"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline RoSa
10002 příspěvků moje polička 12. dubna 2026 09:55

hele, vy špiónky leteckýho provozu continuity andulka01 SunEclipse ...

nevíte, co to včera v noci lítalo nad Smíchovem a hlavně PROČ?

hroznej randál to dělalo a lítalo to jen dokolečka furt...

Offline continuity
42028 příspěvků moje polička 12. dubna 2026 10:00

RoSa

policejní vrtulník. 

Offline RoSa
10002 příspěvků moje polička 12. dubna 2026 10:08

continuity tady někoho zavraždili?

Offline continuity
42028 příspěvků moje polička 12. dubna 2026 10:15

RoSa

Něco hledali, ale já nevím, policejní vysílačky jsou už šifrované a k nám domů svodky kdoví proč neposílají.

Spíš se něco dočtes na sockach nebo v novinách, ale na Twitteru nic není. 

Offline RoSa
10002 příspěvků moje polička 12. dubna 2026 10:20
Offline Kokoska
34299 příspěvků moje polička 12. dubna 2026 11:27

euridike bohuzel nemam, nasi umreli driv, nez se tam dostali. Ono to ma 2 casti, jednu pro lidi s alzheimerem, coz nebyl nas pripad, druhou jako normalni ldn, snad s nejakym rehabilitacnim programem. No rekli nam tenkrat, ze doktorka uz ani neposuzuje nove zadosti, protoze ceka strasna spousta lidi a "prirozenou cestou" se mista uvolnuji pomalu. 

Offline barbucha blogger
35288 příspěvků moje polička 12. dubna 2026 11:53

RoSa 

Utek ti Ronýs?

Online Tabea
7743 příspěvků moje polička 12. dubna 2026 20:56

Včera jsem se dívala u našich na soutěž Superlov. Strašně mě vytáčel ten moderátor neustálýma sexuálníma narážkama. Napřed tam byla učitelka, co nafotila pro brněnskou MHD tu kampaň "na seznamování v šalině" a taky fotí prádlo, pak nějaký student herectví, co byl na nějakém castingu na roli, kde by byl vidět jeho nahý zadek. Ok, tuhle informaci ti soutěžící o sobě někam napsali sami. Pak tam byl Brazilec žijící v Brně, který mluví plynně 10+ jazyky. Ten o sobě zřejmě nic pikantního nenapsal, tak moderátor aspoň chtěl, ať přeloží do portugalštiny nějaký rádoby vtipný věty jak jeden z těch profesionálních hráčů balí holku portugalsky a pak vyjednává s policajtem, že to balení je ok. 
Viděly jste to někdo? Jsem už tak "změkčilá", že mě takový řeči hned startujou nebo jste to vnímaly stejně?

Offline Makara
3556 příspěvků moje polička 12. dubna 2026 22:38

No, bohužel je to asi součást konceptu Tabea Taky mi to vadí.

Offline baltik
4958 příspěvků moje polička 13. dubna 2026 10:25

nedavnu tu, nevim kde, byla diskuse o te kampani Kaufland a defibrilatory, tak pridavam ofiko jejich clanek

https://www.retailnews.cz/aktualne/jen-4-cechu-vi-jiste-jak-pouzit-defibrilator-iniciativa-z-lasky-k-srdci-to-chce-zmenit/

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 14. dubna 2026 03:04

Tabea já na to cíleně nekoukám, maximálně zahlédnu pár minut, ale mívala jsem z toho dojem, že to O. Sokol (kterýho já docela můžu) moderuje ve stylu inteligentního humoru, ne vidláckého? A nebo změnili dramaturgii...

Offline Samantha
3240 příspěvků moje polička 14. dubna 2026 07:28
Online Tabea
7743 příspěvků moje polička 14. dubna 2026 08:33

Mermaid já to viděla prvně, takže netuším. Ale kdyby ty boby komentáře byly u jednoho, tak bych si toho asi nevšimla. U třech už jo a to jsem koukala jen asi na 5 soutěžících a ještě jen jedním okem. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. dubna 2026 08:41

Tabea já myslím, že jich víc než pět není Já mám tu soutěž ráda, ale za ty komentáře je mi někdy trapně. Ale řekla bych, že se to v tomhle díle blbě sešlo, že to nebývá v takové koncentraci. Jinak mám dojem, že Sokol se na scénáři maximálně podílí, pokud vůbec, píše pro ně Talli Schejbalová.

Offline Maky
313 příspěvků moje polička 14. dubna 2026 18:48

Tady se ví všechno

Elektronický dotazník do bakalářky vyplňovaný skupinou dětí do 18 let ... výstup zcela anonymní

prý musí být souhlas zákoného zástupce s vyplněním dotazníku? Pokud není souhlas, nesmí se data získaná v bakalářce objevit? 

Ale jak takový souhlas získat aby zůstala zachována anonymita? Máte s tim prosím někdo zkušenost?

Offline Miru
16448 příspěvků moje polička 16. dubna 2026 07:26

Prosím, dotaz - 

když objednávám ze ZALANDO, vždy se dívám do "Podrobnosti o výrobě",

zajímá mě, kde bylo zboží vyrobeno a kupuji to, co je vyrobeno jinde než v Číně či Bangladeši, případně v Polsku.

Ale už se mi několikrát stalo, že prestože byla na Zalandu  uvedena jiná země,

zboží přišlo a "Made in China".

Já vím, že se tam šije i pro luxusní značky, ale vadí mi to z principu těch uváděných informací...

(je fakt, že zboží od jisté značky zakoupené ať už na Zalando nebo v kamenné prodejně osobně mělo na štítku shodně "Made in China")

Offline Samantha
3240 příspěvků moje polička 16. dubna 2026 07:36

Miru jednou jsem četla, že existuje nějaká výzva, kdy mají lidé zkusit nakupovat bez výrobků "made in china" aspoň 30 dní ... cokoliv  - domácí pomůcky, oblečeni, auto, elektronika, pochutiny a kořenící výrobký spotřebiče,.... zatím tu výzvu snad nikdo nesplnil

Offline baltik
4958 příspěvků moje polička 16. dubna 2026 07:37

Miru osobne si myslim, ze jde proste o to, ze nestihaji ty informace udrzovat aktualni

Offline Miru
16448 příspěvků moje polička 16. dubna 2026 08:05

Samantha baltik 

...hmm

(jako já v žádném případě nezpochybňuji práci těch lidí, jsou to dříči a kolikrát odvedou lepší práci než jiní. A jsou i nedílnou součástí našeho trhu, společnosti((v tom dobrém smyslu slova))

Ale z principu jakože chci zboží "ze Západu", noo...)

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 16. dubna 2026 10:22

Maky jestli se nepletu, tak u nas ve škole to funguje tak, ze se vsem rodičům pošle informace. Pokud rodiče dodají souhlas, tak jejich dětem se pošle odkaz na dotazník. Tam pak uz vyplňují data anonymně. 

Párkrát jsme někde jinde viděla, ze pri vyplňování dotazníku stačilo zaškrtnout 'mam souhlas rodičů ', ale to si nejsem jistá, ze je podle pravidel