moora tak to jsi uplne v pohode a kombinace ti bude stačit, idealne nejakou, co ma program na peří
700 je masakr, to jsem netušila, ze to je taková pálka.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
moora ta sušička je strasnej komfort, úspora času úplně maximální, nesuším jinak nic, co nemusím, u nás na zahradě je to hned posrany od ptáků, ve sklepe to schne 3 dny
Potrefenáhusa u nás posraný od ptáků, hmyzu a hlavně zaprášený, jak bydlíme u silnice, za pár hodin je na tom černej prach. Nebo hnusnej řepkovej pyl. Myslela jsem, že i se sušičkou budu podle počasí ekologicky sušit na vzduchu, ale houbelec, komfort nesrovnatelnej. Navíc v létě máme elektřinu z fotovoltaiky.
Tabea Do Krakova. Jsou tam dva podniky s tématikou Harryho Pottera a jsou povedený. Dceři se líbilo podzemní muzeu na náměstí a nedaleko je solný důl Wieliczka. Budapešť mám ráda, ale teď mě štvou s Orbánem a termály u nás moc nefrčí.
Karja ložní hážu do sušičky i v létě, protože je pak měkčí. Ale je fakt, že jak to píšeš, tak ta vůně tam fakt není:( Ten jeden den:)
stes termály pouští děti až od 14, to leda ze bych jim popisovačem namalovala fousy a chlupy.
A nebo šla sama a nechala je někde v ikee v dětským koutku. ![]()
notna ja jsem právě v pokušení, jestli nejet do Budapešti nočním vlakem, protože syn je tim posedlej. Akorát zpátky bysme dorazili ráno v sedm a pak rovnou do práce, děti teda do družiny. Tak abych si pak nervala vlasy nad vlastní nesoudností.
Díky za tipy v Krakově.
Prosím vás pěkně o nápad kam se objednat (narychlo) na thajskou masáž v Praze. Mám za sebou naprosto příšerný, příšerný týden v práci, spoustu nepěkných věci a chci si udělat příští středu ještě lepší den-jdu i na kosmetiku. Budu ráda za ověřené tipy.
Nevím, na které termály v Budapešti koukáš, ale v gellertovych lázních jsem byla před pár tydny, děti tam nejak i můžou,akorát je tam upozornění, že do těch horkých bazénku jen lékařským potvrzením.
Ale druhá a zásadnější věc je, že fakt nevím, co bych tam s nimi dělala. Já sama jsem z toho nebyla úplně odvarena. Jakože prostředí zajímavé, ale fakt je z toho vidět ten věk - třeba šatny a sprchy úplně otřesné, plavecký bazén je s velkým otazníkem, protože je spíš wellness a potřebuješ tam cepici, otevírací hodiny úplně srandovní.
Long story short: udělala jsem si za ty hříšné peníze prohlídku, další půlhodinu prosedela ve venkovním bazénu (to jediný mělo nejaký smysl) a šla domů.
Jo a hrad nebo zámek, nebo co to vlastně je, je aktuálně poměrně rozkopaný, navíc když jsem viděla to betonové debneni na těch historický budovách, chtelo se mi spis brečet. Za mně Krakow určitě lepší a možná ještě lepší Wroclaw.
continuity Myslíš to budínské hradní návrší? V létě tam naproti prezidenskému paláci stavěli něco co připomínalo takovou tu historizující orientální výstavbu k vidění třeba v hotelových komplexech v Dubaji.
marieu Sabai
Černá kočka jj, přesně. no stavi, pořád, nevím nakolik s tim hnuli a je to fakt betonová obluda.
Poláci taky umí těm památkám dat zabrat, ale tohle bylo fakt něco.
Zato gellertovy lázně, to je muzeum jak se patří. ![]()
Tabea my byli v Bud. na zacatku adventu a byli jsme uprimne radi, ze jsme tam bez deti. Mne se tam libilo, ale byly to veci atraktivni pro me, ne pro deti. Je tam pry fajn zoo (nebyli jsme) a muze byt hezka vyjizdka po Dunaji. Szecheny lazne jsou zazitek, ale je to totalni zmatek, rozhodne ne relax, mraky lidi se cpou chodbickami sem a tam, pusobi to stare (coz mne se libi, ale syn by se tam stitil:))). V damskem sektoru na celou chodbu 3 feny. Plus spousta slecen si nesusi jen vlasy, ale i mokre plavky na tele, hezky dosucha (to jsem nikdy nevidela, ale tam ano u vsech 3 fukaru
), neni to akvapark a deti jsem tam nevidela zadne. Krakow si uz moc nepamatuji, ale mozna by byl pro deti privezivejsi. Ve smyslu mensi centrum, min lidi?
continuity Muzeum![]()
![]()
Vcera jsem cetla o smrti Gena Hackmana a myslela jsem si, ze umrel vekem a dnes ctu, jake podivne okolnosti jsou kolem toho. Snad se to podari objasnit.
Gatita já tam četla tři feny a říkala si: tvl feny v lázních ![]()
bublifuk to je ta chybejici diakritika:)
Tawan, Sabai
notna ja jsem právě v pokušení, jestli nejet do Budapešti nočním vlakem, protože syn je tim posedlej. Akorát zpátky bysme dorazili ráno v sedm a pak rovnou do práce, děti teda do družiny. Tak abych si pak nervala vlasy nad vlastní nesoudností.
Díky za tipy v Krakově.
Noční vlak by byl perfektní zážitek. My jsme vždycky po cestování KO a potřebujeme odpočinek. Ale znám rodiny, které to dávají normálně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí