Karja Zkus si tu nohu opravdu pečlivě prohlédnout pod dobrým světlem. Už jsem několikrát měla v noze vražený mužův vous, nebylo to moc vidět, ale bolelo to a nijak to nevyhnisalo.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
bublifuk taky jsem měla v chodidle zapíchlej psí chlup a bolelo to moc!
bublifuk Jejeje, no tak vzdrhnu nohy a jdu hledat. Jak si to pak dostala ven? Nějaký domácí zákrok nebo černá mast?
Karja no mám dlouhosrstýho psa - kus koukal ven, tak stačila jenom pinzeta. Ať to najdeš a brzo se to vyřeší.
Kde mají plavky/vršky od plavek v prádlových velikostech, ať nemusím do všech e-shopů? M&S zklamal, Astratex nechci.
brrr Kdesi na prednasce jsem slyšela názor, ze pro kluky není ten online svět tak hrozný, že tam většinou smažej hry, ze horší je to pro holky. Že ty valej ve velkém ty sociální sítě a snáze spadnou do nejakejch pletich a podivných divnochatu.
Je to tak.
Karja ja myslim, ze cernou masti nic nezkazis. Dcera takhle mela ulomeny hrot vceliho zihadla a mast to vyresila. Vsimli jsme si toho az po nekolika dnech od pichnuti.
bublifuk na ortopedii se da i bez zadanky.
monis asi jo, asi si umyju nohy pořádně v lavorku a pak se nabalzamuju. Muj táta měl vždycky takových těch železných pilin v nohách, rukou a taky s tím nic nedělal, mast mu to vytáhla sama. Tak zkusim....
Karja nevím jak ostatní s chlupem a vousem, ale já ten vlas mám každou chvíli, píchá to jak špendlík, ale nečekej vlas zapíchnutý kolmo...on tam vlaze vodorovně s pokožkou, klidně je tam vlezle dva, tři centimetry, kousek většinou čouhá, chce to pořádnou lupu a tahám ho pinzetou...
Holt rizikový povolání ![]()
Catherinne Ježiš, jeden aby byl jak had ohebnej, teda!
www.spravnapodprsenka.cz
Aranel nebo caresse, pokud nemáš nějakou nestandardní velikost tak i třeba Timo, triola
JankaM snad nemám, jen malý obvod a teď ještě větší košíčky. Mezitím už mi taky přišly tyhle značky na mysl
díky!
Míval myslím Lindex, určitě Triumph.
Aranel tak se pak pochlub výběrem ![]()
Já jsem si koupila na Zalandu.

Pripadne vraceni do ARKETu je zdarma s stejnym podtupem jako do COSu?
MakyTeď má produkty Arket na stránkách i HaM. Nevím, jaké je tam vrácení, předpokládám, že stejne, ale možná se pletu. Mají tuším i pár kousků z COS.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí