"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. března 2025 13:48

JankaM myslím, že by správně neměli. Ale co udělají, to nevím Číslo na rodiče nemáš? Nebo si na ně někde počíhat?

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 27. března 2025 13:55

JankaMTo záleží na situaci, asi bych to zkusila.

Pinot Noir Díky za připomenutí. Já na ty znaménka chodim už rok(!!!), kdybych věděla, že mi to někde skouknou za 800 a investuju do toho třeba jen 2,5 hodiny i s cestou, nehledim na peníz Já jsem se dokonce někde už objednala, aby tam v ten termín nikdo nebyl a pak mi po telefonu řekli, že vlastně nové pacienty neberou, takže čas, benzin všechno včudu a ted jdu na kolo č. 2 do nějaké ordinace, kde čekáš až na tebe přijde řada. Paráda. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 27. března 2025 14:01

JankaM A kolik je dcerce, že není schopná se domluvit? Většinou se ty nejnejky a bff domlouvaj bez problémů. Asi bych neskákala, kdyby se na moje dítě někdo ptal.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 27. března 2025 14:08

JankaM tak to otoč, řekni, že dcera chce jet s tou a tou a na jaký termín ji máš přihlásit.

Na druhou stranu mě by bylo úplně šumák, jestli trenér řekne jinému rodiči, kdy moje dítě jede. 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 27. března 2025 14:55

Pinot Noir chodím na dermatoskop v Brně už pár let a platím od začátku, dřív 500, teď myslím 700. Na dokladu není administrativní poplatek, ale vyšetření znamének a pojišťovna zpětně část proplácí.

Edit:teď koukám, že to se neptáš na konkrétní vyšetření, tak to nic

Offline JankaM
3111 příspěvků moje polička 27. března 2025 14:56

Kan no právě že nejnejka nejede vůbec a ostatní holky my jako rodiče neznáme ani nevídáme. Holky mají 11 let. 

Tak asi napíšu mail, jestli holka A, B, nebo C jede první týden v srpnu, přičemž znám jen křestní jména a dny kdy chodí na trénink, no uvidím.

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 27. března 2025 14:59

JankaM Jojo, myslím, že vybrat termín, co se tobě hodí a zeptat se, zda někdo z vybraných jede je fajn plán. 

Offline Tak Betty
6162 příspěvků moje polička 27. března 2025 15:40

Fakt se jedenáctiletý dívky nedokážou v oddíle na něčem domluvit?

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 27. března 2025 15:46

Tak Betty Mně na tim nepřijde nic zvláštního, kroužek je třeba jednou týdně, jeden týden jedna se zapomene zeptat, další týden další chybí, třetí týden přijde s tím, že mamka jí změnila termín. Kdyby to bylo ve škole, kde se vidí denně, tak je to zvláštní, ale na tom kroužku, když se děti jinde nevidí a nemají na sebe ani telefonní číslo a kamarádí se prostě jen tam. Kolikrát se ladí termíny dost i mezi dospělými, natož dětma:D

Offline continuity
43219 příspěvků moje polička 27. března 2025 16:20

Pinot Noirjo zaváděli to loni,ale bylo to tuším pětikilo?

Já jsem tam byla pak ještě 4x na vyndání a na následných kontrolách, takže mě to zas tak strašné nepřijde. Jdu na čas, nečekám, n mám to z práce daleko. předtím jsem měla nabídku dermatologie, která vůbec nedělala na pojišťovnu, samotná kontrola stala několik tisíc, takže za mně pořád dobrý. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. března 2025 16:48

Tak Betty tak lidi jsou různí. Moje ségra by se určitě nedomluvila, je natolik introvertní, že v jedenácti by to nezvládla. Ale tyhle kolektivní akce jako tábor má ráda, takže trochu patová situace.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. března 2025 16:49

continuity jo, ono to vypadá jinak, když se pak něco najde nebo jen chceš něco vyndat a je těch návštěv hned víc. Ale na gyndě platím podobně, tak proč ne tady no.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 27. března 2025 16:56
Reakce na JankaM:

Kan no právě že nejnejka nejede vůbec a ostatní holky my jako rodiče neznáme ani nevídáme. Holky mají 11 let. 

Tak asi napíšu mail, jestli holka A, B, nebo C jede první týden v srpnu, přičemž znám jen křestní jména a dny kdy chodí na trénink, no uvidím.

​Konej jak cítíš, já bych teda dítěti v páté? třídě nic neorganizovala.  Jaké si to uděláš, takové to máš a čau!

Offline Emi
1116 příspěvků moje polička 27. března 2025 17:05

Pinot Noir To myslíš tu u Bulovky? Dermatologie prof. Hercogové? Vloni to bylo 500, předloni nic.

Offline Malenge
4843 příspěvků moje polička 27. března 2025 18:08
Reakce na Evaeva:

Ale na gyndě platím podobně, tak proč ne tady no.

​no a to je přesně ono, lidi bohužel ve většině případů sklopí uši a vyndají peněženku. Je to samozřejmě špatně, tady nevím přesně, za co pinot platila, ale všechny ty registrační poplatky po všech Gyn světa jsou nezákonné a ukrutně mi piji krev. Ja teda neplatím, našla jsem si doktorku, která funguje, jak má.ale dokud budeme všichni vesele platit, nic se nezmění...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. března 2025 18:13

Malenge já vím, že je to nezákonné. Ale na druhou stranu mně vadí ta neexistence nějakých nadstandartů. Můžu si buď zaplatit vše nebo se nechat ošetřit na pokladnu, nic mezi tím. Ale já bych si ráda zaplatila třeba za online objednání před nějaký formulář.

Offline olte
758 příspěvků moje polička 27. března 2025 18:14

Malenge přesně tak

Online Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 27. března 2025 18:30

Malenge já to zaplatila, ale štve mě to a najdu si něco jiného. Je to poplatek za služby recepce, tak to stojí ve faktuře. Ta přitom nedělá nic nadstandardního, pochopila bych poplatek za nějakou péči, aspoň připomenutí, že se blíží čas se objednat, jako to dělají na mojí gyndě (kde teda neplatím nic). Ale na tuhle recepci se navíc nedá pořádně dovolat, automat ti řekne, ať napíšeš e-mail, na který odpovídají naprosto nesmyslně, na můj požadavek na "kdykoliv mezi devátou a jedenáctou", pošlou termín v 16:30, takže emailů je nakonec pět. Jsem blbá, no, že jsem to zaplatila. A ani to blbý kafe jako na gyndě mi nenabídli.

Emi tak letos je to 800.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. března 2025 18:34

Pinot Noir tobě na gyndě nabízí kafe? Kam to jako chodíš? U nás mají akorát barel s vodou (kafe mi teda nabídli jednou v těhotenství, když se mi motala hlava z tlaku.)

Online Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 27. března 2025 18:37

Evaeva na kolejích na Jarově, je tam taková mini recepce s paní, co bere telefony a vládne kávovaru.