"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline continuity
43219 příspěvků moje polička 27. března 2025 18:37

Malenge to je supr že jsi našla, já se v Praze octla před lety těhotná, bez gynekologa a byla jsem ráda, že mě vzal po přímluvě jedné staniční ten můj. Vybírá poplatek, ale péče byla skvělá už tehdy. Kožního, co vyšetří ty znaménka fakt pořádně jsem hledala několik let a fixlovala to přes všelijaké dny zdraví, ale to znaménko ti ve firemní zasedacce nikdo nevynda. 

Vedle se hledá dětský neurolog, to je teprve zoufalství. 

Můžete se ozvyvat, ale ti odborní lékaři nejsou a nebudou. Nebo půjdou úplně do soukromna a to je pak platba s nulou navíc. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. března 2025 18:44
Offline bram
4111 příspěvků moje polička 27. března 2025 19:13

Pinot Noir já jsem to pochopila tak, že je to jen jednorazový poplatek a víckrát ho platit nebudeš. 

Offline Kokoska
35053 příspěvků moje polička 27. března 2025 19:15

Na gynde taky platim 500, ale maji online objednani, kde termin potvrzuji a pripominaji, vysledky steru a mamografu mi poslou smskou, recept se da vyridit taky online, teda na opakovane leky, kdybych potrebovala. V cekarne netravim hodinu jako v predchozim miste, pokud se nestane neco necekaneho, jdu na cas. A jsou strasne mile, i sestry i doktorka.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 27. března 2025 19:17

Kokoska Tohle všechno mám+jednorázová zrcátka každý rok a zadara. 

Offline Kokoska
35053 příspěvků moje polička 27. března 2025 19:18

Kan to se mas.

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 27. března 2025 19:19

bram je to roční poplatek 

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 27. března 2025 19:24

Pinot Noir máš pravdu, teď to čtu na webu. Ale já jsem tam dost často a kromě toho poplatku jsem neplatila ani korunu, tak mi to nějak nepřijde. Kdybych šla jednou ročně na prevenci, tak bych byla asi taky mrzutá.

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 27. března 2025 19:30

bram no, právě. Desetiminutová návštěva jednou za rok. A že by se měl člověk objednat, taky nepřipomenou. Koukám na tu informaci o poplatku, za co to jako je, tak tohle všechno poskytují všichni lékaři, ke kterým chodím, nevidím v tom nic nadstandardního. 

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 27. března 2025 19:48

Kan Kokoska Já mám všechno popisované, až na to zrcadlo, to platím 60,-.

Offline Malenge
4843 příspěvků moje polička 27. března 2025 19:56

Pinot Noir tak služby recepce, kam se nedá dovolat, jsou fakt super vtip, se nedivím, že tě to naštvalo.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 27. března 2025 20:06

brrr No já se vždycky ptám, co budu platit, jsem totiž vyškolená odtud, jak tu všichni pořád solí a nic. Mamograf mám už zdarma a ultrazvuk pro jistotu hned po, taky a vždycky jsem měla, chodím pravidelně už od 40. Na termíny se ozývají měsíc dopředu. I u zubaře čištění kanálků, umrtvení a nic. Kamarádka o kus dál na poliklinice 4000,-  Oni si asi myslí, že Vysočina je chudá nebo co. :D Pravdou je, že doktory neměním, gyndař od 15 a zubař od 20. Tak kdoví, co mi tam páchaj. :D

Online Tabea
8169 příspěvků moje polička 27. března 2025 20:12

Evaeva já byla ted s dcerou u orl, tam meli na recepci bonbony a v čekárně sušenky a barel s vodou. A kdyz jsem byla na plicním, tak tam meli vodu s i bez a parádní kávovar. Tak jsem to hned pochválila doktorovi i recepční, jaký to tam mají krásný a skvěle fungující, i když teda doufám, že už se neuvidíme.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. března 2025 20:36

Tabea jo, bonbóny pro děti a voda bývají, ale kafe jsem teda nikde nedostala. Vrcholem bylo, když jsem byla na očkování a měla sebou děti. Oni dostali bonbóny a tetovačky a já akorát tu injekci

Offline Gatita
8648 příspěvků moje polička 27. března 2025 21:24
Reakce na Tak Betty:

Fakt se jedenáctiletý dívky nedokážou v oddíle na něčem domluvit?

​no my se na terminech nejsme schopni domluvit ani doma s muzem. A to je nam 40+ a vidime se tu kazdy den. Tak si umim predstavit, ze to ty holky treba ani nevi presne? 

Online Tabea
8169 příspěvků moje polička 27. března 2025 21:33

Evaeva no to je ovšem vrchol!
Ja byla předevčírem s dětma na krvi. Hned u registrace dostali bonbon, pak si šli natočit sladký pití. A to zklamání, když krasojízda skončila u kontroly železa a už nevyfasovali ani hroznovej cukr ani náplasti ani obvazy!

Online Tabea
8169 příspěvků moje polička 27. března 2025 21:43

Gatita taky me to nepřekvapuje. O víkendu k nám měl přijít syna kamarád. V pátek večer jsme jeli kolem mojí práce, tak jsem si tam skočila něco vyzvednout. Synovi zrovna volal kamarád a ptal se, kdy má přijít. Rekla jsem v devět a šla jsem. Druhý den mi píše mama kamaráda, že kdy má přijít, jestli v 10 ok. Tak říkám, že se přece včera dohodli, že v 9. Tak prý její syn doma řekl, že neví, kdy má jít k nám, protože já musím do práce. Ale že asi v 10. 

Offline JankaM
3111 příspěvků moje polička 27. března 2025 22:02

Kan tak pokud nic dětem nezorganizujeme,  budou celé prázdniny smrdět doma, ještě nemají úplně věk na to, aby šly sami třeba na koupaliště 

Offline Maky
319 příspěvků moje polička 28. března 2025 08:23

Vratka COS stačí jen vyplnit papír co přišel s balíkem  zabalit a poslat nebo je potřeba nějaká on-line registrace vratky? A vrácení je zdarma myslím si to správně?

objednala sem boty číslo obvyklé a jsou mi veliké 

Offline Kokoska
35053 příspěvků moje polička 28. března 2025 08:58

Maky staci. Vraceni je zdarma se stitkem, ktery prijde v baliku.