...prosím, když se chodí do galerií, platí se asi vstup.?, jak se ta cena může třeba pohybovat.?
(Praha)
...prosím, když se chodí do galerií, platí se asi vstup.?, jak se ta cena může třeba pohybovat.?
(Praha)
Tak záleží na tom, kam chceš jít. Většinou to snad jde najít na internetu... ty hlavní určitě, např.: https://www.ngprague.cz/o-nas/vstupne-a-objednavky-akci
Je tu někdo, kdo by rozuměl plánům bytu? Jedná se mi konkrétně o typ zakreslení zdi - můj selský rozum mi napovídá, že pokud je čára značící zeď šrafovaná, tak se nejedná o nosnou zeď, ale je to opravdu tak?
edit: jediný plánek, co jsme dostali se smlouvou, je bez legendy
Samantha Podle mých zkušeností by to tak mělo být. Ale nejsem odborník. Zeptala bych se maminky, ale ... tak zítra, alespoň ji otestuji.
whiskas jo, mamka dělala ve stavebnictví? dík
byla jsem u tý kamarádky, je stále živá (díkybohu)... , prý mamka je pořád na prvním místě...
ale víš, jak to chodí - jak se uvolní místo v takovém zařízení ![]()
Samantha Ano, maminka je projektantka. A díky. Jsem ráda, že je kamarádka v pořádku
. Rýsuje se ještě další místo ... ale nechci to zakřiknout.
Samantha šrafy značí materiál, nejčastěji použitý materiál se obvykle nešrafuje. Jen ze šrafy "nosnost" nepoznáš. Když mi to pošleš do SZ, provedu odborný odhad ![]()
Prosím o radu, chcem si po dlhšej dobe kúpiť lícenku - tvárenku. Máte nejakú obľúbenú značku? A púdrovú či radšej krémovú...? Mám citlivú pleť, už nemôžem používať maskaru, tiene, makeup....Aspoň lícne kosti by som si chcela trošku zvýrazniť. Ďakujem vopred za akúkoľvek radu. ![]()
Biely kvet Tak to bych asi sáhla po pudrové, zřejmě ti bude stačit jen lehký dotek barvy. Oblíbeniu značku ale nemám.
A soucítím, mně se rozjely kožní problémy a zřejmě mám též se šminkami utrum. Zvláště na rty leda jelení lůj. Ale mohla bych zkusit nějaké stínování obličeje zinkovou mastí ![]()
Chci se zeptat Tabea , jestli Deutsche Bahn nějak obecně vysvětluje takové to "Der Zug fällt heute aus" (Vlak dnes odpadá). Nestalo se mi to (dnes) poprvé, vždycky šlo o ICE a já se pokaždé divím, jak je možné nevypravit ICE.
Navíc jsem musela nastartovat mozkové závity na němčinu, abych si vyjednala náhradní spojení (osobák do Berlína, který byl tak plný, že od půlky cesty nebrali kola a od 2/3 cesty úž ani lidi
) a příjezd domů o dvě hodiny pozdějším vlakem z Berlína vlastně beru jako že "dobrý". Teda ještě doma nejsem, ale je to na dobré cestě.
Jak prosím sedí velikosti v Tatuum? Líbí se mi tyto šaty, ale dočetla jsem se, že zlevněné zboží nelze vrátit (pouze na něco vyměnit), tak by bylo lepší se trefit. Děkuji.

Mohučanka ja zas tak moc vlakem nejezdím. Treba tak jednou za měsíc. Donedávna jsem měla štěstí a vzdycky všechno jelo. Minule se nezadařilo. 
byl to chaos děsnej, jeden ten vlak se navíc dělil. Půlka jela do Mnichova a půlka do Vídně.
Mela jsem z toho pocit, že ten jeden zrušili, protože v tu dobu jelo několik dalších (zpožděných) vlaků do stejné destinace.
Jinak když vlak zruší nebo má zpoždění delší než 20 minut, můžeš jet jakýmkoliv jiným vlakem. Na vyšší třídu si sice musíš dokoupit lístek, ale proplatí ti ho.
Neznám Němce, co by na DB nenadával. ![]()
Mohučanka Ufff, nevím, neporadím, bohužel. Ale jsi dobrá, že si našla řešení. Já v takové situace naprosto nesnáším. Začnu zmatkovat a pak teprve jednat. Stačí mi změna nástupiště a jsem v pytli :-D.
Tabea jooo, to oni mi bez řečí našli nové spojení, akorát jsem byla na nádraží o dvou kolejích, takže jiných možností než čekat na další vlak moc nebylo. Naštěstí tam měli informace a paní, která mi našla náhradní spojení a v Berlíně je chaos tak nějak z podstaty věci.
Byla jsem u Baltu na konferenci a Deutsche Bahn byla 2. nejčastějším tématem hovoru - po tématu konference.
Jako jediný důvod, proč zrušit vlak na trase, kde jedou zhruba 4 ICE denně, mě napadlo to, že neprodali dost lístků a nevyplatilo by se jim ho vypravit ![]()
Jinak ty vlaky, co se rozpojují, jsou moje noční můra, vždycky mám pocit, že sedím ve špatné části ![]()
No a ČD se taky nijak nevyznamenávají, stojíme někde na mezi, jak říkala babička ![]()
whiskas tak ono se vpodstatě nedá dělat nic jiného než jet dalším...ale měla jsem navazující spoj, bylo jasné, že ho nestihnu, že to musím řešit, ach jo.
Moje zpoždění oproti zakoupenému lístku je teď 200 minut ![]()
Mohučanka Ale směješ se, tak dobrý
.
Mohučanka to s tim nevyplacením se, myslim, nebude ono. Jde koupit i lístek bez místenky a navázání na konkrétní vlak, takže najisto neví, kolik tím vlakem pojede lidí. Spíš za tim budou nějaký technický potíže.
Kdybys ještě někdy jela po Německu vlakem, doporučuju appku DB. Je to pak jak na let, že dostáváš SMS, když je zpoždění nebo se změnu kolej. Nebo že už máš vyrazit směrem nádraží. ![]()
Tabea aha, no to máš pravdu, že to nemůžou vědět. Já mívám na ty dlouhé trasy místenku.
Dík za tip na appku, jde sledovat vlak přes stránky DB, ale appka bude praktičtější.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.