"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline 1010
219 příspěvků moje polička 27. února 2025 06:25

Samantha Zu Ať počítám, jak počítám, tak na to, abych všechno udržela naráz (pytlík, mobil, vodítko), mi nevychází dost rukou

Offline Tabea
8168 příspěvků moje polička 27. února 2025 06:34

Asi budu muset začít hlídkovat u okna, abych vysledovala, jak to dělají pejskaři tady. Nějak to hovno po tmě najdou. Před domem máme velkou louku, chodí tam pejskaři venčit i lidi hrát třeba fotbal nebo pouštět draka. Hovno jsem tam nikdy neviděla. Na chodníku jsou psi hovna zřídka kdy, a to ještě jen v některých lokalitách. Když jsme před lety bydleli na Andělu, muž ulici přejmenoval na Dog Poop Lane. V jedny části to tam bylo jak skákat panáka, aby se člověk vyhnul. 

Offline Potrefenáhusa
38930 příspěvků moje polička 27. února 2025 06:34

1010 my chodíme s celovkou

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. února 2025 06:49

Tabea tady to ještě loni většina po tmě taky zvládala. Asi je letos ta tma větší nebo co

Offline Raduza
příspěvků moje polička 27. února 2025 07:12

Já psy miluju,  hovna uklizim.  A strašně mě serou lidi,  kteří tu zast smerujou na psy a ne na jejich majitele.  Ten pes si nedojde na záchod. Stejně tak nevychovany pes je opět vina člověka,  to zvíře za to nemůže.  

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 27. února 2025 07:33

Samantha no.. to by ho nenechávali pod lampou. I když tam není tma.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 27. února 2025 07:35

Aranel chodím s čelovkou. Mobil vždycky nenosím a spíš by se mi stalo, že pes cukne a mobil v hovnu

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 27. února 2025 07:37

viktorka_od splavu lidi jsou prasat. Ti co nemaj psa zas kolem sebe rozhazujou zbytky jídla, odpadky, nechávají všude papírový kapesníky, klidně se vykadí uprostřed cesty a nechají to tam... to si nevybereš.

Offline slniecko admin
19586 příspěvků moje polička 27. února 2025 10:40
Reakce na Lilly_Ku:

pamatuju si na napisna letisti ve vilniusu:

"cestujici, kteri budou zertovat o pritomnosti bomby v letadle, nebudou odbaveni" 

takze asi drsnejsi kraj :D​

​Hehe, v Tel avive je zase na každom karuseli na kufre niekoľko tabuliek so zákazom sa na tom karuseli voziť .

Inak teda s tou prísnosťou, vo Viedni majú úplne špeciálny merák na vrtáky a otcovi zobrali z celej sa dy vrtákov jeden, ktorý tesne vytŕčal a ponúkli mi, že si ho môže ísť podať ako batožinu zvlášť.

Offline slniecko admin
19586 příspěvků moje polička 27. února 2025 10:41

A vďaka všetkým za rady , nakoniec som to vyriešila, že vzorky ako pevnejšie išli v škrupine do podpalubia a flakóny som niesla so sebou, no. Všetko nakoniec dobre dopadlo.

Offline tarra
340 příspěvků moje polička 27. února 2025 10:58

Blbý dotaz - potřebovala bych koupit nějakou přijatelnou variantu instantní smetany nebo mléka do kávy, nejlépe v nějakém i třeba lepším balení než sáček, ale klidně i to, jen bych chtěla, aby to mělo nějaké přijatelné složení a chuť, ale potřebuju to jako dopněk k dárku a hledáním přes gůgl a heureku nacházím jen ty běžné obchoďákové náhražky a velká balení do automatů, existuje něco takového?

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 27. února 2025 11:03

tarra Manžel si vozí z německa Raab, ale prý už to viděl i tady, cenu nevím, ale je to bio a jen mléko/smetana. Obal máme trošku jiný.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 27. února 2025 11:05

tarra Tak mají to na eshopu Dumbylinek asi za stopade, ihnet k odeslání, tak mrkni.

Offline tarra
340 příspěvků moje polička 27. února 2025 11:38

Kan Díky, kouknu a zatím to vypadá jako jediný adept

Offline Garfie
28596 příspěvků moje polička 27. února 2025 12:27

Ty jo, ta psí (teda hovnová) debata je teda výživná!!! Tady v Japonsku nejenže jsem nepotkala pejskaře, co by po psovi neuklidil, ale navíc ještě splachují místo vodou z plastové lahve....

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. února 2025 12:36

Garfie kdyby tam létě nebylo 40 stupňů a k jídlu akorát ryby s rýží tak je to země zaslíbená. Třeba ta absence aut v ulicích

Offline Garfie
28596 příspěvků moje polička 27. února 2025 12:42

Evaeva Hele ale....Hokkaido má v létě tak kolem 26 a v noci to (na rozdíl od Tokya ) klesá...je tam líp než u nás. I to jídlo je tady trochu pestřejší než akorát rýže a ryby, budu se muset v japonském vláknu trochu polepšit a spravit Japonsku reputaci!

Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 27. února 2025 13:00

Evaeva pro mě by to byla země zaslíbená (ryby a rýže..!! ), ale žijí v ní japonci...

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 27. února 2025 13:35

Garfie Já bych brala tu jejich disciplínu a uvědomělost tady. Není to o souřadnicích, ale o lidech.

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 27. února 2025 13:41
Reakce na Pavlena:

Evaeva pro mě by to byla země zaslíbená (ryby a rýže..!! ), ale žijí v ní japonci...