Pavlena díky.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
barbucha Nebyly to Piešťany?
Nebo Smraďavka ![]()
Piešťany proběhly několikrát, ale tam to snad ještě šlo... byly to myslím nějaký sirný prameny, kde kromě toho že si člověk mohl načepovat tu smrdutou aka léčivou vodu do flašek, bylo i koupaliště (voda teplá!)... a určitě jsme to měli někde po trase z Moravy do Trenčína plus mínus. Ale už je to fakt dávno ![]()
barbucha Smrdáky ![]()
barbucha Na plavbu po karibských ostrovech jsem si pořídila fungl krásný (a drahý) plavky, no letěly do popelnice po koupeli v sirných pramenech někde u Soufriere, nešlo to z nich sladkou ani slanou vodou, ani zápach, ani rezatý zabarvení.
barbucha no dyťjo, výsledek prašť jako uhoď, smradlavý plavky ![]()
Potřebuju nějakou tašku jako příruční zavazadlo a líbila by se mi Longchamp Le Pliage. Máte s ní někdo zkušenosti, jaká velikost projde? M nebo L? Ideálně budu vděčná za přeměření, kdo ji máte. Musí být max 40x25x20..
U těch měkkých zavazadel je nějaký cm jedno. nesmíš ji zabalit do plna, pak ji do toho rámu vždy nějak nacpes.
continuity plná určitě nebude, doklady, mobil, svačina, normálně kabelka jak do práce. Potřebovala bych raději znát ty skutečné rozměry, ať není problém
vanilka https://www.parizska16.cz/le-pliage
Dělají se různé. Problém nebude, pokud se jim taška nezdá, musí se ti vejít do rámu. Pokud tam budeš mít, co popisuješ, nebude tě proudit nikdo. To se řeší u zabazedel, která mají třeba kolečka, různých šišatých kufrů.
Fakt jsem neviděla, že by někoho prudili v podstatě s běžnou kabelkou.
continuity ok, díky
Dojímáte se kvůli každý blbině (Koncert, cizí zraněný dítě, někdo je smutný, ..)? Jak to řešíte?
Vcera jsme slavili 3x50.
Kamarád složil jedné holce písničku a byli jsme ve stavu, že jedna z účastnic, která s námi není tolik let, chodila davem a rozdávala kapesníčky rovnou z krabice jak večerníček.
Tabea ano, mně dojme fakt cokoli, reklama, tripartity,...
Neřeším to, trošku si popláču a je to. Moje babička byla taková obecní plačka, asi to mám po ní
Tabea Vůbec. Já nejsem obecní plačka, emoce mám pod kontrolou a na veřejnosti vůbec. Doma v soukromí si poplaču mezi svejma ráda, ale velmi málo a musí to být fakt tragédie, špatná zpráva. U filmu jsem nebrečela nikdy. Raději ten smích.
Tabea odkedy som matkou. Dojme ma všetko. Nerobím s tým nič, poplačem si.
letfenixa přesně, co jsem mámou
Tabea letfenixa Přesně, od prvního těhotenství je ze mě plačka
Když mám pocit, že se (mi) moc nehodí si zrovna poplakat, zkusím si udělat takové to mentální cvičení "vidím 5 věcí, slyším 4 věci, cítím 3 věci..." nebo tak nějak a soustředím se na ty smyslové vjemy, to mi obvykle pomůže ty emoce trochu utlumit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí