Sweet Potato s daňky nemám zkušenost, ale jinak podepisuju, co říkají mitford sister a andulka01 - záleží, od kdy je noha již jen masem. Týdne bych se nebála.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Díky všem za rady. Zatím je u sousedky, která ho sehnala. Už mi naložila žebra, tak nohu šoupne k nám do mrazáku. Asi v tuto chvíli nejjednodušší
Karja nam obcas zvire visi v garazi na haku i ten tyden a vic, ale nestazene a je tam zima. Jinak myslivci mivaji chladici mistnost, kde ty kusy maji. Ale jestli je ta noha od zvirete zstreleneho nekdy ted, tak do soboty vydrzi.
Potřebuji jako dárek nějakej pěknej futrál na kontaktní čočky. Existuje vůbec něco takového? V optice mi nabídl pan jen plastovej modro-bilej bazmek. Na ceně nezáleží.
Kan mrkni na lentiamo.cz, jestli si nevybereš, kupuju tam čočky a mají různá nestandardní pouzdra.
Já jsem ale vždycky používala prostě to, co bylo přiložené k roztoku, ono se to pouzdro nemá používat věčně kvůli špíně.
Kan pokud to nejsou čočky jednorázové, tak se v rodině osvecil bazmek i s malou lahvičkou na ten roztok, něco takového

JankaM to je hezký! Dá se to nějak vyvařit? Já si kupuju na léto vždycky malé balení v dm, vydrží přesně ty tři měsíce a i mi to tak akorát vystačí. Ale tohle bych měla pořád při ruce. Ale pouzdro vždycky vyhazuju, právě kvůli hygieně.
Evaeva myslím, že by se mohlo dát koupit náhradní pouzdro. Vyvařit by to taky mělo jít, je to plast...Malý problém je, že do té malé lahvičky se roztok musí přelít a to prostě nejde udělat přísně čistě. Nebo alespoň já jsem to nedokázala
taky ta malá lahvička měla objem jen na 1,5 dne, ne na dva celé. Ale už to dávno nepoužívám, třeba to nějak vytunili.
Evaeva to netuším, byl to jen příklad. Sestra si dřív kupovala podobné ale ve tvaru/barvě třeba pandy atak, ale vždycky po čase vyhazovala právě kvůli čistotě, asi na furt to není
Mohučanka aha, tak to je moc malý, já myslela, že je to tak na týden
Garfie vlani, keď Lukáškovi vyrábali korzet, tak to bolo, ja neviem, za 2 dni, oni majú prefabrikaty. Uňho bol problém, že aj najmenší mu bol veľký, tak ten technik to považoval za vec svojej cti, aby mu vyrobil.
letfenixa Ty jo, tak to je super, tady ho doktor přeměřil, za týden má jít na zkoušku a potom měsíc čekáš na výrobu. A bude nás to stát zhruba 30 tisíc korun.
Prý by mu stihli udělat provizorní do týdne, ale my odlétáme už v neděli. Díky moc!
Garfie mal to teda po úraze. Ale očividne, keď sa chce, he to rýchle.
letfenixa
Soused je ortoped, tak se aspoň zeptám.
Prosím, kde dělat AI fotky?
Sweet Potato sora?
Sweet Potato Midjourney, Chatgpt4, Dall E, Pixlr. Je toho mraky.
andulka01 Dík, už jsem to různě poskládala. Něco z mikrosoftího Designeru, ten mi přišel nej, ale brzy jsem vyčerpala kredity zdarma. Na Pixlr jsem to dorazila.
Hádanky:

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí