"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline JankaM
3111 příspěvků moje polička 30. června 2025 21:46

letfenixa myslím že velikosti odpovídají, já mám stejnou velikost jako u podprsenek. Chce to opravdu pevný obvod, pokud sneseš. Ta starší mi už dost povolila, ale mám ji už fakt dlouho. Novou mám dokonce o písmeno větší než podprsenku a sedí skvěle. 

Offline Malenge
4843 příspěvků moje polička 30. června 2025 23:30

whiskas jestli te to trochu uklidni, tak s fenixem přicházím do styku dlouhodobě pracovně a reference jsou povětšinou dobre, myslim, ze bys mohla byt spokojena a maminka v rámci možností své diagnózy taky. Držím pěsti! Osobně bych byla rada, ze se podařilo sehnat místo ve slušném zařízení. 

Offline letfenixa
10909 příspěvků moje polička 01. července 2025 01:17

JankaM ďakujem 

Offline barbucha blogger
35964 příspěvků moje polička 01. července 2025 11:58
Reakce na moora:

MP Marge no, tot otazka! Uvidim v utery, co rekne moje zubarka (ale nemam v ni uplne duveru). Jako nejlip chci zdravy zuby, to je bohuzel asi tak 50 let prokaucovany... Docela chapu soucasnej trend cistit zuby i po kojeni. taky bych dneska cistila

Momentalne jsem si slehla prvni davku antibiotik a zub se uklidnil, kez to vydrzi!

ja jsem relativne zdravej clovek, aspon do lonskyho listopadu jsem byla, chci to zpatky :))

​Já taky! Začalo to koncem roku ostruhou, od jara to pokračuje těma nechutnejma "delikátníma" problémama a pak se eště přidružil zub! Připadám si jak trapná totální zdechlina!

V ukrutnejch bolestech se mi osvědčil Ibuprofen nebo Ibalgin, Nalgesin byl kapku slabší bych řekla.

Zubař mi nejdřív vytáh nerv nahoře na sedmičce. Že je škoda nepokusit se vo záchranu. No oukej, řekla jsem si, aspoň už nikdy nebude bolet. Ani náhodou, málem jsem tloukla hlavou do zdi! Navíc se ta stolička hnula a nějak naklonila, tak jsem na tý straně nemohla jíst a ještě jsem žila v hrůze že to zas začne bolet. Přiběhla jsem k doktůrkovi těsně před odjezdem za zřítelnicí... zkouknul to a že je i naprasklá, ale teď to necháme, ať se vozvu po dovolený a ať si udělám rentgen. Tak jsem se dneska objednala na příští středu, že to musí ven... s tím že kdybych ten tejden nemohla přežít tak přisvištim kdykoliv po ránu. Tak se moc těšim teda Vono nemá smysl to udržovat za každou cenu bych řekla... ty nervy mi za to nestojej. Vzadu ta díra stejně nebude vidět...

Offline notna
9470 příspěvků moje polička 01. července 2025 18:21

Funguje vypeckovávač dobře i na višně? Mame dost višní, jsou výborné, ale hodilo by se mi neco, co ušetří práci. Ale bojím se, že třešně jdou od pecky mnohem lip a na višně to nebude fungovat. Třešně nemáme, tak se mi to nechce kupovat naslepo, aby to bylo ve finále k ničemu.

Offline euridike blogger
3909 příspěvků moje polička 01. července 2025 18:51

Není tu prosím někdo z Havlíčkova Brodu? Měla bych dotaz ohledně městské autobusové dopravy.

Offline Aranel
6643 příspěvků moje polička 01. července 2025 19:04

notna Co si pamatuju, tak funguje, ale chce to oblíct si nějakej atombordel nebo něco určeného ke zničení, protože ta šťáva, co stříká všude, nejde vyprat.

Online 1010
219 příspěvků moje polička 01. července 2025 19:10
Reakce na Aranel:

notna Co si pamatuju, tak funguje, ale chce to oblíct si nějakej atombordel nebo něco určeného ke zničení, protože ta šťáva, co stříká všude, nejde vyprat.

​Četla jsem to hned po tom příspěvku o MHD v HB a myslela jsem si, že ta reakce je na něj, a nestačila jsem se divit, co se tam v té MHD proboha děje

Offline Aranel
6643 příspěvků moje polička 01. července 2025 19:33
Offline belmonte
48 příspěvků moje polička 01. července 2025 19:52

euridike jsem, ale nikdy ji nejezdím, ale třeba to budu vědět 

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 01. července 2025 20:16

Mám takovej dotaz ohledně bookingu. Zamluvila jsem si ubytování s tím, že platba dopředu není vyžadována, vše se hradí v ubytování. Kartu jsem tam MYSLÍM nezadávala, no myslim, že fakt ne, že to byly dva kliky a měla jsem ubytko. A ted mám v podmínkách rezervace, že případné bezplatné storno je jen dva dny před začátkem pobytu....Když jsem to hledala někde na netu, tak jsem se dozvěděla info, že je to jen tak řečeno, že reálně to nemají z čeho strhnout, takže to storno žádné není i když je tam uvedeno. Takže já nevím, nemáte s tím někdo zkušenost? Schválně jsem to ubytko vybírala, aby to bylo co nejméně závazné, protože muž momentálně marodí.. a oni takhle na mě!

Offline euridike blogger
3909 příspěvků moje polička 01. července 2025 20:16

belmonte 

Díky, potřebovala bych vědět, kde se teď kupují lístky, předpokládám, že u řidiče už ne, je tam nějaký automat? Jde o ojedinělou cestu, navíc staršího člověka, takže třeba nějaký nákup/platba za pomoci chytrého telefonu úplně nepřipadá v úvahu... 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. července 2025 20:18

Karja já si myslím, že to požadovat můžou. Ale otázka je, jak to z tebe dostanou. Nemáš zadanou kartu na bookingu? 

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 01. července 2025 20:20

Evaeva právě jsem se dívala a vypadá to, že ne, kolonku platební karty mám prázdnou

Offline continuity
43219 příspěvků moje polička 01. července 2025 21:02

Karja kdysi jsem se takto do toho vlastní blbosti zamotala, on mi to dokonce nakonec stornoval ten pronajímatel. Booking říkal nic neplat, ale chlap na mne měl email a adresu (on to z bookingu vyčte) a vyhrožoval soudem. No radila jsem se s právníkem a radši to nakonec zaplatila. 

Určitě bych se radši domluvila s pronajímatelem. pokud to bude no show, oni něco musí bookingu platit, pokud se to nevypořádal bez storna, takže to bude muset řešit tak jako tak.

EDIT: že platba předem není taky neznamená, že tam není žádný storno. To spolu úplně nesouvisí. 

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 01. července 2025 21:42

continuity jojo, nějak se s tím vypořádám;). Děkuji

Offline notna
9470 příspěvků moje polička 01. července 2025 23:08
Reakce na Aranel:

​Máme čerstvě vymalovanou kuchyni. Tak abych to raději vypeckovávala na zahradě

Offline belmonte
48 příspěvků moje polička 01. července 2025 23:20

euridike ano, můžou se koupit u řidiče 

Spravují to technické služby, na webu mají i jízdní řád 

https://www.tshb.cz/aktualni-jizdni-rady/

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 01. července 2025 23:21

notna já jsem večer vypeckovala celkem během chvíle plnou mísu třešní pomocí nerezového brčka. Tak možná zkus, jestli máš, než koupíš další verk. 

Offline euridike blogger
3909 příspěvků moje polička 01. července 2025 23:41

belmonte 

Moc děkuju...