"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 09:34
Reakce na :

ja to vzdycky rikam rovnou, dekuju jste hodna prosim dejte to nekomu za mnou:-)

Offline slniecko admin
19586 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 09:50
Reakce na jinx:

jinak mi to pripomnelo, jak jsem minuly rok pred svatkama dostala za jakysi nakup v bille plastovou fialovou kabelku Milka. Uz u pokladny jsem s diky odmitla. Tim jsem tu pani pokladni ale totalne vysokovala, jako OPRAVDU nechcete nas darek zdarma? Asi ze by mi ozivila tu diorku, jinak nevim. Musela jsem to zopakovat jeste asi trikrat a vyslouzila si nepekny pohled 

Takéto hovadiny beriem deťom, ale už som tak párkrát vyšokovala predavačku v Yves Rocher .

Offline jerry
11276 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 10:22
Reakce na Dadoo:

Taky si myslím, že je to taška, která se dává jako dárek k parfému - když se zavídí nějaká novinka.

Dostala jsem podobnou, byla na rameno a nápis měla jen malý decentní - používala jsem ji jako odnosnou tašku na drobnější věci. Ale dlouho nevydržela, ten stříbrný povrch se začal odfukovat a loupat.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 10:30
Reakce na :

Nahodou ne, ale klidne se to mohlo stat. 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 10:43
Reakce na jerry:

Haha, tak k této příležitosti speciálně vytahuji z archivu jednu fotku, Lublaň 2014, nějaká paní co stála přede mnou ve frontě dostala k parfému od Korse gumovou kabelku a pro jistotu si na ní i nechala štítek, aby bylo vidět, že to je opravdickej Kors!

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 10:55
Reakce na Karoleena:

Haha, to je podobný jako když si někdo našteluje šálu lístečkem s pracíma symbolama nahoru, nebo nechá na rukávu kabátu ten lísteček ‘cashmere’ event ‘pure wool’ 

Offline jerry
11276 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 11:04
Reakce na Karoleena:

Offline Potrefenáhusa
38930 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 12:14
Reakce na :

to je z města, prach prostě, tomu se asi nijak zabránit nedá, leda luxovat a vytírat častějc

49385 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 12:21
Reakce na :

spatna dlazba;-) jj tri dny je normalka dyl to nevydrzi naklizeny, pak uz "kocouri" prach a tak. me to teda nechava v klidu. uz. ;-) blby je kdyz si zvyknes na to nalesteny, moc kontrast. tak bud ji zvat castejc nebo se adaptovat. vlastni bydleni zarizuju i s ohledem na to ze casteji uklizet rozhodne nechci. mozna jeste pouvazujte nad robotem, treba tim stiracim, pry kdyz jezdi denne (suchou uterkou) tak to staci

Offline Lilly_Ku
4550 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 12:21
Reakce na :

jednou tydne, ale je to teda na hranici, uz byva zapraseno. dokazu si predstavit, ze na bile dlazbe to je videt mnohem driv. 

edit: zaprášeno, samozřejmě 

Offline Potrefenáhusa
38930 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 12:28
Reakce na :

jo, já mám těch pokroucených vzpomínek z dětství v tomhle směru poměrně dost :-D

Offline Potrefenáhusa
38930 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 12:30
Reakce na :

máme i čističku v jednom pokoji a ono to nachytá docela za krátkou dobu úplně takovej jemnej černej prach, jak z uhlí.

jinak u nás je kočka+pes a ty ten bordel ze zaprášenýho města trochu překryjou :-D

49385 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 12:32
Reakce na :

aha, nas si nic nikam neuklada:-) je to dedula

no u jas se taky uklizelo v sobotu, ale denne po prichodu z prace maminka uklizela zbezne, a furt kdyz nekde smitko hned po nem skocila.. jsem mela tendence delat totez, ale uz me to pustilo

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 12:39
Reakce na :

Záleží, kde bydlíte. V Praze na sídlišti na Roztylech (dokud jsem neměla psa) mi stačilo takhle uklidit jednou týdně, zato když jsme bydleli u Michelské, kde je celodenní provoz , tak se ten prach objevil už po dvou dnech. Teď mimo město vytírám denně, což je ale kvůli psům, prach se objeví tak po 14 dnech.

A z dětství si teda pamatuju, že když rodiče koupili chalupu a najeli  na model pátek hned po práci odjezd tam a návrat v neděli v noci, tak doma moc naklizeno nebylo :-).

Offline Lilly_Ku
4550 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 12:53

:D ja mam taky vzpominky na sobotni uklizeni. ted by me ale mohlo, posledni tydny to delam tak, ze v patek nechodim do kancelare, pracuju z domu a prubezne pres den pouklizim. vecer mam hotovou praci i uklid a vikend muze zacit.

49385 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 13:16
Reakce na Lilly_Ku:

ja jak nemam maly deti ktery by se valely po podlaze tak je mi to cimdalvic fuk. proste az mam cas a/nebo se mi chce/uz se to neda:-) koupelny nejak prubezne, na zemi pustim robota, prach.. obcas zas je nas na to vic (na oboji teda, i vytvareni neporadku i uklid:-)