Urcite do pasu, co je v papiru napsany bych asi zas tak neresila, skoc na ambasadu, papir jim vraz, rekni, ze tam jedes v ramci firmy pracovat a nemel by byt problem vizum dostat
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Pred cca 10 lety jsem zadala o ruska viza na ambasade v Brne. Byly tam neskutecne fronty a na mnoho lidi se vubec nedostalo. I ja jsem tam musela jit vicekrat a nakonec jsem tam sla cekat nekolik hodine pred otvirackou. Zjistila jsem, ze existuji agentury, ktere Vam za pomerne male penize to vizum zajistí. Po me zkusenosti bych to tedka udelala pres ne.
Ok, na bar sa skús opýtať macko.pu , tam sa bohužiaľ nechytám.
No, Hrad je asi taká klasika, aj keď expozične to nebýva veľká sláva, ale tak popozerať si ho je zaujímavé. Neviem ako je to v decembri s barokovou záhradou, či je, alebo nie je otvorená. Potom sa dá zliezť po Zámockej do mesta, to je taká celkom zaujímavá ulička, ktorá chytá taký ľahko hipsterský genius loci, je tam viac zaujímavých podnikov, moje obľúbené sú Mačkafé a Adamova čokoládovňa, mám dobré referencie na komunitnú kaviareň Kalab, alebo si zlezť zámockými schodami a kuknúť si Múzeum hodín v Dome u dobrého pastiera. V meste z kultúry, nuž asi pozrieť centrum, tam Dóm sv.Martina, Michalská veža, ak do múzeí/galérií, tak buď Mestská galéria, alebo Slovenská národná galéria, prípadne Radnica.
Devín neviem, je pomerne od ruky a zdá sa mi, že je momentálne čiastočne uzavretý, ale dovtedy už môže byť znova otvorený, neviem, kvôli čomu to uzatvárali.
Jen takový malý dotaz:
Dcera mi dala tašku, neví co s ní. Nenosí to. Ale koupila ji v dražbě na pomoc opuštěným psům, takže nebylo důležité co a za kolik kupuje, hlavní bylo zaplatit. Věci do dražby se dávají zadarmo a tak jde celý výtěžek na pejsky.
Mě by jen zajímalo, jestli to je/není falešné. Jen tak, pro info, jestli ji mám vyhodit rovnou, nebo zkusit použít.
Na mě se mi zdá už trochu moc blýskavá..vyparacování má ale dost kvalitní ![]()

ajaj... hral by me dobry skutek a na tasku bych zapomnela.
Já to tušila.. dík ![]()
Ale falešná asi není... Je prostě jen blejskavá
.
Ale to zas hodně
Hele, černý hadry, sebevědomý ksicht a jdu s ní pro kilo brambor... ![]()
Tak vzhledem k tomu, že brambor máme plný sklep, bych ji asi dostatečně nevynesla. Neměla bych to daleko ![]()
Blýskavá by tento rok asi ani nevadilo...ale ten brutálny nápis...
Čo takto z nej spraviť putovnú kabelku dobročinných aukcií?
Nevynesla je slovo, které bych neznala, kdybych sem nalezla...
.
Ja bych rekla, ze to je takova ta taska, co davaji zadarmo k parfemum.
A jo, jestli je velka, tak ji vem otocenou tim napisem k sobe parkrat na nakup
.
Tak vzhledem k tomu, že brambor máme plný sklep, bych ji asi dostatečně nevynesla. Neměla bych to daleko ![]()
![]()
jinak mi to pripomnelo, jak jsem minuly rok pred svatkama dostala za jakysi nakup v bille plastovou fialovou kabelku Milka. Uz u pokladny jsem s diky odmitla. Tim jsem tu pani pokladni ale totalne vysokovala, jako OPRAVDU nechcete nas darek zdarma? Asi ze by mi ozivila tu diorku, jinak nevim. Musela jsem to zopakovat jeste asi trikrat a vyslouzila si nepekny pohled ![]()
Určitě by se líbila nějaké tvé studentce. Nebo prostě hodně hodně mladé holce, pro tebe není:-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí