Karja já mám pocit, že se mi plavky smrskly slanou vodou. A nebo holt víc jíst, no...
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karja Jestli nemáš co ztratit, zkus je normálně prohnat pračkou na 40, ale zrovna u plavkoviny bych tomu moc šancí nedávala. Je hodně pružná a spíš zpuchří, než by se srazila. Nebo se srazí nitě a poškodí gumičky v lemech.
MyrtilaPeru všechny plavky na 40 ![]()
Pinot Noir já taky, ale vím, že někdo třeba jenom v ruce, aby se nepoškodily.
Myrtila já taky. Myslím, že víc škodí chlór a sůl než ta teplota
Myrtila Pinot NoirJá je taky peru na 40 běžne q zatím se mi s nimi nic nestalo,ani teda se nikdy nesrazily:D.
TabeaBohužel jsou to dětské plavky, mně by do toho nárůst asi bohužel problém nedělalo teda:D
Myrtila Pinot NoirJá je taky peru na 40 běžne q zatím se mi s nimi nic nestalo,ani teda se nikdy nesrazily:D.
TabeaBohužel jsou to dětské plavky, mně by do toho nárůst asi bohužel problém nedělalo teda:D
Karja No, právě si myslím, že se to nesrazí. Používám plavkovinu a podobné funkční úplety při šití, nejen na plavky, ale třeba i na náplety u dětských softshellek, takže je peru často a vždycky na 40 a nic se ani nehnulo. Jsem to nahoře napsala trochu jinak, než co jsem chtěla říct, myslela jsem tím, že ještě vyšší teplotou by se ta látka a nitě a gumičky pravděpodobněji spíš celkově poškodily, než že by se látka srazila.
Zajímavý. Mně se plavky srážej každej rok!
barbucha málo plaveš, pak zpuchřej a nestihne se to pozorovat
Karja mi došlo, že mám jedny plavkové kalhotky přes deset let a to absolvovali 4 roky dětské plavání. Asi to ničí hlavně moře
Vlastně jsem většinu plavek vyřadila protože se "srazily"
Plavky se mi nikdy nerazily, naopak to more je vždycky úplně rozvařilo, ze ztratily pružnost a povolily
jsem se šla mrknout a to jsem neměla dělat, úplně levné letenky, ale letos se nechystáme..
Kde se na to dá mrknout?
Lenka22 ja sla primo na aer lingus, se kteryma jsem letela 2 uplynule navstevy.
Zajímavý. Mně se plavky srážej každej rok!
Já jsem několikrát do roka v té moravské geotermální vodě, která má 36°C a nic. Akorát teda ty plavky smrdí a ničím ten puch léčivé vody nevyperu. Stejně tak z toho termalu ve Velkých Losinách, to je tak zahodit plavky dobrovolně, to se nedá mít ve skříni.
Kan jezdíme do Losin pravidelně a nikdy nám plavky nesmrděly.
My jsme kdysi jezdívali k nějakejm termálním pramenům (koupalištím) někde mezi Moravou a Slovenskem, nebo spíš na Slovensko? už si to moc nepamatuju... a to byl puch jak když se koupeš ve zkaženejch vajíčkách. Fakt pocuc
Plavky nevím jestli páchly, jako děti jsme beztak potřebovali každej rok nový.
Aké menštruacne plavky odporúčate?
letfenixa mam Snuggs
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí