"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Raduza
příspěvků moje polička 03. dubna 2025 07:08

Muslik fungoval mi na tu opožděnou objednávku viz výše.  Na další už ne, tak jsem se holt přihlásila, abych aspoň měla přehled

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 03. dubna 2025 20:12

Přišly mi zvonace, takové klasické by se dalo říct. Já nevím, jako sedej mi, dělají fakt na rozdíl od jiných typů džíny hezkou postavu. Ale já nevím, bude se to ještě nosit?:D Nebo jsem zase nějakej dzinovej trend nestihla?:D

Offline jerry
11277 příspěvků moje polička 03. dubna 2025 20:23

Karja 

I kdybys nestihla, tak v příští vlně budeš v čele

Vykašli se na trendy, stejně se nosí džíny všech možných střihů. 

Pokud ti dělají pěknou postavu, tak co víc chceš? Přece nebudeš nosit něco jen proto, že je to zrovna trendy, ale ty se v tom cítíš blbě? 

Offline stes
9319 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 07:56

Karja hele já si první koupila před měsícem Tmavé. Nekupuju si věci na roky,takže je mi fuk,jestli se to bude za rok nosit. Jsem o generaci starší a nosila jsem je napřed na koncert, fandění, kino,hospoda. Jsou neskutečně příjemný, jen pod ně táhne. No ta tenhle tejden jsem se odvazila do práce. Za jeden den 4 pochvaly.....úplně se v nich furt necítím,ale jde o zvyk, i muž povídal,že  jak se mu nelíbí,tak musí uznat,že mi sluší.  Takže tak, klidně se v nich budu časem válet doma. Ještě pozn....Tmavé fakt vypadají líp.  

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 09:04

stes Taky mám tmavé, ale já mám takový ten klasický střih zvonáčů, ne ty široké už od stehen pomalu. Právěže mám takovej ten pocit dejavu - "to jsem nosila v sedmé třídě, vypadám jak debil", ale pak si do toho zakašu košili a prostě si přijdu, jakože je to fakt velice lichotivé a slušivé na rozdíl od jiných střihů. Ale necejtim se v tom moc.To jsou prostě ty věci, co jsme už jednou nosily no:D:D. Tak ty máš nějaký jiný střih, asi širší, když pod to táhne:D:D

Offline RoSa
10201 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 09:11

Karja tak ty máš asi trumpety a ne zvonáče... jo, ten pocit "to už jsem nosila", jako... na mladejch to vypadá freš, ale na starších ročnících spíš jak půdní nález

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 09:12

Karja mám tyhle klasické zvony rozšiřující se od kolen, mám je pár let, není to žádný historický kousek, a myslím, že v nich vypadám skvěle. Hezkej zadek, dlouhé nohy, krásná džínovina. Ale stejně jsem v nich byla jen dvakrát za hipísáka na večírku. Za prvé vyžadují podpatky a za druhé si fakt připadám jak v kostýmu. A to na trendy kašlu, nosím všechny možné střihy včetně aktuálně nejvíc out slim střihu. 

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 09:13

RoSa u nás se vždycky říkalo zvony těmhle ke kolenům úzkým a potom rozšiřujícím se kalhotám. 

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 09:16

Pinot Noir RoSa jo, já ty rozšiřující se od zhora znám až ted z posledního roku. 

Offline Tak Betty
6162 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 09:21

Jo, džíny rozšířené od kolen jsou klasické zvonáče. A tedy na nikom jsem je roky neviděla . Za mě ne.

Široke od stehen mám moc rada , a jsou dobré napříč generacemi .

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. dubna 2025 09:43

Karja já mám úplně stejný pocit. Mně zvonáče taky podle mě dost sluší, ale nosila jsem je ve 13, tak si říkám, jestli to nevypadá, že jsem po dvaceti letech vylezla z jeskyně mezi lidi Taky se v nich necítím.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. dubna 2025 09:44

Tak Betty no ony se teď zase vrací. Ale je těžké to nastylovat, pokud je ti víc než 15, si myslím

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 09:46

Tak BettyEvaeva

jojo, ony měly totiž takový krátký záchvěv návratu, ale podle mě už je to zase pryč a přebily to ty široké kalhoty. Nevím, musím sehnat nějaký klasický střih, prostě asi rovný:D:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. dubna 2025 09:48

Karja mně se líbí ty široké, i na mně. Akorát mi jsou všechny dlouhé, musím si koupit zkrácenou dýlku. Po letech kalhot ke kotníkům je to mírné rozčarování

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 09:55

Evaeva Já zatím neobjevila žádné, co by mi seděly jako v oblasti rozkroku nebo jakoby pod pasem. Široké látkové nějaké mám, ale taky to byl boj:D

Offline Kokoska
35053 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 10:09

Karja nevim, jak moc siroke zvony mas, ale dziny "flared"se prodavaji vsude. Mam je taky a doufam, ze jak vykopavka v nich nejsem :)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. dubna 2025 10:22

Karja mně by i seděly mít o deset cm víc. A to mám dlouhé nohy vzhledem k postavě. Ale oni to asi mají být takové ty ucourané nohavice

Látkové tu mám taky, a taky je zkrácení, ale to zvládnu doma narozdíl od džínů

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 10:26

Kokoska no přesně tenhle styl mám. Evaeva Jojo, délka je zapeklitá, ale asi jsem si koupila nějaké 7/8 tak mi to je akorát:D, mně to vždycky nesedí kolem toho pasu.

Online Sweet Potato
40531 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 10:36

Karja Jestli máš takové, co na odkazu od Kokoska , tak nešil a nos je. Asi nejsem sama, kdo si podle tvého popisu představil zvony jak hromy, Vlasy hadr!

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 10:37

Sweet Potato no jo, no je asi ten generační rozdíl v chápání pojmu "zvonáče":D. My ty zvony jako hromy už nenosily:D