"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. února 2025 13:42

Garfie však já vím s tím jídlem, ale je to úplně mimo moje chutě. Třeba ty dezerty mně absolutně nelákají, vlastně máloco, co přidáš

Offline Garfie
28596 příspěvků moje polička 27. února 2025 13:47

Pavlena Jo, tak to už je relevantní důvod, těch je tu fakt plno!

Offline Černá kočka
1775 příspěvků moje polička 27. února 2025 14:41

Evaeva Ze by cloveka nelakaly dezerty si pisu na seznam vyhod!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. února 2025 14:50

Černá kočka já určitě ne!

Offline tv
4264 příspěvků moje polička 27. února 2025 18:02

Prosím pěkně, určitě se to tady řešilo, ale kombinovaná pračka se sušičkou ano nebo ne?  Moc děkuju, potřebuju pořešit do nového bytu. Případně tipy na všechno.

Online Myrtila
5365 příspěvků moje polička 27. února 2025 18:08

Dneska jsem byla na jednom úřadě, měla jsem s sebou mimino v kočárku, a docela mě zaskočilo, že i když vstup a přízemí jsou bezbariérové (rampa u vstupu a tak), tak do prvního patra, kam jsem taky potřebovala (jsou tam normálně přepážky pro klienty, žádná zakázaná zóna), vedly jenom schody. Tak nějak jsem si myslela, že dneska už by měly být všechny úřady bezbariérové? Navíc toto nebylo v žádné historické budově. Dá se to dopředu někde zjistit? Nebo nezbyde, než se tam dojít osobně podívat?

Offline Makara
3660 příspěvků moje polička 27. února 2025 19:45

tv pro rodinu bych volila samostatnou pracku a sušičku.

edit/ koukni so vlákna Domácí spotřebiče 

Online Karja
44778 příspěvků moje polička 27. února 2025 20:24

tvUrčitě ne, pokud máš trochu jen místo, vyhni se tomu. Jednak nemůžeš prat a sušit zároveň, když to máš zvlášť, tak prostě během dopoledne vyperes vysusis prádlo za celej tejden. když to máš zároveň, tak to je prostě dvojnásobná doba no, buď pereš nebo susis:D. A hlavně ty kombinované fakt nejsou tak výkonné. Já ji mám a jako to prostě suší hrozně dlouho, takže ji nepoužívám. Kamarádka má kombinovanou, říkala, že suší normálně, ale stala ji už nějak přes 35 tisíc a má ji prostě jen kvůli místu, kdyby měla kam nacpat sušičku, má to stoprocentně zvlášť. 

Offline jerry
11276 příspěvků moje polička 27. února 2025 20:54

tv 

Rozhodně ze zkušenosti doporučuju oddělené - důvody viz Karja

A pokud bys řešila problém s místem, tak lze sušičku postavit na pračku (ale měla by to být stejná značka, aby to sedělo - je na to takový spojovací "udělátor").

Offline SunEclipse
3495 příspěvků moje polička 27. února 2025 20:56

jerry stejná značka to být nemusí, stačí, když má stejné rozměry

Offline tv
4264 příspěvků moje polička 27. února 2025 20:57

Makara Karja jerry moc děkuju za reakce. Koupím zvlášť, tuším už se to tady řešilo a utkvělo mi v paměti, že to není úplně dobré.

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 27. února 2025 21:20

tv

Offline tv
4264 příspěvků moje polička 27. února 2025 22:08

viktorka_od splavuteď jsem se lekla, že jsem něco provedla, ale to asi znamená, že ne, že?

Online Karja
44778 příspěvků moje polička 27. února 2025 23:15

tv jojo, to spojovací udělátko je šikovné a ještě je nějaké jakože vytahovací tak na tim mužeš třeba skládat prádlo atp. A pokud bys měla místa a pěnez nazbyt (hahahaha), tak ted se na ty spotřebiče dělají docela pěkné korpusy/skřínky, jakože to pusobí tak jako více čistě a uklizeně nebo na to napojíš nějakou jinou skřínku a tak. 

Offline Suya
příspěvků moje polička 28. února 2025 07:32

tv Ani nemusi byt uplne totozne rozmery, mame susicku o trochu hlubsi nez pracku, spojovac univerzalni s popruhem kolem obou spotrebicu, a drzi to dobre

Offline Zuzuli
3810 příspěvků moje polička 28. února 2025 07:38

tv Karja ja ten spojovaci kus s vysuvnou polickou a je to geniani. Kdyz taham pradlo ze susicky, rovnou ho na te policce skladam a pak ho jen odnesu do strini. Ale my mame misto na pracku se susickou v chodbe, neni tam zadna skrinka na odkladani.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 28. února 2025 08:23

Myrtila asi jedině tam předem zavolat, pokud je to úřad, kde zvedají telefony.

Vzpomínám, jak jsem šla ještě osobně žádat o rodičák se starší dcerou, našla jsem si, že budova je bezbariérová a při příchodu jsem zjistila, že to znamená, že se člověk dostane do přízemí, kde je místnost určená na předem domluvené schůzky s vozíčkáři takže jsem kočárek s miminem vynášela do 2. patra - do prvního patra dali totiž příspěvky pro nepřizpůsobivé spoluobčany 

Naštěstí už to bylo valco, tak jsem to nějak.vynesla, samosebou mi nikdo nepomohl.

Offline baltik
4990 příspěvků moje polička 28. února 2025 08:50

Moje blizka sestrenice s manzelem budou mit 50., nemate nejaky genialni tip na darek? Ma rada divadlo a korejske serialy :) Neexistuje nejaka exklusivni moznost navstevy divadla, nejaka s prohlidkou zakulisi, setkani s herci a rezisery...? A nejaka zazitkova korejska resuarace?

Offline continuity
43219 příspěvků moje polička 28. února 2025 08:56

baltik

Hledej Korean Barbecue 

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 28. února 2025 08:57

tv To spojovací udělátko s výsuvnou policí je fakt výborná věc. Taky na tom skládám prádlo. A teda sušičku máme asi o deset centimetrů hlubší než pračku a drží na sobě díky udělátku bez problémů už osm let :)