Karja my dáváme v obou třídách dárky společné za všechny rodiče
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Samantha JA myslím, že s tím podělováním žáků nejsi úplně daleko od reality. U nás ve školce třeba na Vánočním jarmarku prodávají pytlíky se štěstíčky a tam se vejde trpaslíků ;)
Samantha o dárečkách pro děti jsem taky neslyšela. Ale možná jsou některé učitelky mají přebytek energie
Stejně jako u Pinot u nás předškoláci dostávají knihu, že by dostali někdy něco jinýho si nepamatuju.
Evaeva Bohužel to se u nás nenosí a já se neodvažuji být hlavní iniciátorkou:D. Já bych nejradši dala ty peníze co na to dám normálně jim do ruky, at si koupěj do školy co potřebujou. Mně to přijde jako hrozné mrhání, ale už jsem slyšela hodně názorů, že ty učitelky to mají rády. Vlastně jen jednou naše třídní dala docela najevo, že pokud jí fakt chceme něco dávat, at se jí složíme na kytici růží, že si je ráda suší.
Samantha o dárečkách pro děti jsem taky neslyšela. Ale možná jsou některé učitelky mají přebytek energie
Stejně jako u Pinot u nás předškoláci dostávají knihu, že by dostali někdy něco jinýho si nepamatuju.
A jo u nás dostaly taky knihu s věnováním a takovej kufříček plný věcí a jednou na vánoce dostaly všechny děti tj. 75 dětí ve školce(!!!) od jedné jediné učitelky takový vyráběcí set. Byla to drobnost, ale musela nad tím přemýšlet asi dost, plus to bylo i zabalený...75 ks!!!!
Karjau nás je to naštěstí společné - jak ve škole, tak ve školce. Pošlu tři stovky na účet, tím to pro mě končí. Kupuje se obvykle poukázka + jedna větší kytka.
Karja no u nás dostávají dáreček na den dětí, letos několik zvířátek z 3d tiskárny, taky byly zabalené v pytlíčku. Ale zase v MŠ mají stejně jako na ZŠ půl úvazku na přípravy, půl úvazku učí, tak to asi pokryjí.
Karja no u nás dostávají dáreček na den dětí, letos několik zvířátek z 3d tiskárny, taky byly zabalené v pytlíčku. Ale zase v MŠ mají stejně jako na ZŠ půl úvazku na přípravy, půl úvazku učí, tak to asi pokryjí.
Tak tohle hlavně neříkej před žádnou učitelkou, jestli v přípravách pokryje balení dárků:D:D:D. U nás teda puluvazky nemají, mají jakože nějak 30 hodin u dětí a 10 hodin tady ta příprava, ale dost často je to prostě práce nějaká "kancelář" už i v té školce, byrokracie bují.
JankaM u nás má tedy omezený čas na telefonu i 14ka. Přes léto povolime, ukáže se, že nedokáže dát telefon z ruky a zase utahujeme. Takže toto léto nemám v plánu dát neomezený čas. Více než ve školním roce, ale ne neomezené. Je to návykové a i dospělí mají problém s odlezenim telefonu, natož deti.
U 12ky stale muž musí odsouhlasit, co stahuje. Pokud jsou to blbe hry, tak povoli, protože ten celkový čas je omezený.
10ka má telefon na komunikaci s námi, pokud je mimo. A volá si s kamarádkami.
Snapchat mají starší, protože na tom sedí spolužáci. Ale mám pocit, že sami to aktivně nepoužívají.
MaeGandalU toho stahování je jako souhlas, pokud si chce stáhnout nějakou aplikaci, hru? Nebo i u jiných stahování, nějaké soubory nebo tak?
Pinot Noir Trpaslíci jsou odkaz na knížk Betty MacDonald. Mám dojem, že tak označovala její babička takové ty dárky typu ručně dělané hrůzy...:-)
Jinak moje rodina a kamarádky učitelky chystají občas drobé dárky, většinou něco spjaté se školou, nebo malou čokoládu, nebo vezmou děti na zmrzku, ale není to nějaké velké pravidlo a často to záleží i na oblíbenosti třídy.
JankaM Moje děti kontrolu mají, věk 13 a 16. Mladšímu se automaticky vypne v devět večer, starší v deset. Nesmí stahovat bez povolení žádné aplikace, mladší má hodinu na hry, starší tuším hodinu na safari, plus mají na různé aplikace různá časová omezení. O prodloužení musí požádat. Naše škola má speciální dokument, který se věnuje této problematice s doporučením pro rodiče a studenty.
No já budu vyrábět dvacet papírových lodiček a dvacet rybiček s balónkem. A samozřejmě něco učitelskému kolektivu. Nevím kdy teda, asi příští týden po nocích.
Karja Uff, tak já už mám dárek z krku. Napsala jsem na skupinu, jestli nedáme něco společně a už jsou i vymyšlené poukázky do divadla.
JankaM moje osmiletá telefon nemá a neplánujeme ho pro ní. Nemá teda ani přístup na počítač (my na něm doma jen pracujeme a to ji nezajímá) a nemáme ani tablet. Skoro to vypadá, jako bychom žili v jeskyni ![]()
Má ty volací a stopovací hodinky, které mám pod kontrolou já, a na příležitostnou domluvu s rodiči, babičkou a kamarádkami, na kterém hřišti se sejdou, jí to stačí.
Já musím něco vymyslet, dcera odchází ze školy a paní učitelka byla naprosto skvělá, chci jí to dát najevo.
Karja to asi jo. Ale prostě mi přišlo, že v té školce je příprav míň. Víš co, nikdo je do toho nenutí, tak to asi dělat chtějí. Loni dostali nějaký polštářek nebo co, tak ten se jen koupil, žádné vícepráce okolo ![]()
Mohučanka syn ty hodinky vůbec nenosí, kolikrát by se to i hodilo, abych se s ním spojila. Mobil mu teda taky zatím dát neplánujeme, bude mu osm na podzim. Ale má teda tablet, stahovat nesmí a čas hlídáme zatím my, je proměnlivý.
Evaeva Jo to víš, že to dělat chtějí, právě nad tím se podivuju, že někdo ve svém volném čase balí sedmdesát pět pytlíčků. Prostě někdo je takovej srdcař no.
Ja se priznam, ze tohle jde zatim uplne mimo mne, jak skolka pokračuje i o prázdninách, zadnej konec roku to nema, neexistuje ani žádná wa skupina, kde by nekdo z rodičů vymyslel společné dary
zrovna jsem jakžtakž uklidnila mladsi dítě, kzery si přistavilo židli a vytahlo z horní skříňky pytel plnej lízátek, co zabavuju starší, včera měly každá jedno, ty sladkosti ze školky me nebetyčně s...ou, vali se to ve stalym proudu, naše dítě dostane příští tejden sebou na svy narozeniny dva melouny a tetovačky
Potrefenáhusa mohla by donést ty lízátka ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí