dzizisketa dělala jsem to na podzim během měsíce dvakrát, už si vůbec nepamatuju jak, na jejich webu byl (nebo jsem si vygooglila) návod, šla jsem krok za krokem, a nebylo to nic složitého. ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
vedle domu kde bydlime je proluka, v ni se ted zacina stavet novy dum. pozemek konci plotem, za kterym je mestsky pozemek se vzrostlymi stromy. a hele, bagrik se rozmachne pres plot a kaci tam stromy
co s tim?

plot v leve casti pokracuje i napravo a stromy jsou za nim, akorat je to spatne videt
viktorka_od splavu podnět na stavební úřad
Evaeva a co to presne znamena? a jak nam to vrati stromy:-( ten stavebni pozemek byl z poloviny zarostly, to logicky vycistili, my tim prisli o vyhled do zelene, to se samozrejme neda nic delat. ale aby klido kaceli na cizim pozemku, to mi pripada dost drzost a kdybych byla doma asi volam policajty![]()
viktorka_od splavu asi odbor ochrany životního prostředí... ale rychle!
viktorka_od splavu no stromy to, bohužel, nevrátí, ale mohli by zachránit zbývající. Dostanou pokutu. Já bych tam asi zavolala, řeknou ti, jestli to stačí nebo ne. Přesně nevím, nikdy jsem to nemusela řešit. I na to žp.
viktorka_od splavu A proč nevoláš policii teď? Ja bych volala měšťáky.
DruI protoze jsem byla v praci, video mi poslal spolubydlici
Městskej pozemek, hm. Možná jim to příslušnej referent povolil (z dobrýho srdce, samozřejmě). Ale oznámením nic nezkazíš.
Nemáte zkušenost, jestli Moira mívá někdy slevy?
Sweet Potato Nohu dat do mrazáku , stejně nebudeš mít chuť se s tím crcat když se vracíš v noci.
Tak Betty Jestli se vejde, taky mi to přijde nejlepší.
Sweet PotatoJá bych to taky zmrazila, toto delší uchovávání masa nemám ráda. Od ted do soboty mi to přijde docela dlouho, ale přivoláme si Pinot Noir ta s dančíma kýtama určitě vyrostla:D:D
Sweet Potato zvěřina vydrží dlouho, záleží, jak ke kterýmu datu je zabitá ta noha. týden od zabití bych se nebála vůbec, někdo kompetentní snad poradí, zda i víc (já myslím, že jo).
Sweet Potato Jos manžel je myslivec ne? To dáme dohromady, co s tou nohou:D:D
Sweet Potato Pokud byla noha ulovena o víkendu a je v celku, pověsila bych do chladné místnosti, nebo maso zabalit do potravinového papíru a do lednice. Tomu masu odpočinek jen prospěje. Ale chápu, že to dost lidí vidí jako risk, mrazák je úplně v pohodě, aspoň tě nebude tlačit čas.
andulka01 si z dětství pamatuju balkony paneláků ověšený bažantama a zajícema - ale to bylo v zimě, pravda...
Tak od noh k zádům. Prosím vás, víte někdo jak dlouho trvá vyrobit korzet pro dítě se skoliozou? A případně kolik se za něj platí? Jsem v takové prekérní situaci, synovi na kontrole zjistili, že skolioza se zhoršila a musí mít korzet, jenomže my teď letíme na dva měsíce domů a nestihne se vyrobit, ani dočasný, chybí nám asi dva dny. Uvažuju jestli mu ho nechat udělat doma, ale abychom to zase stihli do odjezdu....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí