"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline notna
9470 příspěvků moje polička 02. července 2025 02:59

žluťásek To je výborný nápad. Diky! Zkoušela jsem to plastovým, moc to s ním nešlo , proto mám i obavy, jak by to šlo s vypeckovávačem. Ale nerez brčko mě nenapadlo, přitom je máme.

Offline olte
758 příspěvků moje polička 02. července 2025 04:53

notnaodpeckovávám s ním višně na marmeládu (odpeckovávačem), jde to skvěle, ale ta šťáva stříká všude

Offline notna
9470 příspěvků moje polička 02. července 2025 06:47

olte Diky!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. července 2025 08:09

viktorka_od splavu prosím tě, jaké máš ty altry? Koukám na tyhle, ale bojím se té síťoviny/látky nebo co to je, aby se to za chvíli neroztrhalo.

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 02. července 2025 08:35

Evaeva nejlepsi co mam jsou lone peak, ty maji po obvodu jeste gumu, pak dalsi dvoje takhle "holy". rozhodne se to netrha toho bych se nebala, ale bily nebyly idealni volbatmavy jsou v pohode

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. července 2025 09:01

viktorka_od splavu já jsem si právě říkala, jak člověk (nebo aspoň já) občas kopne nohu o nohuDíky.

A brala si nějaký větší nadměrek? Vím, že jsou malý, vychází mi 42, ale jestli nevzít radši 42,5

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 02. července 2025 09:27

Evaeva mam 38 beru 39

urcite vetsi o cislo, o pul je malo

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 02. července 2025 09:45

notna Když mám vypeckovat větší množství třešní, sednu si s tím ven, nebo do sprchového koutu. Vypeckovávám ručně, zkoušela jsem různé samodomo vychytávky, ale všechny cákají úplně stejně (hodně). 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. července 2025 09:46

viktorka_od splavu jo, já nosím 41. Ta 42 altra vychází podle rozměrů na bosonožce. Díky za rady.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 02. července 2025 10:09

Evaeva já mám Altra superior, mám je dva roky a jsou furt jak nový. Nejpohodlnější tenisky ever!

Offline eM
1753 příspěvků moje polička 02. července 2025 10:28

notna Do vymalované kuchyně ne, leda bys chtěla uměleckou aplikaci na zeď :))).

Vypeckovavac je fajn, ale zásadně na dvorku a v plavkách. Pošli fotku do outfitů ;)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. července 2025 10:40

žluťásek díky, už jsem objednala. Ty superior mají na špičce nějakou gumu, mně by se i líbili víc, ale na zl vůbec nebývají. Vzala jsem Escalate, ty právě na špičce nic nemají 

Offline notna
9470 příspěvků moje polička 02. července 2025 21:31

Myrtila eM Višně dnes otrhal muž a sám se nabídl, že je vypeckuje. Nikdy to nedělal, absolutně netuší, do čeho jde. Zítra bude u nás legrace

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 02. července 2025 21:40

notna Jsme zvědavé na další zprávy

Online jerry
11277 příspěvků moje polička 02. července 2025 22:57

notna Myrtila 

Tak hlavně aby ty zprávy nebyly v černé kronice

Offline 999
19839 příspěvků moje polička 04. července 2025 21:34

Já bych se chtěla zeptat brrr na to nově objevené keltské sídliště na Hradecku. Tam měla být dálnice, ne? Je možné, že tam kvůli tomu nebude?  Díky za odpověď :-).

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 04. července 2025 22:19

999 Ahoj, ta dálnice se tam už staví. Výzkum jí předcházel, ať se stavba nezdržuje. Jestli narážíš na fakt, že dálnice půjde přes keltské sídliště, tak to musíme být realisti, nikdo jí nepřeplánuje třeba o kilometr jinam. Krom toho, podstatou archeologického výzkumu je "destrukce odbornými metodami", tam vlastně teď už nic nezbylo. A co jsem viděla fotky, bylo tam spousta objektů, tedy laikovi nic neříkajících děr. Myslím, že dobře udělaná interaktivní expozice v muzeu bude pro veřejnost zajímavější.

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 04. července 2025 22:38

Malenge Moc Ti děkuji. Zrovna z toho mám opět tep 200 :-D. Dnes mi přišel vzor smlouvy a tedy ... Když pominu, že ostatní podobná zařízení mají výpovědní lhůtu měsíc (někdy i méně), tak po pročtení smlouvy a veškerých sankcí a pokut za kde co, se necítím zrovna komfortně. Byla jsem teď 3 dny mimo domov (na Otavě to bylo super) a měla bych se cítit faj, ale po přečtení té smlouvy se cítím zase příšerně a je mi jasné, že opět nebudu spát. A zákon schválnosti je, že mi dnes volala soc. pracovnice ze zařízení Třebešín, kde mám rovněž podánu žádost, že se jim uvolnilo místo. Třebešín působí vizuálně lépe (moderněji, prostorněji ...), má veskrze pozitivní reference (stejně jako Fénix) a i osobní hodnocení mého známého (má tam družku) je fajn. Jenže to už teď stejně nezměním, když maminka má domluven překlad na příští středu. Smlouvu z F. jsem samozřejmě chtěla vidět, co nejdříve, ale dostala jsem ji až dnes. Jdu si dát 2 dcl .

Jak já nesnáším takovéto rozhodování, zvláště ta tíha zodpovědnosti za nejbližšího člověka.

Offline 999
19839 příspěvků moje polička 04. července 2025 23:00

brrr Děkuju :-) Já všude čtu, že je to ohromný objev, 25 x větší, než co bylo u nás z doby laténské nalezeno, tak jsem si říkala, jestli to není na zastavení stavby :-).

Offline Kokoska
35053 příspěvků moje polička 05. července 2025 00:40

whiskas a proc to nejde zmenit? V tom Trebesine by ji ve stredu nevzali?