Diky, ale bylo to naprosto ocekavatelne, my uz s tim dost pocitali...
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Existuje na Slovensku něco jako v Česku stránky Známý lékař?
rasaNori pocitali nepocitali, stejne to cloveka dostane ![]()
Kokoska cele odpoledne se probiram fotkama, na prezentaci...
rasaNori to je krasny napad. Ale v tehle chvili asi i bolestny, myslim.
Ehm, nezkoušel jste někdo zmenšit plavky? Potrebovala bych trochu srazit jedny nové, darované, ještě nenošené. Na netu jsem našla nějaké rady, jak je trochu srazit v teplé vodě, ale nevím, zda tomu věřit:D Tak kdyby měl někdo zkušenost;-). Ve svech ne, spíš fakt jen tu látku, ať to je méně plandave
rasaNori uprimnou soustrast![]()
Tady se ví všechno. Prosím o radu kde koupit letenky do USA s turistickým vízem ideálně? Portál letuška.cz? Máte někdo zkušenost? Nebo tip na nějakou jinou službu?
rasaNori upřímnou soustrast
Karja ja bych se na to vykaslala, myslim, ze umela vlakna se ti v teple vode nesrazi tak, jako prirodni. Akorat bych mela strach, ze mi v te horke vode popraskaji vlakna elastanu a gumy zasite v lemech...
Karja horkou vodou se leda tak vytahaji. bud priber, nebo je posli dal![]()
MakyNa co turistické vízum? Je to ještě vlastně vůbec? Řekla bych,že Ti bude stačit zařídit si normální ESTU a letenku koupit kdekoliv. continuity Pavlena často do US lítají
viktorka_od splavu Jsou dětské:D:D, jako já myslim, že to z nich po pár jízdách na skluzavce spadne;). A za rok jim to nebude, to jim zas nebudou ty vršky.
monis No ano, máš pravdu, je to dost rizikové.
Maky já tyhle prodávače letenek používám jen ke zjištění možností (pozor, zapni si anoymní mód, ať ti algoritmy letenku při další návštěvě ze stejného PC nezdražují!) a pak jdu přímo k letecké společnosti, kterou najdu. Spíš než letušku bych zkusila toto nebo Kayak.com. Pokud poletíš s přestupem, pak bych to kupovala jako jednu letenku, jsi pak krytá, pokud bys při zpoždění nestihla spoj. Záleží kam míříš, my poslední dva lety s Aer Lingus, je tam výhoda, že při přestupu v Dublinu už si uděláš imigrační a v USA už jen vypadneš z letiště, aniž bys musela ukazovat pas. Tohle umí ještě nějaké italské letiště, ale tam se ti bude blbě dostávat z ČR.
Vízum neřeš, stačí ti ESTA, pokud tam necheš studovat, pracovat a nezdržíš se dýl jak (tuším) 90 dnů. zde. Ty stránky už umí i češtinu.
Klidně se ještě ptej, tady nebo SZ...
Maky do států potřebuješ ESTA,vyklikas za půl hodinky s pásem v ruce a potvrzení do pár minut nebo do druhého dne. Akorát si dej pozor ať zádáš na ofiko stránkách a ne u preprodejce. Mám ten odkaz v pracovním emailu a sem ho nenakopiruji, ale píšou to tam výslovně, že jsou to ofiko stránky Homeland security.
Letenky zásadně u aerolinky, ne u preprodejce. Na letušce maximálně tak nalezení spojení. Vyhni se Discover.airlines a Lufthansa pokud můžeš, ale ne vždy to rozumně jde.
Je lepší mít přestupy už v Evropě kvůli imigračnímu, protože se nedá úplně odhadnout jak dlouho budeš čekat, ale někdy přestupu v USA nevyhnes.
Pavlena jo o tom Dublinu jsem slyšela, ale nikdy jsem nenašla vhodné spojení.
brrr no vidíš, já myslelela, že je vízum potřeba
Pavlena díky za shrnuti informací
continuity i tobě děkuji
chtěla bych letět do Denveru na návštěvu za kamarádkou, takže se potřebuji dostat tam a pak zas někdy zpátky. Nikdy sem nikam bez cestovky neletěla, takže vše je pro mne nové. Angličtinou vládnu tak na urovni A2-B1, tedy žádná sláva.
Colorado je krásné ![]()
Než se pustíš do ty ESTA, ať ti kámoška pošle adresu, pokud budeš bydlet u ní a telefon. ten imigrační úředník se tě bude ptát jednoduše, kam jdeš, za kým jdes, kde budeš bydlet, co tam budeš dělat, ač se tradují historky všelijaké, vždy byli velmi trpěliví a slušní. Našinec, vycvičený zdejší policii, nemůže být zaskočen. Jedině bych si rozmýšlela otevřenou letenku zpátky, když jsme měli potvrzenou rezervaci vždy absolutně bez problémů. (Asi je lepší mít letenku s rezervací, co lze prebookovat). Ale nikdy jsem neměla nejmenší problém, ani nikdo ze spolucestujících.
Do Denveru je spojení dobré, ale bohuzel vždy mi vyšla nejlíp ta Lufthansa.
Pavlena jo o tom Dublinu jsem slyšela, ale nikdy jsem nenašla vhodné spojení.
jsem se šla mrknout a to jsem neměla dělat, úplně levné letenky, ale letos se nechystáme... ![]()
Záleží kam jsi potřebovala, pro mě ideální na JFK 14 dní na konci července odlet, vždy 3 hodiny přestup v Dublinu (pro mě akorát, že nemám stres) - stejný let jako loni a jako dva roky zpět.
západní pobřeží nebo ten Denver právě. Jsem byla kolikrát ráda, že jsem našla něco jen s jedním přestupem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí