KokoskaMyslim, že naopak možná:D:D:D.
Takhle to asi nebylo vůbec myšleno.
KokoskaMyslim, že naopak možná:D:D:D.
Takhle to asi nebylo vůbec myšleno.
Kokoska nevím, no, jak tu padlo - asi taky záležitost bubliny. Já teda žiju v úplně jiné.
Pinot Noir me hlavne vubec nenapadlo se ptat, kdo to jak ma.
Kokoska tady vůbec nešlo o auto, ale o ten poloviční řidičák - prostě je ten člověk momentálně omezenej, viz příklady výše
RoSa je omezený, ale není to důvod k posměchu
Kokoska Ale vždyt to nikdo ani nepsal, tam padlo, že by u vrstevníku nesklidil moc uznání za ten neplnohodnotný řidičák. To bylo v kontextu 18letých kluků a řidičáků. Ne dospělých a jejich aut. To se vůbec neprotíná nikde ta témata. Pouťové auto asi taky bylo myšleno jen tím stylem řízením, ne nijak statusově nebo technicky.
Karja mně by vůbec nenapadlo, že to někdo řeší, ani v těch osmnácti. Když rodiče ochotně půjčí to správné auto. (Ale stejně bych si, když už, udělala klasický)
Ja se teda bojim ridit automat, ale to je proste tim, ze castejc jezdim s manualem a pak jsem v automatu nejista:-) prijde mi dobry proste zvladat vsechny varianty. Mimo Prahu budou jeste dlouho obe.
Evaeva To víš že to někteří ti klučíci řeší. Hlavně to i v tom mladém věku může být prostě praktický problém, že nemůžeš řídit cizí auto. A hodně "dětí" má i vlastní auto už.
Karja ano, já souhlasím s tím, že si má udělat automat, právě z těch praktických důvodů. Ale že by to někdo řešil nějakém jiném smyslu. Ale to je tou bublinou, tady v Praze to auto není tolik potřeba, tak bych řekla, že se to míň řeší.
711990 promiň, ale to mně pobavilo
Chápu, že síla zvyku, ale je to míň věcí k řešení.
RoSa ja vim, taky bych ridicak jen na automat nedoporucila. Ale pak se debata nejak posunula...
Evaeva no porad mi cuka ruka, prekvapive ne noha:) a misto abych mela klid, tak se musim naopak soustredit na to, abych se nesnazila radit![]()
711990 jo, to chápu. Ale myslím, že by sis zvykla rychle
711990 Tohle si přesně myslím, že by se s automatem dělo i mně, že bych se musela soustředit na "neřadit!". Automat jsem teda ještě neřídila, moje auto má manuál, služebáky ho zatím taky měly všechny.
Já jsem si dělala řidičák na manuál, přesně z výše popsaných důvodů. V autoškole jsem manuál řídila naposledy, v rodině jsme vždycky měli automaty. Sama jsem si pak taky koupila automat. Je mi 35, v životě jsem to s nikým neřešila, že by to měl být důvod k posměchu, mě nikdy nenapadlo. Dneska už bych manuál stejně neuměla ovládat. Takže za mě byla autoškola na manuál naprosto zbytečná. Jiná auta než v rodině jsem nikdy neřídila, nebyl důvod. Když si na cestách auto půjčuju, vždycky beru automat.
Ridim manual i automat, potomek bude mit vyhledove ridicak na manual, byt budouci kurz je jasny, ale mezidobi je treba mit k dispozici vice variant. Termin poutove rizeni vubec neznam a ani nejaky skoupy pohled na ridice s automatem, asi jina bublina.
Raduza co je tak skvělého na tom, dělat si to těžší? Chápu, že někoho to baví, ale spousta lidí má auto jen jako dopravní prostředek. Moc nechápu tohle honění si ega.
Evaeva já jenom pořád nevím co furt má někdo s tím honěním ega. Spousta řečí tady o posmívání se někomu, ale na druhou stranu tady čtu něco o strejcích s klackem v ruce apod. A nejvíc tomu rozumí ten, co za volantem nikdy neseděl. No nic.
Každopádně ať si každý jezdí s čím chce a co mu vyhovuje. To, že by každý absolvent autoškoly měl umět řídit manual, na tom trvám. Beru to jako základ. Dokonce jsem i schopná pochopit, že automat někomu ulehčí život.
Proč ne.
Já jsem dítě odkojený benzínem, táta s mámou jezdili rally, doma máme takovou menší flotilu, i veterána. Muž má vrtání se v motorech jako koníčka, syn taky, uvidíme co dcera. Prostě k tomu mám jinej vztah. Není to o dopravě z bodu A do bodu B. Chci si tu jízdu užít. Asi tady spřízněnou duši v tomhle směru nenajdu, tak bych to tímto za sebe uzavřela.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.