...neohraničovala bych to věkem, je to o jednotlivcích, osobnosti nositele. Mým synům jsem "značkové" vůně kupovala už před 15 rokem...![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Haha, dětem jsem koupila vůně podruhé. No už jsou zpět v e-shopu, protože během úklidu jsem zjistila, že mají v pokoji západane prachem ještě dvě dalsi lahvičky, které vůbec nevím, kde se vzali. Prý se moc nevoní. ![]()
![]()
![]()
...je to fakt velmi individuální.
Někdo se celkově o styl, módu, event. parfémy zajímá od brzo a pro někoho je to třeba ještě v jistém věku "zbytečné" nebo prostě oproti jiným, momentálně důležitějším věcem, upozaděné.
Ale tak rodiče ví, co dítko má rádo, používá, o čem třeba sní nebo jakože nenápadně mluví, takže...![]()
continuity To moji jo, teda teď už většinou jen starší. Má teď nějakou vanilkovou vůni,jakože vanoce. Loni v tom oba docela jeli, obráželi parfumerie a čichali. Akorát mám pocit, že by se mu hodila i nějaká svěží.
Miru Počichám, dík
Miru ale proc ne...nejde o to,jestli je znackova, to snad fakt neni podstatne...reagovala jsem na konkr.vuni,ze podle mě neni pro takhle mladého kluka.
...ohledně "značkovosti" souhlasím. Resp. pokud to pro někoho není podstatné, proč ne.?.
Osobně sama prohlašuji, že je jedno, čím člověk voní, jestli to stálo dvě stovky nebo víc jak x tisíc, hlavní je, že on sám je v tom spokojený, cítí se komfortně.
Každý má pro něco "slabost"
(raději používám slovo vášeň...)![]()

patnáctiletému jsem teď na jeho přání kupovala toto.
Šmarjá , to je obří .
RoSa Ta je krásná, ale pro mlaďocha nevím, aby neřekl "ta je dámská".
Loni v tom oba docela jeli, obráželi parfumerie a čichali.
A co kdybys tam synka vyslala znovu? Parfémové zkušenosti už má, tak ať si vybere sám. Ty si doma užiješ chvíli klidu a pak nakoupíš s ohledem na velikost balení.
Ale ten Boss Bottled, který navrhovala Miru, vůbec není špatný i pro takhle mladé kluky (znám ze svého blízkého okolí 2 takové případy).
Další tipy:
Versace Eau Fraîche
Eau de Rochas Homme
jerry Jasně, že by to šlo, ale já to chtěla jako fakt překvapko, i když u toho parfému, je to, uznavám, dost ošajstlich. On žádný nechtěl. Ale možna to nechám na narozeniny (má je hned po vánocích), ted jsem si vzpomněla, že mám pro něj ještě rozcvičovací triko.
Ovšem tipy si znamenám, těch není nikdy dost. Díky moc!
@brrr pokud ho bavilo ocichavat, tak nechces mu vzit nejaky discovery set? Maji jich hromadu na notinu a myslim, ze tambyla moznost slozeni vlastniho, treba podle tipu tady
Garfie taky uz pomelo nekupuju, nejsou dobre a to posledni melo asi 4cm kuru
stve me to, dost jsem si je oblibila.
Takový krásně plodný jsem minule koupila já. V každým měsíčku bylo tak patnáct pecek. 
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí