Takový krásně plodný jsem minule koupila já. V každým měsíčku bylo tak patnáct pecek. 
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Já musím pemelu napravit reputaci-koupila jsem vynikajíci v brněnském JIPu. Snad to nebyla výjimka potvrzující pravidlo-mám ještě dvě.
Candance Zajímavé. Ale tak to je jiná situace, to už tě přijmou že a je to takové blbe. Já jsem nakonec nemocná, tak se to vyřešilo za me, ale z té agentury mi ještě volají a píšou ať tak před Vánoci určitě jdu ještě...Asi mají nějaké provize:D Do čeho jsem se to zase namočila:D
Karja ano, plati to, kdyz.jdi prijata.
Ale.pokud mas takove stesti jako ja, tak by te zrovna prijali. ..
Ja mam dotaz. Dcera touzi roky po iphone, ja to jako nepodporuji ale koupila bych ji ho letos k vanocum. Nebude to 17. Uvazuji o 16 a 15. Jen mam porad v hlave, ze mi pred vydanim 17 rekla, ze 15 neni dobra, nebo myslela 16?
Ktery mam vzit? Potrebuje socky fotak.
Candance A zkus se jí zeptat nebo na to nějak navet rec, víš co ona třeba myslela, že je špatná z nějakého jejího teenage pohledu a ne nějak objektivne, tak abychom to zrovna trefili;-).
Hele nechávám to konovi, nikam nejdu, dostonavam a tak;-)
Karja tak agentura má samozřejmě provize. Vůbec nepočítej s tím, že by agentura hájila tvoje zájmy. Kolikrát nehájí ani zájmy toho platícího klienta, akorát svoje vlastní. ![]()
continuity Ano, paní byla poměrně urputná:D
Karja ne, ona mluvila o fotaku. Asi. Protoze chtela 13 nebo co. Ja se ji nechci ptat, netusi nic. Ani v nej nedoufa, protoze nas ceka drazsi dovolena.
Candance pokud ji jde o fotak, tak lepsi je 15Pro nez obyc 16
Řeším takový zvláštní problém a zajímaly by mě vaše názory. Letos jsme se ve škole rozhodli vrátit se k dramatu. Dostaly jsme se spolupachatelkou takový nápad a nechaly hru vygenerovat Chat GPT. Vyplivl dvě hry, jednu jsme si vybraly, je překvapivě vtipná, dobrý děj, jednoduchá angličtina (podle zadání), což nám maximálně vyhovuje. Pochopitelně velká výhoda je, že nemusíme platit práva (jsme totální amatéři a hrajeme jen jednou na půdě školy) a hru můžeme volně upravovat, což obvykle podle autorských práv nesmíme a dost nám to komplikuje situaci.
Napsaly jsme učiteli dramatu a požádaly ho o spolupráci. Odpověděl pěkně, ale napsal nám, že tím nedáváme dobrý příklad studentům, protože ve škole teď IA hodně řeší....celkově z toho mám spíš pocit, že se ho to osobně dotklo, jako člověka, který je spojený s dramatem. Kolegyně mu odpověděla velmi hezky a diplomaticky (její velká schopnost), že je to experiment, spojení IA a lidí a z toho pohledu zajímavé....blablabla prostě opravdu dobře to vyargumentovala. On se k tomu postavil tak, že ok, dělejte si co chcete, ale mně se to moc nelíbí. (volně parafrázuju). Jsem z toho taková rozpačitá, cítím se jako dítě, když dělá něco zakázaného. Co si o tom myslíte vy?
Měla bych teda dodat, že trávím už třetí den hledáním placených her, které bychom mohli použít.
Viem, že je to už asi dávno pasé, ale proste prsty ma svrbia, tak proste musím.
Rozumiem jemu aj Tebe.
Ty potrebuješ niečo, čo budeš mať rýchlo v ruke, bude to v pohode, môžete si to upraviť ako potrebujete a nemáš čas ani prostriedky riešiť to serióznejšie. A na to je AI dobrá.
Ale z jeho strany. Jednak je pedagóg a to, že učia deti nezožrať AI všetko čo im predloží a aj nezlahčovať si tým prácu je veľmi dobré. A teraz im škola vlastne ako predstavenie predloží niečo spravené AI.
Navyše, AI nie je tvorivá, aspoň nie spôsobom, ako si to ľudia predstavujú. Generuje na základe toho, čo nájde. Takže ak je odborník, tak tam môže v každom odstavci vidieť vykrádačku niečoho iného a môže mu to rvať oči, uši, srdce aj dušu. Nehovoriac o tom, kam to zhruba posiela nejakú etiku, čo sa duševného vlastníctva týka (schválne píšem etiku, legálne to je).
No, sama som zvedavá, ako z toho vykorčuľujete.
Torrah brala som Mounjaro, mám problémy s inzulínom. Predtým ma asi 10 rokov udržoval v rozumnom stave metformin, ale potom z ničoho nič prestal zaberať, tak mi lekárka navrhla toto.
Návrat váhy po dobratí bol minimálny a odvtedy sa to stále pekne drží. Akurát, ak mám ešte niekedy problém s inzulínom, dostanem tzv. "poddávku", takže pár minimálne možných dávok. Ale to už s váhou nerobí nič, žiadnym smerom, to len podrží na uzde ten môj zblbnutý inzulín.
Zlatá bola moja lekárka, keď mi odporúčala nikomu to nehovoriť, s nešťasntým výrazom a vetou "konečne mám v rukách efektívnu liečbu na cukrovku a musím pacientom radiť, nech to taja". Totiž okamžite, ako to na seba prezradíš, všetci ti začnú kukať na každé jedno sústo, ktoré zješ, hodnotiť každý tvoj pohyb/nepohyb, všetko.
Proste ľudia si závidia ešte aj choroby.
Bez tohoto by som už dnes tú cukrovku mala, nevieš si predstaviť, aká som vďačná, že som tomu predišla. Navrch mi to zrovnalo aj ďaľšie rozbité hormóny a metabolické problémy.
Navyše, AI nie je tvorivá, aspoň nie spôsobom, ako si to ľudia predstavujú. Generuje na základe toho, čo nájde. Takže ak je odborník, tak tam môže v každom odstavci vidieť vykrádačku niečoho iného a môže mu to rvať oči, uši, srdce aj dušu.
ale takto přesně AI nefunguje.
Ty neuronové sítě se učí na milionech stránek (speciálně v angličtině) a dávají nějaký pravděpodobnostní výstup. Je prakticky vyloučené, aby jeden odstavec vypadal jako kousek Shakespeara a další od Shawa. Co můžeš zkusit je zadat vstup v shakespearovském smyslu a pak to bude vypadat trochu jako Shakespeare. Ale tady bylo zadani jednoduchá angličtina.
slniecko a může být hůř. Říkala jsem kamarádkám, že beru nejake léky, které mi dost zpomalují trávení a nejsem schopná moct jíst a první reakce byla: máš ozempic?
Ne, do p.dele, biologickou léčbu na migrénu.
Vím, že tu jsou někde parfémové dotazy, ale neumím je najít. Nemáte někdo tip na parfém pro15tiletého kluka? Spíš nějaký citrus, takový svěží na léto. A aby se prodaval v nějakem mini balení, přece jen je to na zkoušku.
P.S. Parfémy uz nějake má, Eros od Versace a něco od Emporio Armani. Já se v tom vůbec nevyznám(a to tady chodím roky, ale ne do parfu sekcí).
Ako to vidíš cenovo a nakoľko potrebuje mať nejakú takúto všeobecne známu značku? Bola by mu dobrá aj nejaká orientálna značka alebo nikovka?
A ešte, medzi mladými, aspoň teda tu, fičia gurmánky. Tak ak citrusové pradpokladáš len podľa nejakých skúseností spred rokmi, tak sa možno radšej skús zorientovať medyi jeho rovesníkmi, to že to fičí u nás, nemusí znamenať, že aj u Vás.
ale takto přesně AI nefunguje.
Ty neuronové sítě se učí na milionech stránek (speciálně v angličtině) a dávají nějaký pravděpodobnostní výstup. Je prakticky vyloučené, aby jeden odstavec vypadal jako kousek Shakespeara a další od Shawa. Co můžeš zkusit je zadat vstup v shakespearovském smyslu a pak to bude vypadat trochu jako Shakespeare. Ale tady bylo zadani jednoduchá angličtina.
Áno, jasné, že to neposkladá z odstavcov. Ale nevie priniesť niečo nové, takže podľa mňa odborník v tom môže vidieť ten koktejl.
slniecko a může být hůř. Říkala jsem kamarádkám, že beru nejake léky, které mi dost zpomalují trávení a nejsem schopná moct jíst a první reakce byla: máš ozempic?
Ne, do p.dele, biologickou léčbu na migrénu.
![]()
Candance ptala jsem se mých puberťaček, každé zvlášť. Tak první reakce byla: ty chceš koupit segre iPhone? ![]()
![]()
Tak doufám, že jsem nezadelala na vánoční traumatko, ale zdůraznila jsem jim, že iPhone se do naší samsungove domácnosti pořizovat nebudou. ![]()
No každopádně žádné správy o jediném správném modelu jsem neziskala.
continuity to je jasný traumátko! Úplně vidím, jak zoufale prohledávají všechny punčocháče ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí