"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Miru
16922 příspěvků moje polička 01. listopadu 2025 10:48

Lama_z_Lana 

...kukla jsem, to už je dost fyzika...

(osobně se mi líbí, nevím, jak to nazvat, teorie.?. "Devadesát procent prázdnoty v deseti procentech hmoty"...)

Offline Miru
16922 příspěvků moje polička 01. listopadu 2025 10:51

Mulen 

...taky dobré!, dekuji

To už stačí

...kuju...

Offline JankaM
3111 příspěvků moje polička 02. listopadu 2025 19:00

Jaký je dresscode do Divadla Lucie Bílé? Velká večerní asi ne, tak cokoliv kromě džín? Nebo fakt cokoliv? Protože pojedu vlakem, vidím to na kalhoty a košili, případně sako

Offline jerry
11276 příspěvků moje polička 02. listopadu 2025 19:41

JankaM 

Vidím to taky tak - kalhoty a košile je tak akorát. Sako si určitě vezmi taky - minule v hledišti bylo trochu chladněji (zato na balkoně prý docela teplo...inu jak známo, teplý vzduch stoupá vzhůru).

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 03. listopadu 2025 11:02

Mam doma stare klasicke hodinky a chtela bych si je nechat zrenovovat. Udelaji mi v beznem hodinarstvi vymenu podrapaneho sklicka a dolepeni vypadleho kaminku z ciferniku, je to bezna sluzba?

Offline olte
758 příspěvků moje polička 03. listopadu 2025 11:34
Reakce na monis:

Mam doma stare klasicke hodinky a chtela bych si je nechat zrenovovat. Udelaji mi v beznem hodinarstvi vymenu podrapaneho sklicka a dolepeni vypadleho kaminku z ciferniku, je to bezna sluzba?

​ano, dělají to běžně

Offline Kokoska
35051 příspěvků moje polička 03. listopadu 2025 11:35

monis pokud to sklicko neni nejak atypicke, nemel by to byt problem.

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 03. listopadu 2025 11:36

olte diky, ja mam to hodinarstvi celkem z ruky a navic kvuli tomu budu muset jit driv z prace, tak at tam nejdu zbytecne.

Offline barbucha blogger
35962 příspěvků moje polička 03. listopadu 2025 12:56

Teda už delší dobu si sedím na rukách, ale už mi to nedá... A do příslušnýho vlákna se mi nechce, otravovat místní fanynky... Co ty Zrádci? Pomalu každej den na mě vyskočej nějaký zprávy, kde rozebíraj chování a snad "strategii" jednotlivejch účastníků, a ti se k tomu vyjadřujou - to fakt ty soutěžící i fanoušci to berou tak vážně, jako skutečnost nebo že jde pomalu o život nebo co? Dospělý lidi? Proč? Nebo z toho dělaj takovou událost sdělovací prostředky, aby se zvýšila/udržela sledovanost?

Samé otázky

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 03. listopadu 2025 13:11

Miru mně se líbila Kvantová teorie nikoho nezabije - Marcus Chown

Offline Kokoska
35051 příspěvků moje polička 03. listopadu 2025 13:36

barbucha hra, no. Docela napinava, hezky udelana, trochu detektivka. Dospely lidi... kolik dospelych je zazranych do fotbalu, taky tam nejde o zivot a jsou schopny se zrezat na stadionu. Tohle ma aspon vtip, ukazuje to lidskou povahu, vnimani jinych lidi, proste je to zajimavy. Samozrejme media tomu taky pomahaji, letos o hodne vic nez vloni. Ale mam pocit,  ze se psalo i napr. o bachelorovi, survivalu a podobnych, tohle az takova vyjimka neni.

Offline Zuzuli
3810 příspěvků moje polička 03. listopadu 2025 14:34

barbucha slysela si o tom, ze prej nejaky lidi probiraj na internetech takovou blbost, jako jsou vonavky a obleceni? A predvadej, co si koupili a v cem sli na nakup. Dospeli lidi! Proc?

Promin, ja neodolala

Offline stes
9316 příspěvků moje polička 03. listopadu 2025 15:39

Zrádce jsem nikdy neviděla ani mě to neláká, zrovna tak jakákoliv jiná " reality" . Ale fakt mě zajímá, proč tolik lidí věří, že to neni připravené, xkrat přetočené, prostě nahrané. 

Offline Pinot Noir
29955 příspěvků moje polička 03. listopadu 2025 15:45

stes tak se třeba někdy podívej.

Offline Miru
16922 příspěvků moje polička 03. listopadu 2025 16:22

Edge 

...to vypadá také moc dobře, děkuji

Offline barbucha blogger
35962 příspěvků moje polička 03. listopadu 2025 16:54

Zuzuli 

Hehe. Oblečení, taková blbost. No zkus to někdy bez něj A řeší se tu i jídlo, taky zbytečně, že jo, můžeš si namazat chleba ramou a hotovo. A co děti! Vlákno úplně k ničemu!

Ovšem nikdo se tu nepřevlíká za anglickou královnu a nenutí druhý, aby mu to uvěřili... a ti druzí se zas nesnaží tě kvůli outfitu odsud nadobro vyhodit, nebo jo? A ještě nám ani nikdo neplatí

Offline barbucha blogger
35962 příspěvků moje polička 03. listopadu 2025 17:03

Kokoska 

Jo, jsou i další reality show nebo jak se tomu říká, to máš pravdu a mně se to zdá stejný, jak chováním těch soutěžících (teda jejich vlastní rozebírání motivů a postojů a postupů ), tak i zvláštní oblibou u dospělých diváků. 

Ten fotbal... no nevím. Ti fotbalisti přece nepředstíraj že jsou baleťáci ani brankář nevystupuje jako rozhodčí, aby zmát protivníka

Offline Kokoska
35051 příspěvků moje polička 03. listopadu 2025 17:06

stes je to sestrihane, protoze na 12 hodinovych dilu natocili pres 2000 hodin materialu. Ale jinak to upravovane neni, podle podcastu a bonusu z toho, co se delo za scenou, s ukazkami nezverejnenych zaberu, byli obcas prekvapeni i tvurci. Reziser obcas mluvi i o tom, co vsechno bylo potreba udelat, aby dosahli pozadovaneho vysledku, pro cely tym to muselo byt dost narocne. A mozna i proto to neni jako jakakoli jina reality. I kdyz vlastne nemam srovnani, ja se na jine nekoukala, nebavilo me to, vetsinou uz i ukazky mi pripadaly trapne.

Offline Kokoska
35051 příspěvků moje polička 03. listopadu 2025 17:06

barbucha se s tim smir, ze je to pro hodne lidi zajimave, a dal to ignoruj. Neni to povinne sledovat, zajimat se o to, nemusi se ti to libit a nemusis tomu zajmu lidi rozumet.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. listopadu 2025 17:12

barbucha no ale na detektivky se díváš, ne? Tam taky chtějí, abys tomu věřila. Nebo když hraješ stolní hry. Navíc nikdo nechce po divácích, aby tomu věřili, diváci vědí kdo je kdo. Je to prostě zábava, jako cokoliv jiného