žluťásek To je výborný nápad. Diky! Zkoušela jsem to plastovým, moc to s ním nešlo , proto mám i obavy, jak by to šlo s vypeckovávačem. Ale nerez brčko mě nenapadlo, přitom je máme.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
notnaodpeckovávám s ním višně na marmeládu (odpeckovávačem), jde to skvěle, ale ta šťáva stříká všude
olte Diky!
viktorka_od splavu prosím tě, jaké máš ty altry? Koukám na tyhle, ale bojím se té síťoviny/látky nebo co to je, aby se to za chvíli neroztrhalo.
Evaeva nejlepsi co mam jsou lone peak, ty maji po obvodu jeste gumu, pak dalsi dvoje takhle "holy". rozhodne se to netrha toho bych se nebala, ale bily nebyly idealni volba
tmavy jsou v pohode
viktorka_od splavu já jsem si právě říkala, jak člověk (nebo aspoň já) občas kopne nohu o nohu
Díky.
A brala si nějaký větší nadměrek? Vím, že jsou malý, vychází mi 42, ale jestli nevzít radši 42,5
Evaeva mam 38 beru 39
urcite vetsi o cislo, o pul je malo
notna Když mám vypeckovat větší množství třešní, sednu si s tím ven, nebo do sprchového koutu. Vypeckovávám ručně, zkoušela jsem různé samodomo vychytávky, ale všechny cákají úplně stejně (hodně).
viktorka_od splavu jo, já nosím 41. Ta 42 altra vychází podle rozměrů na bosonožce. Díky za rady.
Evaeva já mám Altra superior, mám je dva roky a jsou furt jak nový. Nejpohodlnější tenisky ever!
notna Do vymalované kuchyně ne, leda bys chtěla uměleckou aplikaci na zeď :))).
Vypeckovavac je fajn, ale zásadně na dvorku a v plavkách. Pošli fotku do outfitů ;)
žluťásek díky, už jsem objednala. Ty superior mají na špičce nějakou gumu, mně by se i líbili víc, ale na zl vůbec nebývají. Vzala jsem Escalate, ty právě na špičce nic nemají
notna Jsme zvědavé na další zprávy ![]()
Já bych se chtěla zeptat brrr na to nově objevené keltské sídliště na Hradecku. Tam měla být dálnice, ne? Je možné, že tam kvůli tomu nebude? Díky za odpověď :-).
999 Ahoj, ta dálnice se tam už staví. Výzkum jí předcházel, ať se stavba nezdržuje. Jestli narážíš na fakt, že dálnice půjde přes keltské sídliště, tak to musíme být realisti, nikdo jí nepřeplánuje třeba o kilometr jinam. Krom toho, podstatou archeologického výzkumu je "destrukce odbornými metodami", tam vlastně teď už nic nezbylo. A co jsem viděla fotky, bylo tam spousta objektů, tedy laikovi nic neříkajících děr. Myslím, že dobře udělaná interaktivní expozice v muzeu bude pro veřejnost zajímavější.
Malenge Moc Ti děkuji. Zrovna z toho mám opět tep 200 :-D. Dnes mi přišel vzor smlouvy a tedy ... Když pominu, že ostatní podobná zařízení mají výpovědní lhůtu měsíc (někdy i méně), tak po pročtení smlouvy a veškerých sankcí a pokut za kde co, se necítím zrovna komfortně. Byla jsem teď 3 dny mimo domov (na Otavě to bylo super) a měla bych se cítit faj, ale po přečtení té smlouvy se cítím zase příšerně a je mi jasné, že opět nebudu spát. A zákon schválnosti je, že mi dnes volala soc. pracovnice ze zařízení Třebešín, kde mám rovněž podánu žádost, že se jim uvolnilo místo. Třebešín působí vizuálně lépe (moderněji, prostorněji ...), má veskrze pozitivní reference (stejně jako Fénix) a i osobní hodnocení mého známého (má tam družku) je fajn. Jenže to už teď stejně nezměním, když maminka má domluven překlad na příští středu. Smlouvu z F. jsem samozřejmě chtěla vidět, co nejdříve, ale dostala jsem ji až dnes. Jdu si dát 2 dcl
.
Jak já nesnáším takovéto rozhodování, zvláště ta tíha zodpovědnosti za nejbližšího člověka.
brrr Děkuju :-) Já všude čtu, že je to ohromný objev, 25 x větší, než co bylo u nás z doby laténské nalezeno, tak jsem si říkala, jestli to není na zastavení stavby :-).
whiskas a proc to nejde zmenit? V tom Trebesine by ji ve stredu nevzali?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí