andulka01 mně vždycky z hm píšou omluvu, pokud se pár dní nic neděje. Tak bych ještě počkala. A nikdy se mi nestalo, že by něco neposlali
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
andulka01 čekej, já jsem ted měla připraveno na odeslání asi tři pracovní dny. Mně tu položku vyškrtnou případně fakt bezprostředně po, ne až třeba po 4 dnech.
andulka01 jake jake saty?
andulka01 Jsou super, i boty. Já bych nepanikařila, možná je stahují z nějaké prodejny.
andulka01 ty vypadaji moc prijemne!
baltik mám je v krátké verzi a ten materiál je do horka fakt pecka, lehoučký, chladivý. Jako při mé postavě a věku nejsou do práce, ale na dovolenkové povalování do zahradní kavárny je asi moc potřebuju.
Neobjednávaly jste něco z eshopu gallerix? Nutně tam potřebuju jeden plakát, ale nejsem si jistá důvěryhodností. Dík
brrr Objednávala jsem velký plakát a dřevěný rám 12.6., přišlo mi potvrzení objednávky, pak 4 dny nic, až 16.6. oznámení o odeslání. Ve stejný den od FedEx oznámení o doručení 19.6. s odhadovaným časem doručení. Datum doručení šlo změnit, v den doručení ještě volal řidič, jestli budu doma. Zásilka byla dobře zabalená, plakát je krásný, jako na produktové fotce, takže jsem moc spokojená. Rám je tenčí, čekala jsem pevnější, ale tak velký jsem nikdy neměla, tak nemám srovnání.
Mariana Dík, jdu objednat. Je to dárek, ale jsem nalomená vzít jeden i pro sebe ![]()
brrr apage satanas
continuity Tak šaty mám doma. Větší mi skutečně nejsou (to už je hudba minulosti, že mi oblečení bylo velké :-D). Jsou moc hezké. Sice se asi budou moc muchlat, ale nic, co by nevyřešila žehlička
.
Nicméně, nevím, asi nejsou pro mě. Chtěla jsem napsat, že v nich vypadám jako selka, ale to by neodpovídalo, selky mají pas. Já v nich vypadám prostě divně, krabiciózně, vzledem k aktuálním proporcím a absenci pasu :-(.
Já vím, že je to mimo a asi se mi odpovědi nedostane, ale zkusím to. Neznáte prosím někdo toto zařízení, domov pro seniory?
Mají místo, byla jsem tam, ale soc.pracovnice tak nějak velmi spěchala a až teď mi dochází, že jsem rozhodně neviděla vše potřebné. ![]()
Ať žije stres.
whiskas tak tam zavolej, objednej se, aby na tebe mela cas, napis si dotazy a nech si to tam ukazat.
KokoskaByla jsem tam, ale paní sociální měla velmi naspěch ... Navíc jsem s sebou vzala tetu a ta se ptala na blobsti, prostě celé špatně. A mám se rozhodnout do pondělí. Asi tam vyjedu sama, na blind. Maximálně mě vyhodí.
whiskas jo, tak jsem to myslela, zajet tam jeste jednou.
Už je mám doma taky a rozhodně si je nechám.
whiskas continuity a ja je vracim, beee, vadi mi ta vypodsivkovana sukne, celkove jsou tezke (nehlede na to, ze ja v nich jak selka opravdu jsem).
continuity Tak super! Asi máš pas :-). Ta barva je krásná.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí