"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Maky
319 příspěvků moje polička 28. března 2025 09:19

Kokoska dekuji 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 28. března 2025 09:21

JankaM Přispěvek byl ale o domluvě mezi holkama, kdy kdo jede. O organizaci prázdnin nebyla řeč.

Online dzizisketa
9000 příspěvků moje polička 28. března 2025 09:44

Já jsem včera asi dvě hodiny od návratu od zubařky, kdy Rosťovi plombovala dva zuby, volala do ordinace, že jsem nic neplatila, jestli na platbu sestra nezapomněla

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 30. března 2025 13:09

Máte nějaký tip, jak vyrovnat zmačkanou koženkovou sukni? (Spěchá, není čas na zatížení). 

Offline mitford sister
1719 příspěvků moje polička 30. března 2025 13:23

Samantha já to žehlím na nízkou teplotu po rubové straně. kdyžtak třeba ještě přes ručník. párou

Offline Kokoska
35053 příspěvků moje polička 30. března 2025 13:49

Samantha taky zehlim, z rubu pres uterku.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 31. března 2025 16:39

Objednala jsem u COS 24.3., potvrzení přišlo. Doručeno mělo být mezi 28.3. až 1.4. Ale žádný další mail, že byla objednávka odeslána nebo že se zdrží, prostě ticho po pěšině azjevně zítra nedorazí. Dnes jsem jim napsala, odpověď zatím zase žádná. Stalo se vám to někdy? 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. března 2025 20:39

Nemáte někdo nějaký tajný tip na ubytování v trojúhelníku Hradec Králové, Holice, Týniště nad Orlicí? Apartmán nebo chalupa/chata pro osm lidí. Nemůžeme nic najít.

Offline JankaM
3111 příspěvků moje polička 31. března 2025 23:14

Evaeva ono tu asi nic moc není. Zámeček Vysoké Chvojno? 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. března 2025 23:17

JankaM kouknu, díky 

Offline JankaM
3111 příspěvků moje polička 31. března 2025 23:19

Evaeva nebo statek Krňovice

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 01. dubna 2025 03:22
Reakce na Evaeva:

Pinot Noir tobě na gyndě nabízí kafe? Kam to jako chodíš? U nás mají akorát barel s vodou (kafe mi teda nabídli jednou v těhotenství, když se mi motala hlava z tlaku.)

​v Akesu na Butovicích mají super kávovar, mlíko navíc, perlivou i neperlivou vodu jo a na gyndě se tam žádný speciální příplatek neplatí (plus je tam další asi milion ordinací kromě gyn)

Online Gatita
8648 příspěvků moje polička 01. dubna 2025 13:57

Dekuji všem za tipy na mamologicka pracoviště. Na Bulovce jsem dostala termín na sono za půl roku, což by bylo ok, kdybych nebyla nervózni kvůli bolesti v prsu. Nakonec jsem se objednala na jakousi plastickou kliniku, kde tu prevenci dělají taky. Termín do 14 dnů, zkušená doktorka z mamo centra. Jako stalo to víc než na Bulovce, ale ulevilo se mi famózně. Tak kdyby někdo potřeboval, klinika Yes Visage:))

Offline Mini
příspěvků moje polička 01. dubna 2025 16:54

Raduza v obdobi slev nekdy sami napisi, ze se objednavka zdrzi, protoze toho maji moc/vic nez obvykle Tak snad je to jen tento duvod

Offline Raduza
příspěvků moje polička 01. dubna 2025 19:09

Mini bohužel asi ne, napsali, ze pokud zásilka nedorazí dnes,  mám.je zítra kontaktovat.  Nedorazila,  takže čekám, že mi vrátí peníze, protože šaty jsou vyprodané.  Prostě tu objednávku úplně zapekli.  Štvou mě strašně 

Offline RoSa
10201 příspěvků moje polička 01. dubna 2025 19:38

Raduza a co máš v profilu u té objednávky?

Offline Raduza
příspěvků moje polička 01. dubna 2025 20:07

RoSa ja jsem to objednávala neprihlasena..

Když se podívám na to sledování v potvrzovacím mailu tak je to ve stavu objednáno 

Offline Mini
příspěvků moje polička 02. dubna 2025 17:07

Raduza to je mi lito Mne se ted stalo u Arket, ze jsem objednala a zaplatila dve veci Prisla jedna vec Doklad v baliku mel uvedene obe dve Takze jsem psala, ze jedna polozka nedorazila Slibili refund A pak jsem si v bance vsimla, ze mi hned v moment zaplaceni vratili castku za tu druhou vec, ale nedali mi vedet, ze to tedy asi bylo vyprodane, ikdyz me to nechali zaplatit No kdo si toho vsimne ze :)

Offline Raduza
příspěvků moje polička 02. dubna 2025 17:17

Mini díky,  už asi nechtěli,  abych jim psala,  takže překvapivě odeslali

Přesně,  kdyby dali vědět,  že se objednávka opozdi, jsem v klidu a neprudim je.

Offline Muslik
572 příspěvků moje polička 02. dubna 2025 21:34

Funguje Vám ještě v Cosu HELLOCOS10?