Koukám, o co jsem přišla, že jsem měla babičky ze skromných poměrů, o díru do povlaku
už jsem o tom četla, ale naživo jsem to nikdy neviděla, a to nám po prababi zbylo hodně z její výbavy, dokonce hedvábná noční košilka, ručně šitá a vyšívaná ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
My to vždycky měli na pionýráku, vprostřed povlečení vystřiženej obroubenej ovál a v tom taková hnusná prkenná deka v takovým jakožesaténu. Vždycky jsem si myslela, že se to dělalo kvůli úspoře materiálu jako levnejší varianta.
Zina to je vono ![]()
Musela jsem si to vygooglit, takovou blbost jako díru v povlečení jsem nikdy neviděla ![]()
dzizisketa já taky ne ![]()
dzizisketa a jak to googlis? Ja se snažím a nic nenacházím.
Díra v cíše, to je jedna z mých nejstarších vzpomínek. Že tam se ségrou lezem a schováváme se mamce (to mi mohly být tak tři?).
Myrtila Naopak, z finančně zabezpečených poměrů. Mohli jste si dovolit cíchu bez díry.
Měli jste někdo doma takový ty fešácký bílý povlaky, co měly na jedny straně ozdobný průstřih? Myslim, že babička to měla ve skříni a bylo to ručně (?) vyšívaný a strašně nepraktický. Něco podobnyho jsme měli v Japonsku na spaní na futonu.
Měli. Po smrti babičky, která to měla jakože parádičku, to naši odvezli na chalupu, kde to bohužel jako parádu nechtěli používat a pasovali na věc denního užití. Já pak asi pět let spala raději ve spacáku, než to máma vyhodila.
My to měli na chalupě, ale otvor byl vypodložený krajkou
Já jsem to nikdy naživo neviděla, ale úplně se mi z toho dělá mdlo, z té fotky a z představy, máte to taky tak někdo?
Jak kdyby z toho měl vylézt had nebo tak něco, fuj ![]()
Googlila jsem "kapna". Je to tedy výraz i pro milion jiných věcí, ovšem nějaké díravé povlečení taky vylezlo ![]()
dzizisketa Ani na zámku? ![]()
Nemáte prosím tip na společenskou hru jen za účelem zábavy? Žádné vědomostní, strategické, složitá pravidla apod. Znám akorát aktivity.
notna Dixit
MakaraDíky. U něj taky musíš trochu přemýšlet a moc zábavy, myšleno jako legrace, negeneruje. Teda aspoň v našem podání. Asi jsem se nevyjádřila úplně přesně. Potřebuju něco pro různorodou společnost, žádný přemýšlení. Googlila jsem nějaké hry na party, ale potřebovala bych reference. Nabízí mí to třeba i Krycí jména, který máme, milujeme, ale taky to není nic rychlého bez velkého přemýšlení.
notna párty alias
notna nás bavi Infarkt.![]()
notna Černé historky, Kdo páruje, vyhrává, Blafuj, a můj favorit Superšpión. Trochu přemýšlet se ale musí u všeho.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí