Gatita teď me starší tak rozladil, ze nemam chuť jet nikam.
Ja právě byla v obou městech, ale bez dětí a už dávno. Krásný časy to byly! ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Tabea to znam
. Starsi dite je ted dost fascinovano Slovenskem, tim rozdelenim a podobnym jazykem.Takze my si zas malujem vylet vlakem do Bratislavy a pak treba pokracovat do nejakeho akvaparku kousek za hranicemi Madarska. Ale taky se mi nakonec nebude chtit, i kdyz si vzdycky maluji, kam je vezmu a co vsechno jim ukazu...stejne vzdycky dojdem akorat tak ke kiosku se zmrzlinou u nadrazi![]()
marieu Nevím, kam nakonec jdeš, ale pokud do Tawan, tak doporucuju coconut dream :-).
Tabea boli sme v Krakowe na jeseň, bolo to super, ale L nevie, že by mohol vyžadovať nejaké detské atrakcie, takže normálna mestská turistika.
999 udělala jsem si rezervaci v Sabai a klasickou thajskou, příště zkusím tip od tebe. Díky.
marieu V Sabai ten coconut taky dělají, koukla jsem se. Už jsi někdy na klasické thajské masáži byla? Na to, co jsi popisovala, bys potřebovala nějakou relaxační, příjemnou. Tedy aspoň já :-).
Tabea kdyby ses nakonec rozhodla pro Budapešť, tak rozhodně doporučuju tropikárium, já z něj byla úplně unešená. I když možná v Německu máte těhle akvárií víc, tak to nebude děti tak fascinovat jako mě ![]()
999 chodila jsem občas na thajskou před dětmi, měla jsem to moc ráda. Teď je to takový výkop, roky jsem nic takového pro sebe neudělala/nemohla udělat, potřebuju o sebe začít pečovat. Nejen masážemi a kosemtikou, tedy.
marieu Pro mě ta klasická není, může to bolet, dělá se to přes oblečení, já mám ráda ty olejové :-).
Mermaid to je super tip! Děti akvária dost můžou. ![]()
999 mně to velmi vyhovovalo, ale roky jsem nebyla. Zatím se toho nebojím.
Víte někdo, jak sedí pantofle Dedoles, jestli odpovídají velikosti?
Mermaid jestli myslíš ty gumové, tak jsou asi trochu větší/ širší ale hlavně dost dřou. Už bych do nich nešla.
continuity fakt, jo? Aha, mají právě velký slevy teď, tak jsem chtěla koupit sobě i muži, fakt se mi líbí ty jejich potisky. Ale když dřou, to je špatný
999 klasická fakt bolí,mně to teda neva,ale relax je olejová.
Mermaid fakt to za to nestojí. Dřou ne i muže a ten má nohy dost plechové.
No, já mám jen takové kamarádky, které akceptují i mě, nejde jim jen o to, aby se jen ony samy cítily dobře.
Ale nebyla snad řeč o dámské jízdě, ale o dovolené. To může být cokoliv.
Ale pokud bych některé s něčím vadila (se psem, s dítětem, s partnerem), tak bych se hlavně divila, že mi to neřeknou do očí.
U mně o dovolené řeč byla. Já akceptuji, že kamarádka má psa a co si s ním dělá doma, jak se mu podřizuje, je její věc. Ale nutit o dovolené k tomu podřizování všechny okolo... Ty se opravdu podřizuješ kamarádkám ve všem? Všechno co dělají se ti líbí? Tolerance, to je to slovo. My jejího psa na společné dovolené tolerujeme, ale občas už máme pocit, že ona a pes netolerují nás. A o tom to je.
Torrah no jo, ale ono je to fakt těžký, neznám vaši konkrétní situaci a v čem ona se nepřizpůsobuje vám, ale třeba moc dobře ví, proč ho nekde v cizím ubytování radši nenechá samotnyho
chapu, ze je to asi otrava, ale ten pes je proste fakt handicap v tom společenským vyžití
Potrefenáhusa trefná byla ta paralela s dětmi
Mně by pes na dovolené asi taky otravoval, stejně jako bezdětné moje děti
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí