Pinot Noir brrr aa sakra. Tak to ta modelka ma mozno fakt velkost 42
. Najblizsi obchod mam tristvrte hodinu autom a jedny gate maju iba online, tak nemam na vyber. Kedysi som si tam rifle kupovala a cisla sedeli, kedy sa tak pokazili?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Ja som sa ako darca kostnej drene zaregistrovala pred 4 rokmi, odber zo slin som dokonca posielala postou. Ale to bolo asi kvoli pandemii, to uz si nepamatam.
Mrakoplas I nyní to registrování zasláním lze. Ale říkám si, že je to teď taková zbytečná zátěž pro ty pracovníky.
Karja jé, tak to mám radost!
Ale možná i dostalo, protože je toho všude plno, což je samozřejmě super
dzizisketa koukala jsem na fotky z té víkendové akce v IKEMu a vypadá to, že tam dělali výtěry.

Tak máš asi nejlepší se předregistrovat (tady: https://www.darujzivot.cz/pro-darce/prihlaska-do-registru) a zajít tam.
Jj, už jsem zaregistrovaná, ale objednat se mám až po 7. dubnu, mají toho teď moc, což je dobře.
Já se pokoušela vstoupit do registru už tak před 12-13 roky, chvíli po příchodu do Prahy, šla jsem do IKEMu, ale ztroskotala jsem na tom vstupním odběru krve, no![]()
dzizisketa aha, já mám naopak žíly jako provazy, chodila jsem dokonce jednu dobu darovat destičky na separátor, to napíchávají obě ruce, plus ještě nějakou slabší žílu pro vzorky. Takže do registru jsem vstoupila někdy při tom, prostě jedna zkumavka navíc se tam ztratila ![]()
Mini Nebo pro pražské flamendry obecně Večerní - Půlnoční - Jitřní
A pak vyspávat do Polední.
Prosím můžu přes Moje daně podat jako fyzická osoba bez IČ daňové přiznání elektronicky bez datové schránky, jen pomocí identity občana?
Nebo to jen podle průvodce vyplním, vytisknu a to musím podat osobně? První možnost by byla ideální ale nějak jsem se v tom zamotala![]()
JankaM Můžeš. Vyplníš formulář, nahrajes potřebné přílohy a odešleš. Zvládla jsem to já, takže musí kazdej ;).
Prosím, drží nejaká sieť parfumérií v Čechách niektorú zo týchto značiek v kamenných obchodoch?
Netrúfam si odtiene cez web.
Milk Makeup
Iconic London
Charlotte Tilbury
Tak Betty na bobra musíš do Českého Krumlova![]()
JankaM na Moje daně si pomocí Bankovní identity (nebo jiné elektronické identity) zřídíš Daňovou informační schránku a pomocí ní můžeš podávat daňová přiznání i jako občan.
JankaMmůžeš, jen včera jsem to musela trochu přemlouvat, tak se nedej odradit.
.
slniecko Charlotte Tilbury jsem viděla v Sephoře, chtěla jsem bronzer, co jsem viděla u jedné zahraniční blogerky a neměli, výběr byl dost omezený. Je to už déle teda.
Kan hm...no tak, čo sa dá robiť, mám zámienku na cestu do Viedne...
Dnes jsem byla na kontrole se znaménky na té kolektivní dermatologii a zaplatila jsem 800 Kč "organizační poplatek". Nic takového si z minula nepamatuju. Jako za jednu návštěvu ročně, která trvá 10 minut...
Kdo tam chodíte, platilo se i dřív?
Pinot Noir před dvěma lety jsem určitě neplatila.
Řeknou mi trenéři v oddílu, nebo kdo to má na starosti, jména holek, které jsou přihlášené na tábor? Chci aby dcera jela, ale nechce sama a není se schopna s holkama domluvit která jede v daný termín
.
Pinot Noir je to asi tak trictvrte roku. Administrativni poplatek nebo neco takoveho. Ale vim to jen proto, ze tam chodim dvakrat az ctyrikrat mesicne na lymfodrenaze a v te dobe nas lymfoterapeut posilal na recepci ten poplatek platit. Kvuli kontrole znaminek jednou rocne bych se na to asi vykaslala
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí