monis naši blechu párkrát měli a jako oproti štěnicím (které se nám taky poštěstily) je to rozdíl jak mezi vánkem a tornádem.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karja naši objednali firmu na desinsekci a ta poradila napytlovat obleceni a doma vyprat min. na 60 a pokud se to prozene i susickou, tak je to pry sichr. Tak se budu modlit. Po tomhle tydnu jsem se utvrdila, ze deti dostanou maximalne papouska
No možná k tomu stejnému došly i děti, chudácci. Vůbec si neumím představit být takhle zestipana.
Vaši se do toho teda opřeli, přistupují k tomu zodpovědně!
Blechy žily co pamatuju u babičky v koberci, kam se dostaly od venkovních psů, když si je tam brala na večer. Ale asi tam žili tak nějak v míru, žádné stížnosti nepamatuju, jen párkrát zmínku, že má štípanec
.
Zato dnes přišla ze školy zpráva, že se ve třídě objevily ty tamty, vyčesala jsem synka a naštěstí nic.
Kokoska kdyz se nebude popelit s tema slepicema :)
Jasne, muze, ale u domaciho papouska to neni uplne pravdepodobny. Nejcastejc se teda z vnejsich parazitu objevuje asi vapenka u andulek.
Když je ten hokej, mají někde hokejové dresy? Myslím ty obyč třeba beze jména, ne ty drahé oficiální. Nepodporuje to nějaký market? Někdy třeba v Tescu měli vlaječky na auta a tak.
JankaM V Globusu
Hele, je možný, že si nás vybrali na letišti jako vhodné adepty na sezení u exitu? Docela nás překvapilo, že nás posadili zrovna tam, letadlo bylo poloprázdné, kolem nás byly tři úplně prázdné sedačky...Byly jsme tři, každá jiné národnosti, na přepážku jsme přišly spolu a mluvily anglicky, takže jsme asi byly dobré adeptky. Navíc se nám stala taková zvláštní věc, u gatu jsme seděly na úplně nejvzdálenějším konci, zády k obsluze, já měla kelímek s kávou a kluk z personálu mě přišel upozornit, že s tou kávou nesmím do letadla, bylo to přitom minimálně 20 minut před tím, než vůbec začali pouštět dovnitř. Nikomu jinému to neřekl a navíc v letadle pár lidí s kelímkem bylo, takže jediný důvod, který nás napadl, je právě že si nás vytipovali.
Nad křídly by někdo sedet měl, pokud tam nesedi někdo z posádky. Takže možné to je. Můžeš to případně odmítnout.
Garfie tomu vůbec nerozumím, jak vytipovali? Proč by si vás vytipovávali, na co? A sedět u exitu je něčím zvláštní? Ať už v dobrém nebo ve špatném?
Lenka22 u nouzového východu nad křídly, který se otevírá ručně, podle směrnic vždy musí někdo sedět. Pokud není sedadlo obsazeno, letušky poprosí někoho z cestujících, jestli by si tam nesedl.
A zvláštního na tom není nic, jen je tam víc místa na nohy. ![]()
SunEclipse no jo, ale proč takhle? Proč ne prostě rovnou to říct?
Lenka22 to je taky divné, protože sezení v exit row můžeš odmítnout, takže by mi dávalo smysl se normálně zeptat předem. Je tam víc místa na nohy, ale má to nějaká pravidla. nemůžeš mít třeba batoh pod nohama.
Sama tam sedím dost nerada a to se létat nebojím.
SunEclipse jsou tam ty dveře.
continuity aspon bys byla rychle venku, kdyby neco.
continuity A proč tam sedíš nerada? A neříkej, že máš strach, že se dveře otevřou, jinak snad už neletim:D:D.
Ja vcelku pevně věřím, že to nikdy nebudu potřebovat a ty dveře mě z toho přesvědčení trochu vytrhávají. ![]()
Ale hlavní důvod je ten, že já víc místa pod nohama nepotřebuji, zato si během delšího letu si pod sedačku před sebou nakopu kromě bot, šátku, ještě i láhev s vodou. Okénko tam je blbý.
Jako když mě tam posadí, protože jinde uz neni místo, tak se nevzpírám, ale platit za to nebudu.
Garfie věřím, že vás vytipovali jako rozumné plnoleté osoby. Nesmí tam sedět dítě, jednou (před 100 lety) jsem jako au-pair doprovázela malého chlapečka z Itálie a nějak si to blbě spočítali, vyšlo na nás místo u nouzového východu a museli nás přeřadit do 1. třídy ![]()
SunEclipse nas se jeste jednou ptali, jestli budeme schopne ty dvere otevrit. Neco ve smyslu, ze nezpanikarime. Kamaradka panikarka rekla, ze ne a zeptali se jinych.
Garfie A neposazují se ke dveřím ti, kteří jsou schopni v případě nouze poroumět instrukcím posádky a spolupracovat bez hysterie? Asi jste udělaly dojem! :D
Prosím nemáte někdo tušení, jaký je kod ONA DNES slev, užila bych Douglas.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí