Samantha Zu Ať počítám, jak počítám, tak na to, abych všechno udržela naráz (pytlík, mobil, vodítko), mi nevychází dost rukou
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Asi budu muset začít hlídkovat u okna, abych vysledovala, jak to dělají pejskaři tady. Nějak to hovno po tmě najdou. Před domem máme velkou louku, chodí tam pejskaři venčit i lidi hrát třeba fotbal nebo pouštět draka. Hovno jsem tam nikdy neviděla. Na chodníku jsou psi hovna zřídka kdy, a to ještě jen v některých lokalitách. Když jsme před lety bydleli na Andělu, muž ulici přejmenoval na Dog Poop Lane. V jedny části to tam bylo jak skákat panáka, aby se člověk vyhnul.
1010 my chodíme s celovkou ![]()
Tabea tady to ještě loni většina po tmě taky zvládala. Asi je letos ta tma větší nebo co ![]()
Já psy miluju, hovna uklizim. A strašně mě serou lidi, kteří tu zast smerujou na psy a ne na jejich majitele. Ten pes si nedojde na záchod. Stejně tak nevychovany pes je opět vina člověka, to zvíře za to nemůže.
Samantha no.. to by ho nenechávali pod lampou. I když tam není tma.
Aranel chodím s čelovkou. Mobil vždycky nenosím a spíš by se mi stalo, že pes cukne a mobil v hovnu ![]()
viktorka_od splavu lidi jsou prasat. Ti co nemaj psa zas kolem sebe rozhazujou zbytky jídla, odpadky, nechávají všude papírový kapesníky, klidně se vykadí uprostřed cesty a nechají to tam... to si nevybereš.
pamatuju si na napisna letisti ve vilniusu:
"cestujici, kteri budou zertovat o pritomnosti bomby v letadle, nebudou odbaveni"
takze asi drsnejsi kraj :D
Hehe, v Tel avive je zase na každom karuseli na kufre niekoľko tabuliek so zákazom sa na tom karuseli voziť
.
Inak teda s tou prísnosťou, vo Viedni majú úplne špeciálny merák na vrtáky a otcovi zobrali z celej sa dy vrtákov jeden, ktorý tesne vytŕčal a ponúkli mi, že si ho môže ísť podať ako batožinu zvlášť.
A vďaka všetkým za rady
, nakoniec som to vyriešila, že vzorky ako pevnejšie išli v škrupine do podpalubia a flakóny som niesla so sebou, no. Všetko nakoniec dobre dopadlo.
Blbý dotaz - potřebovala bych koupit nějakou přijatelnou variantu instantní smetany nebo mléka do kávy, nejlépe v nějakém i třeba lepším balení než sáček, ale klidně i to, jen bych chtěla, aby to mělo nějaké přijatelné složení a chuť, ale potřebuju to jako dopněk k dárku a hledáním přes gůgl a heureku nacházím jen ty běžné obchoďákové náhražky a velká balení do automatů, existuje něco takového?
tarra Manžel si vozí z německa Raab, ale prý už to viděl i tady, cenu nevím, ale je to bio a jen mléko/smetana. Obal máme trošku jiný.

tarra Tak mají to na eshopu Dumbylinek asi za stopade, ihnet k odeslání, tak mrkni.
Kan Díky, kouknu a zatím to vypadá jako jediný adept
Ty jo, ta psí (teda hovnová) debata je teda výživná!!! Tady v Japonsku nejenže jsem nepotkala pejskaře, co by po psovi neuklidil, ale navíc ještě splachují místo vodou z plastové lahve....
Garfie kdyby tam létě nebylo 40 stupňů a k jídlu akorát ryby s rýží
tak je to země zaslíbená. Třeba ta absence aut v ulicích ![]()
Evaeva
Hele ale....Hokkaido má v létě tak kolem 26 a v noci to (na rozdíl od Tokya
) klesá...je tam líp než u nás. I to jídlo je tady trochu pestřejší než akorát rýže a ryby, budu se muset v japonském vláknu trochu polepšit a spravit Japonsku reputaci! ![]()
Evaeva pro mě by to byla země zaslíbená (ryby a rýže..!!
), ale žijí v ní japonci... ![]()
Garfie Já bych brala tu jejich disciplínu a uvědomělost tady. Není to o souřadnicích, ale o lidech.
Evaeva pro mě by to byla země zaslíbená (ryby a rýže..!!
), ale žijí v ní japonci...
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí