Evaeva Mulen Pinot Noir Díky moc! Jdu si to projít.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
notna https://www.knihydobrovsky.cz/hra/party-alias-zeny-vs-muzi-redesign-2025-803011654
Je jich víc, my hráli tuhle a byla to fakt prca. Přemýšlet nemusíš, jen je dobré to hrát ve skupině, která se chce bavit a nepotřebuje nutně vyhrát.
Jeden pár byl na konci pomalu na rozvod. ![]()
notna Švábí salát, pokud vám nevadí něco trochu ujetějšího
Mě z toho vždycky úplně bolí bránice, jak se u toho strašně směju ![]()
notna Koukni na Jedním slovem, Představ si, Kdo páruje, vyhrává. Nebo třeba Superšpión.
1010 Ten je boží!
Ještě třeba Tůry můry.
Skvělá hra - karetní, takže se může vzít všude - je 6 bere. Ta fakt bavila i lidi, co nikdy hry hrát moc nechtěli. Je jednoduchá, tedy na pravidla, a přitom zábavná.
A potom Labilní jednorožci, to je taky dobrý. Taky karetka, a užijou si s ní děti i dospělí.
notna Túry můry kdyžtak klidně daruju
ty u nás moc nezaujaly.
Ty hry co tu padly asi taky prozkoumam. My ted potrebujeme zaroven nejakou pro 8-10 lidi
Mulen Superšpiona zkus, ten je nejlepší v plném počtu, tj. osmi lidech, což se třeba u nás málokdy sejde.
Švábí salát je super, potvrzuju.
A ještě Bobří banda!
continuity 1010 Sweet Potato Torrah Myrtila Díky všem za tipy. Ještě jsem ani nestihla pojít všechny. Ale určitě už mám i částečně vyřešené Vánoce
A to jsem si myslela, že na Vánoce koupím jen tradičně rozšíření k desítce.
Provedu výběr, kupuju hry a ten Superšpion už se nedá nikde koupit!
notna Túry můry kdyžtak klidně daruju
ty u nás moc nezaujaly.
Díky za nabídku! Ale podle popisu mě taky nezaujala.
Jaké výhody má zaplatit si YouTube prémium? Videa bez reklam, jasně. A přinese to i možnost stahovat do offline?
Jaké výhody má zaplatit si YouTube prémium? Videa bez reklam, jasně. A přinese to i možnost stahovat do offline?
Já už byla z těch reklam každý tři minuty úplně hysterická, tak jsem premium zkusila a už jsem si ho nechala. To je taková úleva! Stahování ale trvá dlouho a zabírá dost místa.
notna Chápu
my je dostali jako dárek, nebyla to úplně trefa.
Já už byla z těch reklam každý tři minuty úplně hysterická, tak jsem premium zkusila a už jsem si ho nechala. To je taková úleva! Stahování ale trvá dlouho a zabírá dost místa.
![]()
(ale nestahuju, tak to nevim)
Sweet Potato já i stahuju. Jen písničky, tak je to hned a kolik místa zabírají ani nevím![]()
Pinot Noir třeba ho ještě seženem, celkem mě to zaujalo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí