Jojo, takže nutrie, děkuji .
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
...jsem totální amatér, co se týče plateb v zahraničí atp. ...
Prosím, dotaz - a když má zahraniční e-shop uvedeno, že platba možná revolut, tak je to nějak výhodnější než klasickou platební kartou?
(a jestli jsem to dobře pochopila/správně si přeložila uvedenou poznámku u platby, tak kdo tak zaplatí, bude mít 20 euro slevu).
A to bych musela mít nějak něco aktivovaného?
![]()
![]()
Prosim vas ako sedia velkosti jeansov v HM? Ja som vacsinou medzi 36 a 38, podla strihu. Ale v HM som uz dlho nekupovala. Ich popisky mi pridu fost mimo -modelka ma 50 kil aj s topankami a vraj ma velkost 42 :D
Mrakoplas jako v Reserved cca. Koupila bych normální velikost. Docela se dá řídit tím jejich ukazatelem, jestli je oblečení větší nebo menší, jestli víš, co myslím.
Miruj
Především potřebuješ účet u Revolutu, já nepoužívám. vyhody jsou, co tady byly zmineny, zejména kurz. a co má e-shop v podmínkách nevím, sleva 20 euro se mi zda podezřelé vysoká.
Evaeva ano, ale zrovna pri tychto to nie je :D v reserved si tiez nepamatam aku mam velkost nohavic. No skusim 38, snad nebudem vsetko vracat.
Mrakoplas jako hm je trochu loterie, ale rozptyl větší než jednu velikost tam nemám.
Malenge děkuji!
Mrakoplas nedávno jsem si tam zkoušela různé džíny a byly mi od 34 do 40, podle střihu. To se vůbec nedá odhadnout, já se svým odporem k vracení věcí bych tam online nákup vůbec neriskla.
Mrakoplas Ha,ha. Jedině osobně. Kupovala jsem rifle minulý týden, zkusila jsem jich milion a podle velikosti se dalo řídit jen velmi přibližně. Dokonce i značka a střih stejný, ale jiná barva neznamená stejnou velikost.
Pinot Noir A jakou máš prosím tě velikost těch širokých kalhot z HM? Těch látkových, nových. Spíš větší nebo menší? Já tam osciluji kolem 38, právě, záleží, jak moc je to posunuté.
Karja ty jsou 36. A 36 mám z H&M všechny nedžínové kalhoty, ať slimky, chinos, nebo široké. Jenom ty džíny jim tam lítaj na všechny strany.
Pinot Noir jj dobře! Tak to budu mít asi 38 teda;-)
Jak se dneska dělá vstupní vyšetření pro možného dárce krvetvorných buněk?
dzizisketa Myslíš zapsání do toho registru? Dělá jen dotazník zdravotního stavu plus stěr ze tváří. A jinde berou i krev. Myslím, že to záleží, přes jakou tu organizaci vstupuješ. Jsou dvě. Ale jestli máš na mysli nějaký další krok, tak to nevím.
Já jdu na stěry dnes odpoledne, tímto děkuji Anema a může si připsat jednoho bludištáka za sdílení;), nevim, jestli by se to ke mně jinak dostalo, řekla bych že ne.
Já bych právě potřebovala ten stěr, mám blbé žíly, odběry krve jsou utrpení (zejména pro odběrové sestry) a darovat krev právě kvůli tomu taky nemůžu. Dík!
Tak ty slinové jsou od organizace darujzivot.cz. I v IKEMu dělali jen ty sliny. Ale jako nevím, jestli tě kvuli tomu těm problémům se žílami rovnou jako nevyhodí z té databáze. Protože jsem se dočetla, že kostní dřen se daruje už dnes i méně invazivně prostě přes odběr. Plus teda, ty seš asi mladá nebo to budeš mít s odřenýma ušima, ale oni skrouhli věkovou hranici na 35 let. Ač se někde uvádělo 40, ted všechny ty pozvánky do center uvádí 35.
Edit.: Ale mé informace jsou pročtení webu a létáku, všechno ověř!
Přes IKEM to jde do 40, to mám ještě víc jak rok fóra. A odběr provádějí právě i centrálním katetrem jsem se dočetla, to by u mě bylo schůdné. Jako občas se ten odběr z loketní jamky povede na první dobrou, ale to je tak v pětině případů.
dzizisketa Jj, ono když budeš hledat konkrétně kam jdeš, najdeš více informací;). Já jsem to vzala letem světem ty kontraindikace a dál jsem blíž nepatrála.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí