barbucha Rok ji chybět nebude určitě. To o tom roku navíc pro holky, jak by se jim hodilo skončit dřív, říká kde kdo. Jako chápu to teda třeba u Jos, je lékařka, to všechno trva...ale tuhle mi to říkala i jedna kámoška, co je učitelka, a chtěla dát dítko dřív, že i jí by se kdysi rok navíc hodil, že je v září a šla správně. A já jí říkám a hele k čemu by ti ten rok byl, ses učitelka, vdávala ses ve 33, že bys jako měla o pár desítek tisíc na hypo navíc nebo jak? Ja jsem třeba v květnu a vidím na sobě, že jsem byla takový jelito, hlavně na vysoký jsem pak videla, že ti starší spolužáci, uměli už více čerpat z těch příležitosti co život nabízel, hned jeli na Erasmus,různé stáže, já jsem se vzmátořila na to až na magisterském, musela jsem k tomu dozrát. Prostě nakonec v lecčem spíš získávali. Jako na té vejšce jsem to dokázala už vypozorovat, ale určitě to u bylo tak i dřív, že to vyspělejší tu výhodu v něčem mají. Snad tomu tak bude i u vás:-)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Nemáte někdo zkušenost s užíváním serrapeptázy? Má to nějaký reálný účinek/efekt?
Moc děkuju za odpověď, nikdo z mého okolí zkušenosti nemá, vůči recenzím na netu jsem obezřetná, takže jsem vděčná za konkrétní zkušenost /byť mě tedy mrzí, že ta zkušenost je negativní/.
Nevím, kam s tím, tak to zkusím tady:
Není tu někdo, kdo by chtěl dva lístky na Bena Cristovao tuhle sobotu v Edenu? Vyskytlo se nám to tu omylem :) jsem schopná je předat zítra v Praze nebo poslat scan
Uměl by mi prosím někdo toto odemknout?
Nebydlí tady někdo blízko Metropole Zličín a byl by mi tam ochoten zítra pro něco zajít? Platím zlatem :-).
Muž ma poveril, že by mal rád tričká z chladiveho materiálu. Viete mi niečo poradiť? Nie ľan. Ďakujem
Kolik cihel? ![]()
Teoreticky bych mohla, až nakrmím hladový krky a ty mě na ten Zličín klidně hoděj... ale neručím za čas - kdy to potřebuješ?
barbucha Napíšu ti SZ. A moc děkuju :-).
Promiň, já už tam nemám předplatné.
viktorka_od splavu Děkuju
Byl jste někdo na té výstavě Tutanchamon bez lístků koupených dopředu? Chtěli jsme jít v neděli, ale teď koukám, že online lístky už nejsou. Znamená to, že budeme čekat nebo, že se tam vůbec nedostaneme?
Evaeva nedostanete. Pokud nejsou on-line, je vyprodáno. Takto tam jela s dětmi kolegyně a ostrouhali. Kolegyně je z Neratovic, ale byla tam rodina z Jindřichova Hradce.
Malvin aha:( Protože nic takového na stránkách nepíšou. To je teda docela nehezké od nich. Díky, že to víme.
Evaevanení zač. Oni se tam právě taky hádali, ale smůla
Malvin my bysme se asi nehádali
Ale nechápu, proč to nemají někde napsané. Co z toho mají?
Prosím,nemáte někdo doporučení k dobré psychoterapeutce v Brně? Hledám někoho pro mladou ženu z rodiny,která má vztahové problémy.Děkuji.
Nevíte někdo, jak si převést kupón (Lítačku) na nový telefon, když ten starý mám nastavený jako identifikátor?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí