není a nedá se teda moc čekat v létě nějaké zlepšení.