Kan nějaký tipy bys neměla, jak dostat emoce pod kontrolu a nebýt obecní plačka? ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Ja jsem naposled zamackla slzu na vanocni besidce vnoucat, kde deti delaly lesni zviratka a snehove vlocky a mne tahlo hlavou jednak jak jsou rozkosne (ty nase samozrejme nejvic) a pak neco na zpusob Prokrista, at klidne zlobi a vymysleji si a jsou protivne, jen at jsou zdrave a nic je neohrozuje a muzou si takhle v klidu hrat...
Myrtila to zní dobře ![]()
Tabea Tak to asi neporadím. Já to dostala v základním balíčku spolu s chlupatejma nohama. Ani jako dítě moc nebrečela, když PánBůh rozdával, tak jsem zase stála blbě a chytala lelky, já to tak prostě mám. :D
Kokoska tohle přesně mám já. Hrozně často cítím takovou vděčnost a pokoru, že mám skvělý dítě a obrovské štěstí, že je zdravý, spokojený. Že největší průšvih zatím byla nějaká chřipka. A když si kupuju venku nějaký kafe, koláč, prakticky vždycky mi proletí hlavou, díky že můžem. Pár set kilometrů od nás padají bomby, dikybohu že my si tady žijeme zatím takhle hezky a v bezpečí.
Tabea pro me jina cesta neni, nez (si) to proste priznat. byt emotivni neni nic spatnyho.
Ja jsem taky hrozna placka, ale kdyz jsem se rozbrečela při duetu Ewy Farne (kterou neposlouchám, ale jako člověk je mi sympatická) a Dua Lipy (o které jsem si ještě před pár měsíci myslela, že je to Duo Lípa a zpívají moravský songy), to už mi přišlo moc i na mě :-D. Ale ovladat to neumím no :-).
je to Duo Lípa a zpívají moravský songy
To by byl výborný název pro hvězdy z TV Šlágr.
Duo Yamaha už je obehrané![]()
Vari Duo Lipa jsem taky poměrně dlouho považovala za uskupení dvou zpěváků z ČR.
viktorka_od splavu souhlasím
žluťásek jo, tuhle vděčnost cítím taky ![]()
viktorka_od splavu souhlasím
Vari Duo Lípa ![]()
Tiez som si dlho myslela, ze je to nejaka skupina, ale moravske songy ma dostali ![]()
Kan nějaký tipy bys neměla, jak dostat emoce pod kontrolu a nebýt obecní plačka?
Podle mě to nemá smysl. To mám já, ze sice na veřejnosti nebo před někým jsem úplně v klidu, ale spousta věcí se mě hrozně dotkne, sem vnitřně a absolutne přecitlivělá a emotivni, dlouho to ve mně je, ale navenek to tak vůbec nevypadá (a nemyslím tím věci ke svojí osobě ale jakože přesne úplně všechno:D). Podle mě ty lidi co to pustej jsou na tom možná lépe a u žen se to toleruje nějak lépe, tak co;-).
Vari Duo Lipa jsem taky poměrně dlouho považovala za uskupení dvou zpěváků z ČR.
Já taky no:D a ještě jsem si říkala, co to je za pitomej název;-)
Karja mně to teda štve úplně strašně. Nejhorší je, když se zadaří v práci v mužském kolektivu. No jo, ubulená ženská, má pms, třískají s ní hormony, neumí se ovládnout, ...
Kan Tak já mám jak ty chlupaté nohy, tak tu mentalitu obecní plačky ;o)
Teda, já to mám taky od prvního těhotenství a pěkně mě irituje, že mě na první dobrou zvládne rozbrečet i prvoplánově slzopudná reklama. Tak holt se s tím asi člověk musí naučit žít :o)
Asi budu jediná, kdo do včerejška o Duo Lipa nikdy neslyšel? Zaznamenala jsem to někde na instagramu v souvislosti s Evou Farnou a taky jsem si myslela, že zpívá s nějakou dvojicí z Moravy
Až pak jsem viděla její fotku s nějakou jednou holkou.
Tabeatak mně se spíš zalijí oči slzama než, že bych vyloženě brečela jak želva. Ale jestli na tebe takhle pohlíží v práci, tak to jsou pěkný pitomci![]()
TabeaJo aha, tak to si neumím představit no. A jak jsou staří ti chlapi? Mně přijde teda, že spousta mužů z mého okolí to bere už nějak normálně, spíš jakože hezky no. Teď se mi vybaví tak jeden, co by to nějak komentoval určitě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí