Díky.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Sweet Potato Můžeš si uložit video ke sledování offline, ale přímo stáhnout do svého zařízení ne, pořád je to vázáno na YTB účet. Kromě absence reklam umožňuje Premium lepší filtrování obsahu a myslím i některé ovládací prvky navíc. Já už bych neměnila, i kdyby jen kvůli těm blbým reklamám. Jo, a taky máš k dispozici YTB Music, což je klasická streamovací platforma.
Jitka77 Díky za vysvětlení. V tom případě ale tedy nemusím řešit místo v mobilu?
Sweet Potato Tak to nechci kecat... Nějakou paměť mi aplikace zabírá, koukám.
Sweet Potatokdyž to chceš sledovat off line, vždy to musíš mít lokálně na zařízení. To bez toho nejde. Akorát to nespustí s jinak než přes aplikaci, která si bude akorát hlídat čas posledního přihlášení nebo něco podobného.
continuity To bych právě předpokládala.
Takže už zase nechápu. Lama prostě.
Nicméně už jsem to odklikla.
Poraďte mi prosím nějakou fajn hru do mobilu (japko), slovní nebo něco jsko candy rush, co jde hrát i off line.
Sweet Potato wow, slovná hra
Potřebuji nové ložní prádlo, sbírám tipy kde koupit, žádné pestré vzory, max decentni pruhy ci dr9bny vzor, zadny lesk ci umelotina, ideálně jen bavlna v nemackave úpravě co vydrzi....v minulosti jsem občas něco koupila v Tchibo ci Matějovský, ale Tchibo mi přijde, že se zhoršilo, tak bych ráda zkusila něco nového...
MuslikNapada mě Goldea nebo MK lůžkoviny? Ono záleží taky jakou máš velikost polštářu i HM má pěkné vzory nebo MarksandSpencer, ale mají ty malé polštáře.
Muslik glamonde, bavlněný satén.
Ty Ikea věci, co se prodávají na Allegru, to je nějaká Ikea z Polska nebo je to nějaký fejk nebo nějaká jíná jakost?
Muslik nemám osobní zkušenost, ale líbí se mi Darré. Furt číhám na slevu, ale pokaždé mi uteče. Ale jednou to tam naklikám a to bude objednávka ![]()
Já mám teď z Goldea sice na pohled krásný růžový proužkovaný povelečení, ale ten materiál (bavlna) za tu cenu je fakt obyč. A co mě fakt štvě, že nejde dokonale vyžehlit ![]()
Ale bavlněnej satén z Glamonde je super i po letech.
Mirujá ho sem cpu pořád, nejstarší povlečení od nich mám tuším 10 let a furt je hezké.
A teď koukám, že dělají i jiné materiály, tak s tím prosím nemám zkušenost. Já bych investovala do toho premium saténu.
Jo, jenom škoda, že většina jejich povlečení má pro mě nepříčetnej potisk ![]()
...taky jsem za Tvůj tip moc ráda!![]()
...co Amato, Roxana, Will, Orlando, , popř. Biaggio?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí