Malenge ONA20
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
žluťásek náročný kod koukám
moc ti děkuji!
Malenge ty kódy jsou zadarmo v apce portmonka
Garfie to jsem vůbec netušila ani o tom nikdy neslyšela. Člověk se furt učí:-)
continuity A proč tam sedíš nerada? A neříkej, že máš strach, že se dveře otevřou, jinak snad už neletim:D:D.
To né, to já jsem pořád připoutaná. ![]()
continuity Jo, protože mě to právě vyhovovalo, že je tam víc místa a ještě jsem si říkala, že v případě nouze odcházim jako první:D.
Garfie to v instrukcich nikdy nerikali! Vysvetlili nam, jak se to otvira, ale ze mame pomahat a chranit, o tom rec nebyla! Sedeli jsme tam asi 2x.
Já furt dumám, že když nepoučený člověk zůstane trčet v tom nouzaku, s cim asi tak posádce pomůže, akorát tam bude překážet. Ledaže by zůstal stát na křídle? (Tam bych nezůstávala zas já, je plné paliva).
Podle mne je v té chvíli nejjednodušší vykopnout před sebe děti a nějaké oslabené osoby a vysmahnout. Ono to je většinou situace, když je kolem dost dymu, hluku a cele by to mělo byt podle norem hotovo do 90 vteřin.
Garfie to v instrukcich nikdy nerikali! Vysvetlili nam, jak se to otvira, ale ze mame pomahat a chranit, o tom rec nebyla! Sedeli jsme tam asi 2x.
No že jo, já tam taky seděla a nepamatuji si teda, že by někdo říkal o pomoci. Vyvodila jsem, že můj max.ukol je pomoci nějak tomu otevření dveří nezavazet svoji osobou a svýma věcma a jit si prostě po svejch.
Kokoska jo, nám to řekli!
Teda dali přečíst, i proto nás to napadlo, že si nás vybrali, Psali, že je musíme zastavit, pouštět po jednom, vyzvat, aby nechali věci na palubě a případně pomohli s dalšími věci, ke kterým nás vyzve personál. Mám ale pocit, že když jsem seděla na exitu minule, takhle "přísné" to nebylo, možná to má každá letecká společnost trochu jinak?
continuity Tak ty dostaneš předevzletem nějaké pokyny, aspoň my je dostaly, jak píšu Kokosce. Ale pochopitelně posádka na tebe spoléhat nemůže, jsi prostě jen náhodný výběr, který je dospělý a netrpí žádnou poruchou nebo úzkostí, dost malá kvalifikace. ![]()
Karja Tak možná to má fakt každá letecká společnost jinak. Já si taky nepamatuju, že by to bylo takhle rozsáhlé. Nebo je to nějaká novinka. :-)
Dort, který se bude konzumovat zítra odpoledne, ale je ho třeba převézt už dopoledne - když ho dodělám dnes večer do finální podoby, tj. včetně krémů a ovoce na ozdobu, bude to v pohodě?
dzizisketa není šance to ovoce dodat až před podáváním? Krém bude v pohodě, ale to ovoce a kontakt ovoce s krémem úplně nevím. Bojím se, že to bude takové olezlé na pohled
Já bych ovoce dala asi radši až ráno/dopoledne;)
Prosim, cim vyprat bile delsi dobu skladovane povleceni, aby nemelo ten zazloutly nadech? Zkusila jsem k prasku pridat perkarbonat a dat na 60 a prilis se to nezlepsilo.
monis sanytol na bílé prádlo
monis Ještě to můžeš zkusit do toho perkarbonátu naložit na delší dobu, třeba ve vaně. Takhle jsem bělila miminí oblečky, nechala jsem je v tom klidně několik hodin, jen sem tam promíchala, aby bylo všechno potopené.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí