"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 01. června 2025 21:09

DruI On je taky rozdíl jak brečíš, jestli se ti jenom koulej po tváři slzy jak hrachy a nebo brečíš nahlas, vzlykáš, teče ti sopel a obličej máš jak čínský bůžek vzteku. Ale poplakat si, politovat se je hrozně očistný, já v tom nic tragického nevidím, akorát mi to nejde u filmu a běžných věcech.

Offline Černá kočka
1775 příspěvků moje polička 01. června 2025 21:18

Myrtila Buď zcela v klidu. Já když jsem o ní kdysi poprvé slyšela, asi jsem se přeslechla a myslela jsem, že je to duo Lipo, asi něco pro děti.

Offline Tabea
8170 příspěvků moje polička 01. června 2025 21:21

Černá kočka ještě ze to tu dua lipa nečte

Offline Tabea
8170 příspěvků moje polička 01. června 2025 21:24

Odpoledne mě začalo bolet na jedny straně v krku. Ted je to ve stádiu, že mě bolí krk i ucho za ním, i když zrovna nepolykám. Z polykání mi jdou do očí slzy (jako oslí můstek k předchozímu tématu )

Asi jako: proč bulíš, vždyť nemáš proč. Tak já ti dám důvod.

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 01. června 2025 21:26
Reakce na Tabea:

Karja mně to teda štve úplně strašně. Nejhorší je, když se zadaří v práci v mužském kolektivu. No jo, ubulená ženská, má pms, třískají s ní hormony, neumí se ovládnout, ...

​a to rikaji nahlas, nebo si to myslis ty (ze si to oni mysli)?

a) jejich problem

b) tvuj problem (ale ne s placem)

Offline jerry
11277 příspěvků moje polička 01. června 2025 21:27
Reakce na Černá kočka:

Myrtila Buď zcela v klidu. Já když jsem o ní kdysi poprvé slyšela, asi jsem se přeslechla a myslela jsem, že je to duo Lipo, asi něco pro děti.

Není  Lipo jako Lipo

Raper Lipo - nevypadá špatně a zpívá pěkně.

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 01. června 2025 21:28

jerry vypada jako muj kolega z prace, lamac divcich serdicek(ale je prcek - teda ten kolega)

Offline Černá kočka
1775 příspěvků moje polička 01. června 2025 21:33

jerry Díky za připomenutí. Rapera Lipa jsem poprvé zaznamenala když nazpíval píseň s Aničkou Slováčkovou, musím si toho poslechnout víc.

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 01. června 2025 21:38

jerry Černá kočka Je to marný, ani Lipa, ani Lipo, neznám nikoho

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 01. června 2025 21:44

Mně se zase Dua Lipa nějak zaměnila s Beth Ditto a dost jsem divila, jak je šlank.

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 01. června 2025 21:56

Kan Tak jako já se dojímám decentně, to zase jó ;o)  ale fakt mě v tu chvíli rozumově štve, že mě dojmou věci, o kterých vím, že jsou chladně vykalkulované.

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 01. června 2025 22:28

Ja byla presvedcena, ze Dua Lipa musi bejt srbska nebo chorvatska zpevacka, zni mi to balkansky:D (ha!!!! Ted sem si ji vygooglovala a co? Je Albanskyho puvodu!) 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 01. června 2025 22:32

Pinot Noir vy tu davate! 

Uz som si spomenula, myslela som, ze je to ta kapela, ktora spieva tu hroznu odrhovacku "numanumanumajej" alebo tak nieco :D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. června 2025 23:00

DruI když tý reklamně s batoletem nepodleheš, tak bych řekla, že je to v pořádku

Offline dzizisketa
9000 příspěvků moje polička 02. června 2025 07:05

Tak já o existenci Duy Lipy věděla, ale teprve před pár měsíci jsem zjistila a) jak vypadá, b) které písničky vlastně zpívá (a že pár znám i se mi některé líbí).

Offline baltik
4990 příspěvků moje polička 02. června 2025 07:43

711990 ja jsem si prave pamatovala, ze jsem to pred lety hledala, odkud je, prave kvuli tomu jmenu a vedela jsem, ze nekde "od nas", takze ted kdyz se vsichni rozplivali, jak se naucila cesky, jsem si rikala, ze to nemela tak tezke, ale kdyz jsem si znovu nasla, ze je vlastne albanka, tak beru zpet, albanstina neni cestine podobna :)

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 02. června 2025 08:30

Tabea jak já ti s tím pláčem rozumím! Já mám navíc tendence brečet hlavně ze vzteku, takže to už tu situaci, kdy třeba potřebuju něco s někým řešit, úplně zabije.

Pracuju na tom, jde mi to postupně, zas tak moc těch situací nezažívám, takže je málo prostoru na trénink (to si nestěžuju! ). Jediný, co jsem zatím zjistila, že snažit se tu emoci potlačit, překonat, ignorovat nebo hodnotit, jestli je adekvátní, je úplně nejhorší. Třeba zrovna včera jsem se dozvěděla na hodně veřejném místě dost blbou zprávu, která mě osobně hodně rozlítostnila, ale objektivně to nebyl žádný konec světa. A podařilo se mi to prožít bez slz, takže pomalu zjišťuju, že ten pláč možná není s prožíváním emocí spojený tak pevně, jak jsem si myslela . Ale jak říkám, pomalu to zkoumám a učím se.

Offline luciole
1232 příspěvků moje polička 02. června 2025 11:40

Tak já znám Lipu akorát Petera.

Offline Garfie
28597 příspěvků moje polička 02. června 2025 11:51

Tabea Usilovně myslím na něco jiného, třeba co je třeba nakoupit. Bývala jsem vyhlášený cynik, ale co mám děti, je to bída a čím jsem straší, tím je to horší. Teď jsem se regulérně rozbrečela na rozlučkovém večírku s kamarádkou, ani si vlastně nejsme nějak extra blízké. Ale sťalo mě, jak všichni pořád odchází, sotva se s někým sblížím, tak se stěhuje, pořád dokolečka a je to hrozně náročné. 

Offline barbucha blogger
35964 příspěvků moje polička 02. června 2025 12:05
Reakce na vanilka:

Potřebuju nějakou tašku jako příruční zavazadlo a líbila by se mi Longchamp Le Pliage. Máte s ní někdo zkušenosti, jaká velikost projde? M nebo L? Ideálně budu vděčná za přeměření, kdo ji máte. Musí být max 40x25x20.. 

​Mám tu Le Pliage do ruky, myslím M, a je širší (46/7 cca), ale nebála bych se toho, tu zmačkneš a je to. L by bylo rozměrama už spíš na víkend bag asi.

Pak mám LP Energy s popruhem přes rameno v S, a ta je zas na výšku přes 30, ale čert ví, je to měkký, to strčíš do každý přihrádky. Přitom to S je velký dost, flaška vína i půl bochníku se tam vejde v pohodě.

Ty rozměry na Longchamp stránkách bych vůbec nebrala v potaz, nevím kde je berou, neseděj mi ani u jedný... na cestu bych vzala M a hotovo.