Garfie však já vím s tím jídlem, ale je to úplně mimo moje chutě. Třeba ty dezerty mně absolutně nelákají, vlastně máloco, co přidáš ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Pavlena Jo, tak to už je relevantní důvod, těch je tu fakt plno! ![]()
Evaeva Ze by cloveka nelakaly dezerty si pisu na seznam vyhod!![]()
Černá kočka já určitě ne!![]()
Prosím pěkně, určitě se to tady řešilo, ale kombinovaná pračka se sušičkou ano nebo ne? Moc děkuju, potřebuju pořešit do nového bytu. Případně tipy na všechno.![]()
Dneska jsem byla na jednom úřadě, měla jsem s sebou mimino v kočárku, a docela mě zaskočilo, že i když vstup a přízemí jsou bezbariérové (rampa u vstupu a tak), tak do prvního patra, kam jsem taky potřebovala (jsou tam normálně přepážky pro klienty, žádná zakázaná zóna), vedly jenom schody. Tak nějak jsem si myslela, že dneska už by měly být všechny úřady bezbariérové? Navíc toto nebylo v žádné historické budově. Dá se to dopředu někde zjistit? Nebo nezbyde, než se tam dojít osobně podívat? ![]()
tv pro rodinu bych volila samostatnou pracku a sušičku.
edit/ koukni so vlákna Domácí spotřebiče
tvUrčitě ne, pokud máš trochu jen místo, vyhni se tomu. Jednak nemůžeš prat a sušit zároveň, když to máš zvlášť, tak prostě během dopoledne vyperes vysusis prádlo za celej tejden. když to máš zároveň, tak to je prostě dvojnásobná doba no, buď pereš nebo susis:D. A hlavně ty kombinované fakt nejsou tak výkonné. Já ji mám a jako to prostě suší hrozně dlouho, takže ji nepoužívám. Kamarádka má kombinovanou, říkala, že suší normálně, ale stala ji už nějak přes 35 tisíc a má ji prostě jen kvůli místu, kdyby měla kam nacpat sušičku, má to stoprocentně zvlášť.
jerry stejná značka to být nemusí, stačí, když má stejné rozměry ![]()
viktorka_od splavuteď jsem se lekla, že jsem něco provedla, ale to asi znamená, že ne, že?![]()
tv jojo, to spojovací udělátko je šikovné a ještě je nějaké jakože vytahovací tak na tim mužeš třeba skládat prádlo atp. A pokud bys měla místa a pěnez nazbyt (hahahaha), tak ted se na ty spotřebiče dělají docela pěkné korpusy/skřínky, jakože to pusobí tak jako více čistě a uklizeně nebo na to napojíš nějakou jinou skřínku a tak.
tv Ani nemusi byt uplne totozne rozmery, mame susicku o trochu hlubsi nez pracku, spojovac univerzalni s popruhem kolem obou spotrebicu, a drzi to dobre![]()
Myrtila asi jedině tam předem zavolat, pokud je to úřad, kde zvedají telefony.
Vzpomínám, jak jsem šla ještě osobně žádat o rodičák se starší dcerou, našla jsem si, že budova je bezbariérová a při příchodu jsem zjistila, že to znamená, že se člověk dostane do přízemí, kde je místnost určená na předem domluvené schůzky s vozíčkáři
takže jsem kočárek s miminem vynášela do 2. patra - do prvního patra dali totiž příspěvky pro nepřizpůsobivé spoluobčany ![]()
Naštěstí už to bylo valco, tak jsem to nějak.vynesla, samosebou mi nikdo nepomohl.
Moje blizka sestrenice s manzelem budou mit 50., nemate nejaky genialni tip na darek? Ma rada divadlo a korejske serialy :) Neexistuje nejaka exklusivni moznost navstevy divadla, nejaka s prohlidkou zakulisi, setkani s herci a rezisery...? A nejaka zazitkova korejska resuarace?
Hledej Korean Barbecue
tv To spojovací udělátko s výsuvnou policí je fakt výborná věc. Taky na tom skládám prádlo. A teda sušičku máme asi o deset centimetrů hlubší než pračku a drží na sobě díky udělátku bez problémů už osm let :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí