"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 26. února 2025 21:09

Tak Betty ja kocky taky (i po vlastni zkusenosti) povazuju za prenasece milionu chorob a na zadnou potulnou bych jakziva nesahla, uaaa

pote co jsem jednu ne uplne dobrovolne obdrzela do domacnosti, celkem jsem si je oblibila. vcetne toho, ze ty domaci sve exkrementy vypousti v domacnosti majitele - to je oproti coklum uzasne genialni!!:-))

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 26. února 2025 21:10

Samantha U nás se pekly jenom perníčky, ale zase se nepekly nikdy jindy během roku. Vůbec je nemám spojené s Vánoci, ale naopak s Velikonoci, i když teď je vlivem muže peču naopak jenom na Vánoce. 

Offline barbucha blogger
35964 příspěvků moje polička 26. února 2025 21:10

Nejhorší je to vždycky po oblevě To jsem takhle jeden rok vyšla před barák a do pěti minut měla fotky hromad, za který by se slon nemusel stydět... i obeslala jsem tou krásou veškerý příslušný odbory našeho úřadu i pražskýho magistrátu, ať se pokochaj. Do týdne přisvištěla uklízecí četa, aspoň že tak.

49385 příspěvků moje polička 26. února 2025 21:11
Reakce na Evaeva:

viktorka_od splavu no jo, jenže já tu s dětmi chodím už sedm let a poslední půlrok pozoruju úplně brutální změnu 

​tak tady to ma za poslednich 30 let jen mirne vykyvy:-/

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 26. února 2025 21:17

Evaeva Tak si asi holt zrovna hodně hlupáků pořídilo psa :(  já mám zas dojem, že u nás se to zlepšilo a bobků ubylo.

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 26. února 2025 21:24
Offline Jos
příspěvků moje polička 26. února 2025 21:29

Tak ja mam zase rada vsechna zvirata, psy nejvic, ale kocky taky. Presne jak tu nekdo napsal, uplne mi pohlazeni zvirete zlepsi den. Samozrejme existuji otravne ustekane exemplare, ale vetsinou kopiruji chovani majitele.  Jsem strasne rada, ze syn to podedil a zacal zdravit i vsechny psy za plotem, ktere potkame. Takze ahoj pejsku . Akorat ma tendence povazovat vsechny psy za hodne a musim dost hlidat, aby na ne nesahal bez povoleni majitele. Co doufam nepodedi, je moje celozivotni trapeni, ze si ty zvirata moc beru. Ze je jime, maji mizerny zivot....Lidi pritom nelituju vubec, nebo jako ano, tak normalne. Ale muzu sledovat valecne filmy a cajk, ale jak tam padne kun, tak to je pro me konec. 

Offline Malvin
1650 příspěvků moje polička 26. února 2025 21:36

Jos smrt zvířete ve filmu či knize je tragédie a zkazí mi to celý příběh. Pokud to není po dlouhém šťastném životě v náručí milující rodiny. U thrillerů a hororu vždy vyzvidam, zda ho autor necha přežít. Často z nich dělají první nevinné oběti. 

Offline barbucha blogger
35964 příspěvků moje polička 26. února 2025 21:43

Jos 

Mě celkem osud lidskej i osud zvířectva nechával dost dlouho poměrně chladnou... ale musím říct že čím jsem starší, tím hůř snáším nepěkný zacházení se zvířaty. Jak říkáš - jak ve filmu padne kůň... nebo vůbec film o smutným osudu psa apod... na to se nemůžu dívat. Už vůbec zprávy o týrání nebo různý oznámení z fb adopčních skupin, na to nemam nervy. A při pohledu na houmlesáka válejícího se na ulici je mi líto akorát jeho psa...

Offline Jos
příspěvků moje polička 26. února 2025 21:43

Malvin presne. Deset vrazd mi nevadi, ale jak sahnou na psa nebo kone/dosad si, je konec. Spoiler:nedocetla jsem kvuli tomu ani Kmotra

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 26. února 2025 21:49

Evaeva a není to tak vždycky přes zimu? Mám pocit, že lidi jak je tma tak nesbírají asi v domnění, že to není vidět. Nějaký hovno na botě mám teď celkem často.

Offline Malvin
1650 příspěvků moje polička 26. února 2025 21:50

Josjá mám dodnes traumu z Nabarveného ptáčete. Co se dělo tomu klukovi bylo zlé, ale ta veverka! 

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 26. února 2025 22:04

Jos Já jsem nemohla dočíst Jezero od Bellové. Asi na týden jsem tu knihu zavřela a myslela jsem, že ji vymažu ze čtečky. 

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 26. února 2025 22:06

bublifuk No on to není jen dojem. Ono to hovno opravdu ve tmě není vidět.

Offline Aranel
6641 příspěvků moje polička 26. února 2025 22:06

bublifuk Nebo spíš to možná sami nevidí / nechce se jim to hledat? Ale přece vidí, kde si pes přidřepnul.

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 26. února 2025 22:23

AranelNěkdy to jde jen s mobilem (teda se svítilnou na mobilu). 

Offline Zu
2783 příspěvků moje polička 26. února 2025 22:24

Aranelnormálně si člověk tim telefonem, co má v kapse i posvítí, aby to našel

49385 příspěvků moje polička 26. února 2025 22:38

Aranel každý pejskař furt sleduje jestli se jeho pes vytento. protože nechce aby mu to pak udělal doma. Ale čast z nich hrozně ráda využije situace kdy předstírají že to jako nevidí

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. února 2025 22:50
Reakce na DruI:

Evaeva Tak si asi holt zrovna hodně hlupáků pořídilo psa :(  já mám zas dojem, že u nás se to zlepšilo a bobků ubylo.

​Přestěhovali se k nám

bublifuk právě že ne, začala jsem si toho všímat loni nějak ke konci léta přibližně. Určitě dřív než s tmou a zimou. Ale kéž by se to na jaře vylepšilo.

Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 26. února 2025 23:56

Samantha to byla hypoteticka situace. To by nekdo zkusil, vzit mi do office psa. (A to i kdyz uz pracuji 100% z domu)