Tak Betty Aranel Ano, takovou paní také znám, měla se zesnulym manželem tři děti a zemřel, když byly fakt hodně male, s dalším partnerem už žije dvacet let a ma další dítě. Ta dokonce říkala, že se kvůli tomu nevdává, ale že kdyby o ten vdovsky důchod měla přijít, tak se vdá. Ale nesoudim, je mi to vlastně jedno, jen jsem měla pocit, že je to už upravené jinak.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Já myslím , že je v pořádku vdovský důchod pokud spolu měli děti. Nevím na kolik nahradí vdovský+sirotči chybějící plat a toho druhého rodiče .
Tak Betty Ano, oni asi lidi řeší, když už ten partner žije s jiným partnerem, že je to takové účelové.
Na toto téma byl i jeden film,komedie, teď na ivysilani, myslím z prostředí nějaké země na Balkánu, že zřídili komisi vyšetřovatelu, kde komisaři jezdili po domácnostech, zda válečné vdovy nemají nové partnery;-)
Karja ten vdovskej duchod je do ty doby, nez dite dosahne plnoletosti/dostuduje a potom skonci a pokracuje az ve starobnim duchodu.
vyvolávám ty, které mají zkušenost s merino ponožkami Northman, konkrétně model Gunnar (tenčí, na běžné nošení) - jaká je prosím kvalita? jde mi především o trvanlivost - aby se nedělaly díry, a o lem - aby se nezařezával do nohou. díky!
mitford sisterJa mam teda nějaké ty barevné, ale taky jsou tenké na běžné nošení a jsem spokojená. Nezařezávají se, ale mám je teprve od loňské zimy, takže za jak dlouho se v nich udělají díry ještě nevím :)
mitford sister kvalita výborná, lem taky cajk. Tuším mi je doporučila žluťásek. muž před týdnem, po téměř roce nošení skonstatoval, že jiné už nechce. Máme víc modelu, všechny v pohodě. Jenom, kdyby tady neřádili Lichozrouti, ale zato ponožky nemůžou.
continuityto musíš dělat jako můj muž. Ten má taky to barevné balení sedmi párů a dává si páry dohromady náhodně, takže na něj jsou lichožrouti krátcí :)
mitford sister ja mam vanocni spolecenske (jak jsem ted zjistila, kdyz jsem je dohledavala) a jsou vyborne :)
continuity da se to normalne prat na 40? Nezdrcnou se ?
Dá sa na hocijaky lak na nechty (= absolutne netuším aky pouzili, myslím materiál) nalakovať iný?
Bola som predvčerom na pedikúre a v rozvernej chvíli sa rozhodla pre odtieň "Ferrari Red"
.
Ako, už tam, keď to dokončili, tak mi prišlo, že výsledok je svetlejší ako na vzorkovniku, ale to sa stáva a bolo to pomerne decentné.
Ale ráno som zistila, že ten lak nie je Ferrari red, ale v odtieni oranžových bezpečnostných viest z povinnej výbavy.
Najprv som bola naštvanaá, ale nemala som to kedy ísť reklamovať a vecer som zistila, ze ten rozdiel robí elektricke/denné svetlo, takze to v tom salóne nemali ani ako vedieť.
Absolútne da mi nechce zabiť ďaľší čas riešením to tam, tak ma napadlo si pri najbližšej navšteve drogérie proste kúpiť nejaký červený a jednou vrstvou prelakovat doma.
Len som uplne zmätená z tých materiálov. Je to jedno? Nie je to jedno? Potrebujem zisťovat, čo mam na nohách? Nepotrebujem?
Môžem proste zobrať prvý, čo sa mi bude páčiť farba a ďalej neriešiť, alebo to môže spraviť nejaku paseku?
DruI continuity baltik díky moc!
slniecko nemělo by dělat žádnou paseku, maximálně nemusí optimálně držet a budeš muset dříve přelakovat
Kokoska Mně je trochu zdrcla sušička, ale na nohu je furt ještě natáhnu v pohodě.
slniecko Tmavší určitě. ![]()
A teda oranžové ferrari? No toto! U nás je ferrari red krásná červená.
DruI susicku nemam. Ja jen jestli se s tim nemusi pri prani zachazet nejak veleopatrne, to snesu u kasmiroveho svetru, ale u fusekli nechci.
Kokoska jo, já je peru i na 60, když se zapomenu.
continuity bezva, jdu si je objednat.
DruI to říkal můj táta, nejlepsi dárek je deset páru stejných černých ponožek. Akorát oni měli ty sety ve všech odstínech šedé (barvy se mi vůbec nehodí k šatníku, nosím barevné kalhoty i vršky, ladit k tomu ještě i ponožky se mi nechce). A když jsou dvě různé šedé v páru, já to vidím a uz to ani nelze vydávat za záměr.
Mám ponožky Northman už skoro dva roky, peru na 40, suším v sušičce a stále ok.
continuity No muž je svéráz a krom nespárovaných ponožek nosí i jednu botu zelenou a druhou červenou, ten potřebuje ponožky co nejbarevnější :o) Já na těch Northmaních oceňuju, že máme každý svůj vzor, takže se při skládání dobře pozná, které jsou jeho a které moje.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí