Mám bavlnené šaty, také z tej sustivej silnejšej látky,tmavo modré. A kvapol mi na nej make-up. Zostal na nich svetlý fľak, a neviem, či sa to ešte dá opraviť? Viete niekto?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Janulik03 mně fungovala micelárka a vytrvat a vytrvat, časem se to vymeje
Mně se na makeup osvědčilo žlučový mýdlo. Pořádně namydlit ten flek a pak dát normálně vyprat.
barbucha mitford sisteráno? Keď mne sa zdá, že ťa farba sa zmenila, akoby vybledla v Tom mieste,
Niečo teda skúsim, veď už to horšie byť nemôže
Tak makeup jsi měla určitě světlejší než ta tmavomodrá... Ale jestli je ta látka špatně obarvená, tak by možná mohl flek ještě víc zesvětlat - ale jak píšeš, horší už to nebude, no.
Janulik03 ja som si takto raz kvapla na ciernu suknu. Tmave a nestalofarebne to bohuzial vyzere, takze ostal bledy flak. Z bieleho mi isiel dole zlcovym mydlom (cerstva skúsenosť na novom a priserne drahom tricku
).
Mrakoplassú cos plátené šaty tak by jeden predpokladal, že farba niečo vydrží. Vyskúšam
Garfie to v instrukcich nikdy nerikali! Vysvetlili nam, jak se to otvira, ale ze mame pomahat a chranit, o tom rec nebyla! Sedeli jsme tam asi 2x.
Uch, tak ja tam sedim rada, rada si v lietadle pospim, a tam sa fajn natiahnem. Ale este som nezazila, ze by sa letusky nepytali. To som myslela, ze je povinnost.
slniecko ja si nevzpominam, ze by se nekdo ptal. Vetsinou letime vyprodanym letadlem, to by musely nekoho premluvit, aby si to s nama vymenil. Ale nejak me ani nenapadlo, ze by mi to mohlo vadit a chtit sedet jinde.
Musí být na pohřeb černé punčochy nebo ne?
rasaNori Já bych si je vzala, působí to důstojněji než holé nohy/tělové.
rasaNori babička?
Makara jj, včera.
rasaNoriupřímnou soustrast ![]()
rasaNori upřímnou soustrast![]()
Vzala bych si raději černé
rasaNori upřímnou soustrast ![]()
rasaNori uprimnú sustrasť.
rasaNori Upřímnou soustrast
rasaNori uprimnou soustrast. Ja je mela
rasaNori Upřímnou soustrast![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články