ale pradlo schne samo, nepouzit susicku neni srovnatelne s prackou/myckou
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
silonkam susicka neublizi:-) nekupuju teda zadne extra drahe. je mi jasne ze uschnou hned, ale a) nemam ani kde bych je susila a musela bych to pri prendavani prebirat, chm
samo? jako kdyz ho necham lezet tak uschne??
To fakt sušíš aj šaty, blúzky a tak? to by som sa bála, keď si vezmem čo to stojí tak radšej tu chvíľu pri vešaní obetujem
Máme kombinovanou Siemens už asi 6 let a já jsem spokojená. Je nás pět, takže peru často a suším taky pořád. Úplně narvanou pračku ale většinou nemívám a když po doprání vyndám věci, které se sušit nesmí (funkční a sportovní, flísky apod.), většinou to vyjde akorát na jednu dávku a nesuším na dvakrát.
Máme kombinovanou pračku se sušičkou Bosch asi 3 týdny a jsem nadšená
. Sušák s prádlem z bytu nezmizel, protože tam nedávám jemné věci, šaty, funkční oblečení... ale hlavně neřeším, co budu prát dřív. Je dost tichá, jen při ždímání hlučí trošku víc - aby se prádlo dobře vysušilo, chce dost otáček při ždímání. Suší do sucha, ručníky a ložní prádlo rovnou ukládám do skříně, trička dětem taky.
aj :-) saty jak kdy ty je lepsi vetsinou vytahnout a povesit aby se nemusely zehlit, ale treba ty cerny co jsem mela minuly tyden v tanecnich (cerny samet, z m&s), jsem nejak zapomnela vyndat a nic se jim nestalo ani nebyly zmackany.
haha, tak dat to na susak mi prijde porad nesrovnatelna prace s rucnim pranim
presne!!!
Lamicka No mám z vás fakt radost! Já budu tak přespotřebičovaná. Teď teda koupím kombinovanou, pračku odvezu na chatu, jestli se mi kdy poštěstí koupit větší byt, koupím si spotřebiče oddělené, kombinovanou odvezu na chatu a zbyde mi tam ještě pračka?! Z toho vyplývá, že budu potřebovat ještě třetí bydlení:-D :-D
Jj, tak je to. Ale napríklad vo štvrtok robím viac vecí ktoré v iné dni nerobím, napríklad utieranie skríň zvrchu alebo dvierok, utieranie stien v kúpelni a tak, ale prach, vysávanie a umývanie zeme každý druhý deň, niekedy denne ak treba a kúpelna to isté.
Já teda netuším, jak velkej máš byt - ale takhle mi to připadá, jako bys chodila domů jen uklízet ![]()
No na prvýkrát sa im nemusí stať nič ale pri častom sušení to už môže byť vidno. Ja mam malo oblečenia tak si ho opatrujem aby vydržalo vo najdlhšie. ![]()
tjo, tolik prace kolem domacnosti, uklidu, pradla... plus psi a chodis do prace- to musi byt strasna honicka
No na prvýkrát sa im nemusí stať nič ale pri častom sušení to už môže byť vidno. Ja mam malo oblečenia tak si ho opatrujem aby vydržalo vo najdlhšie. ![]()
jo to jsem delala taky:-) pak jsem nosila 20 let stary nemoderni hadry, tak jsem se na to vykvajzla a zije se mi nejak volneji
viktorka_od splavu No ale čo s tým. Furt mi všetci rozprávajú že je to moc ale zatiaľ som nezistila ako to obmedziť. Proste keď viem že to nieje urobené chytá ma nervozita.
Myslím že je to čiastočne spôsobené aj bytom v ktorom teraz bývame, predtým sme bývali v prerobenom byte, všetko nové pekné takže sa mi zdalo všetko upravené a čisté, teraz je to taký miš maš vyskladaný, zdá sa mi to ako obrovský chaos, kuchyňa je nepekná tak nech sa aspoň blýska keď už nič a tak no. Musím ešte chvíľu vydržať, snáď to bude v novom lepšie.
No...tak ja razím teóriu, že veci majú slúžiť mne a nie ja im...a navrch mám paradoxnú skúsenosť, že veci sušené v sušičke menej hrýchlo handrovatejú (ale je faktom že máme gro vecí z bavlny, práve kvôli alergiám).
S tými silonkami dobre vedieť, raz sa mi síce zkrepovateli, ale tak to bolo 15 rokov dozadu, tie technológie idú strašne dopredu.
pokud te to nejak omezuje v beznem zivote (jak rikas, kdyz to neni jsi nervni atd), fakt bych to zkusila resit. napr postupne ten plan poupravovat, neco presunout na interval 1x za dva tydny (prach nahore na skrinkach to fakt je magorovina;-) atp. urcite postupne. jako kazdemu se vic libi v cistem uklizenem, ale nemuzes zas nechat veci aby ti ovladaly zivot. nejakou rovnovahu to chce. je fakt ze v ruznych zivotnich fazich se to proste meni, dobry ze si to uvedomujes. drzim palce:-)
Souhlasím - mně se zdá, že sušička ty hadry naopak přímo vylepšuje!
haha, tak dat to na susak mi prijde porad nesrovnatelna prace s rucnim pranim
no a? jasneze je to min prace, ale kdyz to nemusim delat vubec tak to proste nedelam. jsem stravila hodiny vesenim desitek fusakli, diky nechci. jo, nekoho to treba bavi, dobry. ale byt otrokem veci ja nechci.
No a pritom som kedysi bola strašný bordelár. Tanier od obeda pod posteľou, všade rozhádzané veci, provozný poriadok neexistoval, neupratovala som takmer vôbec(to som mala tak 21) a potom sa to zlomilo a asi mi šiblo či čo :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí