whiskas Ad Tatuum: Zboží z eshopu by mělo jít normálně vrátit, jen u zboží koupeného v prodejně je potřeba ho vyměnit. A velikost kupuji většinou svou obvyklou, u šatů na tělo raději o velikost větší.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
whiskasv tatuum nakupují pravidelně a slevnene zboží přes eshop normálně vrátíš (já ho nosím do prodejny).
Jinak velikosti sedí asi jako My&S, případně jsou malinko větší - takže pokud váhás mezi dvěma čísly, zkus menší. Ale občas to je kus od kusu.
Emi continuity Moc děkuju! Já jsem si chtěla nechat zboží (ty konkrétní šaty) nechat doručit na prodejnu. Díky :-).
To můžeš udělat taky a pak jim to tam rovnou necháš. Ale já si to nechávám poslat domu, v klidu vyzkouším a co mi nesedí vrátím v prodejně.
Uz si ty šaty objednala?
continuity Prosím tě, neobjednala ... Kamarádka mi je poněkud vymlouvala, že jsou široké, dlouhé ... Tak jsem se chtěla přesvědčit sama a chtěla jsem se pro ně osobně stavit na Flóře, až půjdu od maminky z nemocnice. Jenže máma dnes nebyla zrovna v dobré kondici a to mě tak rozhodilo, že už jsem neměla náladu na nákupy. Tedy jsem na Flóru alespoň zavolala, paní prodavačka mi je zarezervovala a já se tam zítra stavím, až pojedu z práce. Sice v kamenném obchodě nemají tu extra slevu navíc, ale ušetřím si případné zklamání a vracení.
dotaz asi spíš do domácích spotřebičů:
mamce se rozbil ponorný tyčový mixer Braun a teď vybírá novej... musí mít nerezovou nohu + příslušenství na krouhání/strouhání/šlehání a tak...
na co dbát? výkon min kolik? máte ověřenou jinou značku? nebo je to jedno?
whiskas objednej je s tou slevou, jsou pak za hubičku. Vrátit je můžeš vždy. Podle mne ti budou slušet.
continuity Objednány :-), tak jsem zvědavá na výsledek. A jestli mi vůbec budou.
whiskas ja jsem je videla nazivo (ale nezkousela), a ta barva je nadherna!
Nemáte tip na přípravek pro odstranění rzi ze staré vany /nějaký opravdu účinný/?
Budou dobrý, je to čistá bavlna, to plátno bude fajn a barva je moc hezká. Navíc to neni nějakej nebezpečnej/divnej střih, nevidim důvod proč by neměly sedět - myslím že bys je užila.
Díky! ![]()
whiskas to sú krásne šaty!
V pondělí jsem nakoupila on-line na HM, prachy jsou stažený, na HM účtu se stav objednávky zasekl na "zabaleno a připraveno k odeslání". Ale mě nepřišel žádný potvrzovací email, nic.
Mám si dělat starosti, že mi tu objednávku zruší? Ty šaty bych mocmoc potřebovala a samozřejmě už jsou vyprodaný...
andulka01 Ne, myslím, že ti to odešlou, takhle divně mi to tam ted taky psali, když to zboží není najednou, tak mi ho z té objednávky hned vyjmou, normálně i po placení, peníze jsou jen rezervované, nikoliv stržené, a pak se to jakmile to vyzvednu strhne jen o tu reálnou částku myslim.
Karja píšou, že je to jeden balíček se dvěma položkama - tedy jak jsem objednala, šaty a sandálky. O prachy mi tolik nejde, to vím, že při zrušení je "vrátěj". Tak prostě nevím, jestli mám šaty odpískat (a hledat jiný podobný), nebo čekat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí