Neměl by někdo z Brna a okolí zájem o dvě vstupenky na Händlovu Agrippinu v Janáčkově divadle? Představení je v neděli od 17. hodin. Místa v přízemí. Těšila jsem se, ale jsem nemocná. Cena dohodou.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Myrtila Vyzkouším, díky moc!
Kokoska Na mně ji stříkli předevčírem a taky se mi líbila.
Miru nemas prosim i kod do HM?
...to jsem nenašla, to ani nevím, že by byl
Karuna HM nebývá, mívají slevy víkend před.
Miru diky
Sweet Potato ja jsem objednala, uz je dokonce na prodejne.
Omylem jsem prohnala menstruační kalhotky sušičkou, to je asi po nich, což? Je mi líto je rovnou vyhodit, ale nevím, jestli mám nervy na to, testovat jejich funkčnost ![]()
Myrtila dávám je do sušičky normálně ![]()
Evaeva A máš ji na nich povolenou, nebo zakázanou? Já se tím u normálního oblečení neřídím a hážu tam všechno, ale u specialit jako ty kalhotky, nebo třeba funkční oblečení, to radši suším na sušáku.
Myrtila nevím ![]()
Evaeva ok
tak si troufnu zkusit, jestli pořád fungují ![]()
Myrtila Běžně je sušíme, Snuggs i nějaké z DM.
Sweet Potato Díky, tak snad budou dál fungovat i ty moje (Dorina)![]()
Co může mít v hlavě člověk, který troubí na autoškolu?
Včera na dceru jeden při rozjíždění do kopce, tam jsem nebyla, tak ještě dceři říkám, "třeba jen troubnul, abyste si ho všimli nebo něco tak. Normalni člověk na autoškolu netroubí. To se z toho nestresuj." A dnes buch, na křižovatce za mnou idiot se opřel do klaksonu, když autoškola před námi se nemohla rozjet. Byla to vysoká dodávka, takže rozhled měl a musel vidět, že provoz brzdí autoškola.
notna Asi na tu otazku necekas nejakou sofistikovanou odpoved, ze?![]()
Preju dceri pevne nervy. Mam pocit ze kusy druhu, ktery si mysli, ze silnice je jenom pro ne, se vyskytuji stale v hojnem poctu.
Zdvojeny prispevek
notna i kdyby provoz brzdila ta autoškola... Jsou to debilové no. Ale tady v Praze se mi to stávalo docela často. Jednou se můj instruktor strašně naštval, vytroubil ho zpátky a ještě přidal nějaké to gesto
Nebylo to asi úplně příkladné řešení, ale jestli se mu to děje celý den. Ať se dcera snaží tím nestresovat, chyba není na její straně ![]()
Evaeva dcery instruktor neváhá otevřít okénko, aby na to gesto bylo lépe vidět. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí