Já dělala z levandule takovéhle košíčky, chce to ale střihat hodně dlouhé stonky. Nevypadává to tolik a je to takové "úhlednější" myslím. Mám je pověšené ve skříni a tak.

Já dělala z levandule takovéhle košíčky, chce to ale střihat hodně dlouhé stonky. Nevypadává to tolik a je to takové "úhlednější" myslím. Mám je pověšené ve skříni a tak.
No, ale tak to si šikovná, stejně! A zasadila jsi do květináče nebo do záhonu? Návod na olej zkus radši někde vygooglit, ale základ je prostě vymacerovat květ levandule v oleji:-)
Krasny, to si vozim z Hvaru, pri my manualni zrucnosti a invenci me nenapadlo, ze se to da vyrobit!
Mojí tetě je 90. Je v domově důchodců a ráda recituje. Jednou měsíčně tam slaví narozeniny všichni, kdo se ten měsíc narodili. Jako kulturní vložka je i teta.![]()
Teta už vyčerpala všechny své zdroje k recitaci a požádala mě o další materiál.
Nemáte někdo nápad na vhodné optimistické básně?
Moc mě jich optimistických nenapadá, ale co Silverstein? Jen jestli si nevymejšlíš
Děkuji, prozkoumám ji.
No, ale tak to si šikovná, stejně! A zasadila jsi do květináče nebo do záhonu? Návod na olej zkus radši někde vygooglit, ale základ je prostě vymacerovat květ levandule v oleji:-)
No prostě takto, vyrostly pěkně, jen květy nebyly nějak velké, jen takové paličky..ale možná je to typem levandule, nevím.
Podle me tam nic lepsiho neni. Pekny pobyt preji, Mikulov je moc prijemny.
Potřebovala bych se zeptat, jak vytisknout palubní lístek od wizzair. Já už jsem z toho uplně poblblá, vůbec nechápu jak jsem to tiskla ty předchozí lety. Podle mě mi to posílali na e-mail, což se teď bud nestalo nebo jsem to smazala. Když se přihlásim na ten svůj přehled, tak je tam stáhnout mobilní palubní lístek a nebo stáhnout palubní lístek ve formátu HTML - v tom HTML mi to vyjede, ale dál už mi to nejde tisknout. Do toho všeho jsem na trochu omezeném PC, takže možná je to tím. Stejně ale myslim, že dřív to vyjelo jednoduše v PDF a hotovo. Díky moc.
Dočítám se zpožděním, tak je možné, že jste se s tím mezitím už popasovala. S Wizzairem jsem letěla naposledy v květnu, vše včetně odbavení jsem vyřizovala online a palubní lístek jsem si uložila do PC a pak vytiskla. Mailem to určitě neposílali.
nakupovala jste nektera z vas v poslednich dnech na The Ordinary? Nechce mi to vzit kartu, protoze pry neni mozne overit adresu v objednavce s adresou ke karte v systemu banky...na dotaz mi napsali, ze udajne provedli nejaky upgrade bezpecnosti a moje banka asi neni na takovou uroven nastavena. Pritom predchozi objednavka probehla bez problemu. A ceska sporitelna samozrejme tvrdi, ze problem neni rozhodne na jejich strane.
Taky chci kosmetiku od Ordinary, kterou má už půlka Parfumanie
ale vůbec netuším, jak si vybrat, poradí mi někdo, prosím? Věk 34, takže již viditelné vrásky, které bych ráda trochu redukovala, pleť mám poměrně čistou, sušší.
Asi popáté, nic to není, maj to tak už dlouho![]()
Ženy, FaF mělo 20% na saka, svetry, nějaký slevy na kabátech včera - platí to do neděle? Nebo nevíte?
Dej si tu do vyhledávání v diskusu :ordinary, matrixyl, buffet .
Vyhodí ti to hodne komentářů. Rozklikavej si je a čtu diskusi. Zkopiruj si je a vlož třeba do wordu. Bude se ti to hodit i kvůli způsobu používání.
Kromě těchto dvou mam ještě vitamín c. Je mi o 20+ víc než tobě,ale zrovna tyto 3 se hodí v každém věku
Za tři týdny si jdu nechat poradit přímo do obchodu. Tak budu pak referovat.
Popasovala. Jednalo se o kombinaci blbyho prohlizece, blokovanych funkci v PC a omezeneho pristupu k tiskarne :-). Tiskla jsem to asi hodinu!
Potrebovala by som poradiť.O týždeň idem do zahraničia na školenie A ako typická ženská netuším,čo zbaliť do kufra
Aby som nebola overdressed ale ani naopak.V práci nemáme žiadny dresscode.Vopred ďakujem za všetky rady.
No jo nic to neni - mi ta transakce tim padem proste neprobehne a tudiz mam smulu i s objednavkou. Nejde to s zadnou kartou sporitelny, uz jsem zkousela v zoufalstvi i firemni.Abych sla zridit paypal chjo
To, ze nejsou schopni overit adresu uz tam pisou tak rok, ale objednavku normalne zprocesujou, mam taky CS.
OK, díky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.